Horoscop: Vârstele critice din viaţa ta. Vezi care sunt anii de răscruce

Anumite perioade din viaţa unei persoane sunt marcate de influenţe puternice din partea astrelor. Acestea sunt numite adesea vârste astrologice şi sunt valabile pentru orice persoană, indiferent de zodie sau anul naşterii. Importanţa majoră este dată de repetarea aspectelor astrale din momentul naşterii.

Horoscop: Compatibilitate dintre femeia din zodia Taurului şi bărbatul din Rac

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus. Cele două semne au şanse mari să formeze un cuplu stabil şi fericit, pentru că reuşesc

Horoscop: Cele mai proaste obiceiuri ale tale, în funcţie de zodie

Nativa din Vărsător îşi cheltuie toţi banii pe nimicuri. Află care este cel mai nociv comportament al tău şi învaţă cum să-l eviţi, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Compatibilitatea dintre femeia din zodia Taurului şi bărbatul din Gemeni

Relaţia dintre o femeie din zodia Taurului şi un bărbat din zodia Gemeni este una complexă şi chiar dificilă. Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar Gemenii sunt un semn de aer,

Horoscopul lunii iunie. Află previziunile astrelor pentru zodia ta

Pentru nativele din Gemeni, a venit vremea schimbărilor. Află ce te aşteaptă în luna iunie şi ce anume trebuie să faci pentru a profita la maximum de oportunităţile care apar, în funcţie de zodia ta.

Planeta Venus a intrat în zodia Rac. Descoperă ce efecte are asupra ta

Venus, planeta iubirii, a intrat în zodia Rac pe 2 iunie, unde va rămâne până pe 27 iunie 2013. Acest aspect astral ne influenţează pe toţi, indiferent de zodia sub semnul căreia ne-am

Horoscopul săptămânii 3-9 iunie. Descoperă previziunile astrelor!

Nativa din Berbec poate evita orice conflict cu ajutorul comunicării. Află care sunt previziunile pentru zodia ta în săptămâna care urmează.

Horoscop: Trucuri ca să fii extrem de sexy pentru el, în funcţie de zodia lui

Nativul din Taur visează să găteşti într-o ţinută provocatoare. Foloseşte mici trucuri care să-l încânte la maximum pe iubitul tău. Află ce să încerci, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cât eşti de îngâmfată, în funcţie de zodia ta. Află cum te văd oamenii

Vrei să ştii dacă oamenii te consideră o persoană încrezută? Află dacă eşti percepută ca o femeie cu nasul pe sus, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Planeta Marte intră în zodia Gemeni. Află cum te va influenţa

Marte va intra în zodia Gemeni pe 31 mai, unde va sta până pe 13 iulie 2013. Este timpul să-ţi foloseşti ideile, să le pui în practică, să-ţi găseşti curajul pentru a-ţi folosi

Horoscop: Cum stai cu banii în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Nativii din Gemeni pot avea parte de surprize plăcute în plan financiar. Citeşte previziunile pentru a afla ce ţi-au pregătit astrele în materie de bani.

Horoscop: Planeta Mercur intră în zodia Racului. Află ce influenţe are asupra ta

Planeta Mercur va intra în zodia Racului pe 31 mai, unde va sta până pe 8 august 2013. Mercur este planeta comunicării, iar Racul este unul dintre cele mai sensibilie şi emoţionale zodii. De

Horoscop: Cumpenele tale din luna iunie, în funcţie de zodie

Află ce fel de probleme ai putea să întâmpini în iunie, în funcţie de zodia sub influenţa căreia te-ai născut. Vezi ce poţi face pentru a trece cu bine peste cumpene.

Horoscop: Conjuncţie triplă între Mercur, Venus şi Jupiter. Află ce înseamnă

Planetele Mercur, Venus şi Jupiter "şi-au dat întâlnire" în zodia Gemeni, unde formează o triplă conjuncţie, un eveniment astral destul de rar, care are loc o dată la câţiva ani. Venus

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna iunie, în funcţie de zodie

Nativa din Rac are şansa să-şi găsească marea iubire. Descoperă care sunt previziunile astrale pentru semnul tău în prima lună de vară.

Horoscop: Compatibilitatea dintre femeia şi bărbatul din zodia Taur

Compatibilitatea dintre doi nativi născuţi în zodia Taurului nu este una excelentă, dar există totuşi şanse ca relaţia să funcţioneze. Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus,

Horoscopul săptămânii 27 mai-2iunie. Descoperă previziunile pentru zodia ta!

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru tine în perioada 27 mai-2iunie. Nativele din Gemeni încep săptămâna cu certuri în cuplu.

Horoscop: Cât de mult te afectează faptul că îmbătrâneşti, în funcţie de zodia ta

Te sperie faptul că ai din ce în ce mai multe fire albe sau riduri în jurul ochilor? Descoperă cum îţi afectează zodia percepţia asupra îmbătrânirii.

Horoscop: Cum să ghiceşti dintr-o privire în ce zodie este o persoană

Nativii din Scorpion au ochi expresivi şi misterioşi. Descoperă principalele trăsături fizice şi de comportament ale fiecărei zodii.

Horoscop: Cele mai bune combinaţii de zodii. Află cu cine să te cuplezi!

Leul şi Scorpionul sunt două semne compatibile. Descoperă cu cine te potriveşti cel mai bine.