Zodia ta: Ce culoare îţi face sufletul să vibreze

Fericirea şi starea de bine pot fi influenţate uneori de o simplă pată de culoare. Fiecare semn zodiacal reprezintă o zonă a corpului, iar potrivit medicinei tradiţionale indiene, fiecare zona

Horoscop: Cât de predispus e să se îndrăgostească de alta la prima vedere

Este, oare, adevărat că inima unui bărbat aparţine unei singure femei? Odată ce i-ai câştigat dragostea, crezi că el ar mai avea ochi pentru altă femeie? Ar fi el în stare să îngroape sentimentele ce ţi le poartă şi să se îndrăgostească de alta?

Horoscop: Cum să-ţi interpretezi visele în funcţie de zodie. Descifrează-le!

Capacitatea ta de a înţelege lucruri care depăşesc viaţa noastră de zi cu zi şi de a pătrunde dincolo de ceea ce este palpabil are o strânsă legătură cu zodia sub semnul căreia te-ai născut. Află cum îţi poţi interpreta visele, cum le poţi desluşi mai bine, în funţie de zodie:

Horoscop: Ce te îngraşă în funcţie de zodie. Păzeşte-ţi silueta de ispite!

Vrei să scapi de câteva kilograme în plus şi pur şi simplu nu-ţi iese? Zodia ta ar putea avea o legătură cu asta. Greşelile pe care le faci şi care determină creşterea în greutate sunt influenţate de semnul sub care te-ai născut. Iată care sunt şi cum le poţi gestiona:

Horoscop: 3 trucuri ca să te simţi sexy instant, în funcţie de zodia ta

Astrele te-au înzestrat cu un farmec aparte, pe care poate că nu ştii să-l pui în evidenţă sau nici măcar nu-l conştientizezi. Să fii sexy este o stare de spirit pe care o poţi obţine uşor, ţinând cont de zodia ta. Iată ce trebuie să faci ca să te simţi fantastic în pielea ta şi să atragi toate privirile!

Cum îl cucereşti dintr-o mişcare, în funcţie de zodia lui

Dacă eşti îndrăgostită până peste cap şi nici nu ştii cu ce să începi ca să-ţi cucereşti alesul, zodia lui este un bun punct de plecare. Iată pe scurt cum îl poţi impresiona pe

Ce impresie faci la prima vedere, în funcţie de zodie

Chiar din primul moment în care întâlnim pe cineva nou, ni se conturează deja o imagine depre cel pe care îl avem în faţă. Iată cum eşti percepută la prima vedere, în funcţie de zodia ta:

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna aprilie, în funcţie de zodia ta

În luna aprilie, astrele ne pun faţă în faţă cu o avalanşă de sentimente: fericire, indecizie, teamă, exaltare, furie... Descoperă ce-ţi rezervă ţie astrele în plan amoros, în perioada următoare, în funcţie de semnul tău zodiacal!

Sex-horoscop: Unde i-ar plăcea să facă dragoste în funcţie de zodia lui

Cunoşti cele mai ascunse fantezii ale iubitului tău? Dacă momentele voastre de intimitate au loc de obicei în pat, înseamnă că încă n-ai păşit pe tărâmul nemărginit al fanteziilor sale. În funcţie de semnul lui zodiacal, descoperă în ce locuri visează iubitul tău să facă sex!

Horoscop: Topul zodiilor în funcţie de durata vieţii. Află cine trăieşte mai mult

Vrei să trăieşti o viaţă lungă şi fericită? În ceea ce priveşte fericirea nu există o reţetă, dar poţi face câteva schimbări pentru a aduce îmbunătăţiri la capitolul longevitate. Descoperă care sunt zodiile care ştiu să se menajeze şi să-şi protejeze sănătatea şi care, prin urmare, ajung la vârste venerabile.

Horoscop: Cele mai frecvente minciuni pe care ţi le spune, în funcţie de zodia lui

În orice relaţie, minciunile tind să se strecoare, fie că sunt unele inocente, spuse cu cele mai bune intenţii, fie că sunt unele perfide, care ascund adevăruri triste. Tipurile de minciuni spuse frecvent de bărbaţi într-o relaţie variază.

Soarele în Berbec, până pe 20 aprilie. Află cum te influenţează

De pe 20 martie, Soarele a intrat în Berbec, unde va sta până pe 19 aprilie. Toată această perioadă va fi influenţată prin urmare de trăsăturile majore ale acestui semn de foc, cel cu

Horoscop: Cu ce trucuri îl împiedici să te înşele în funcţie de zodia lui

Ţi s-a întâmplat să-ţi pui întrebarea dacă este oare posibil ca, pe viitor, iubitul să te înşele? Înseamnă că relaţia cu el nu îţi oferă siguranţă maximă, iar tu simţi undeva, înăuntru, o teamă, pe care poate că încă nu ai conştientizat-o.

Horoscop: Topul zodiilor în funcţie de energia sexuală dată de astre

Unele zodii sunt mereu dornice de sex şi ştiu cum să trezească dorinţa partenerului. Alte zodii au o sexualitate mai cumpătată şi nu permit instinctelor să ia decizii în locul raţiunii. Totul depinde de energia sexuală cu care astrele încarcă fiecare zodie în parte.

Horoscop: Ce fantezii îşi doreşte să-i împlineşti în primăvara aceasta

Soarele a ieşit dintre nori, au început prognozele fericite, cu multe grade în termometru, aşa că a sosit vremea să ne dezgheţăm şi în plan sexual. Ţine cont de astre şi descoperă ce fantezii sexuale ar vrea iubitul tău să încercaţi în această primăvară, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Din ce zodii sunt bărbaţii cu care faci cel mai bine sex

Vrei să afli care este partenerul de sex ideal pentru tine? Astrele îţi vin în ajutor! Luând în considerare zodia ta, află că există unele semne zodiacale cu care te potriveşti foarte bine la capitolul sex.

Horoscop: Cât de repede îţi dai seama că eşti înşelată în funcţie de zodia ta

Unele femei îşi suspectează iubitul de infidelitate la cel mai mic pas greşit, în timp ce altele trăiesc într-o fantezie şi nu-şi dau seama că sunt înşelate nici în al treisprezecelea ceas. Te întrebi din ce categorie faci tu parte?

Cât eşti de sociabilă, în funcţie de zodie

Eşti o fire retrasă sau o adevărată vedetă oriunde te afli? Dacă îţi place mai degrabă să stai în umbră decât să faci pe starul şi să fii în centrul atenţiei, zodia sub semnul

Horoscop: Ce impresie îi faci unui bărbat după prima noapte de dragoste

Stilul în care faci sex poartă amprenta zodiei în care te-ai născut. Vrei să afli ce impresie îi laşi unui bărbat după o noapte de amor? Descoperă, atunci, cum îţi influenţează zodia prestaţia în pat şi cum ajunge să te vadă, din exterior, bărbatul cu care faci sex!

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood şi zodiile lor

Divorţurile şi despărţirile rapide de la Hollywood nu ne mai surprind. De la căsătorii desfăcute la câteva luni sau chiar zile de la oficiere şi până la cupluri care păreau extrem de