Horoscopul banilor pentru săptămâna 20-26 februarie. Peștii își pot îndeplini un vis vechi

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Accentul în această săptămână se pune pe economiile făcute până acum, dar și pe monitorizarea atentă a cheltuielilor actuale.

Banii strânși ar putea fi folosiți pentru a achita datorii mai vechi, precum ratele, sau pentru a cumpăra un obiect mult dorit, cum ar fi o mașină.

Este un moment bun pentru un nou început.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei avea succes, în special dacă începi o nouă afacere. Pentru liniștea ta, astrele te sfătuiesc să nu îți investești toate economiile.

Este foarte important să asculți de sfatul unei persoane care a mai făcut înainte ceea ce ai tu în plan să faci.

De asemenea, nu crede în cuvântul oricui, e important să dai banii pe mâna cuiva în care ai mare încredere.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu siguranță, săptămâna aceasta va fi avantajoasă pentru afacerea ta sau pentru activitatea ta profesională.

Numeroase acorduri se vor încheia. Printre acestea, te poți aștepta la o schimbare a ocupației sau a fișei postului, care aduce după sine un venit mai mare.

Dacă ești șomer/ă, astrele cresc probabilitatea de a obține un loc de muncă. Vei realiza că ești capabil/ă de multe, doar că nu ți-ai folosit potențialul la maximum.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai putea fi destul de norocos/oasă în această săptămână. S-ar putea să scapi ca prin urechile acului de a primi sarcini în plus la locul de muncă, dar să ai norocul de a primi bani în plus pentru performanțe anterioare.

Trebuie să fii tenace în continuare și să ai o strategie bună.

Cariera ta îți va deschide o gamă largă de oportunități pentru tine, mare parte venind la pachet cu sume de bani considerabile.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei lua decizii cu adevărat înțelepte. În plus, există o probabilitate mare să câștigi mai mulți bani.

Dacă ești angajat/ă, vor exista oportunități fantastice de avansare sau de mărire a salariului.

Indiferent de dificultatea sarcinilor pe care le primești, vei avea sprijin pentru a le finaliza și nu vei rămâne în urmă cu nimic.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu va fi o săptămână deloc bună, însă nici atât de rea precum pare. Unii nativi vor rămâne fără un loc de muncă, dar nu e de îngrijorat.

Pe de altă parte, dacă iubești foarte mult ce faci, recompensele și oportunitățile de carieră vor fi prezente la orice pas.

Astrele îți sugerează totuși să fii prudent/ă, deoarece conflictele cu oamenii influenți sunt în cărți.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă vei reuși să fii în centrul atenției datorită muncii pe care o faci, angajatorul și superiorii tăi ar putea să te laude și să te aprecieze pentru munca depusă.

Din păcate, recompensele financiare întârzie să apară și asta te lasă complet dezamăgit/ă.

Dacă nu ești mulțumit/ă de jobul tău actual, astrele te sfătuiesc să îți cauți altceva în paralel. Sigur găsești ceva mai bun, trebuie doar să ai curaj și să fii deschis/ă la schimbare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Trebuie să depui efort suplimentar săptămâna aceasta dacă vrei să reușești în jobul tău.

Păstrează-ți determinarea și fă pași mici pe calea cea bună. Poți avea succes dacă ești implicat/ă într-o afacere, dar dacă ești un simplu angajat, vei avea mai mult de furcă.

Luptă pentru ceea ce îți dorești, și dacă asta înseamnă mai mulți bani, atunci cere mai mult!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai putea avansa profesional săptămâna aceasta. Nu le oferi șefilor tăi niciun motiv pentru a prefera pe altcineva în locul tău. E vorba de mulți bani la mijloc.

Din fericire, îi vei uimi pe mulți și nu vor avea de ales decât să te promoveze. Meriți!

Dacă ești șomer/ă, vei primi o propunere de angajare care te va uimi. Mai mult, vei bate palma cel târziu vineri!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cheltuielile tale vor crește în această săptămână, de aceea e necesar să depui mai multe eforturi la locul de muncă pentru ca rezultatele să fie uimitoare și profitabile.

Totuși, dacă ai o afacere, aceasta îți va aduce profit. Important este să nu-ți pierzi speranța și să lupți pentru ceea ce îți place să faci. Lucrurile făcute cu pasiune au cele mai bune rezultate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fără îndoială, în această săptămână vei descoperi cât de competitiv/ă ești. Cu o astfel de atitudine, vei câștiga mult mai mulți bani decât până acum.

Partea proastă este că cineva ar putea avea intenția de a profita de tine, fapt pentru care astrele îți recomandă multă prudență privitor la încrederea pe care o acorzi unora.

Cariera ta este înfloritoare!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta trebuie să iei decizii înțelepte, deoarece poate fi cel mai bun moment pentru a-ți face planuri în ceea ce privește viitorul financiar.

Ești capabil/ă să îți atingi obiectivele financiare pe termen lung. Dar, fii cu ochii în patru!

Dacă ești un om de afaceri, s-ar putea să bați palma pentru un proiect grozav.

De asemenea, încearcă să pui ceva bani deoparte pentru un vis vechi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod