Horoscop 25 iulie: Vechi iubiri reapar în viața Berbecului

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

În ceea ce privește dragostea, nu se poate spune exact ce se va întâmpla cu tine. S-ar putea să te îndrăgostești de cineva nou sau s-ar putea să te reîndrăgostești de un fost iubit sau o fostă iubită.

Taur

Astăzi te vei bucura de fiecare secundă pe care o petreci cu partenerul/a de viață, mai ales dacă faci ceva în aer liber cu el/ea. Dacă eșți singur/ă, nu se anunță schimbări pe plan amoros prea curând. Va fi o vară exclusiv pentru distracție!

Gemeni

În ceea ce privește dragostea, trebuie să te hotărăști. Vrei să fii singur/ă sau vrei să fii într-o relație? Da, astăzi vei flirta intens, însă nu știi nici tu ce vrei de la persoana respectivă.

Rac

Dacă ai un partener sau o parteneră, mai ales dacă te-ai implicat recent într-o relație, vei fi mai iubitor/oare și grijuliu/ie.
Având mai multă intimitate în cuplu, tu și persoana iubită vă veți apropia și mai mult.

Leu

Dacă ești într-o relație pe termen lung, atunci astăzi ar putea fi ziua în care să discutați despre lucruri mai serioase, cum ar fi căsătoria sau copiii. Dacă ești singur/ă, nu te vei simți prea bine în pielea ta astăzi și, drept urmare, nu vei vrea să fi observat/ă de nimeni.

Fecioară

Dacă eșți singur/ă, astăzi te vei simți extrem de sexy și cuceritor/oare. Dacă ești implicat/ă într-o relație, simți că ești în faza de lună de miere. Nu te mai gândești la nimic, vrei doar să petreci timp cu persoana iubită.

Balanță

Partenerul sau partenera ta trece astăzi printr-o situație grea.
Poate nu are chef să vorbească, dar sprijinul și dragostea ta va însemna totul pentru el/ea. Dacă eșți singur/ă, te vei bucura să întâlnești pe cineva.

Scorpion

Astăzi te vei simți fabulos, fie că eșți singur/ă, fie nu. Cu toate acestea, dacă ești implicat/ă într-o relație, astrele te sfătuiesc să fii mai deschis/ă față de partenerul/a de viață.

Săgetător

Pornește într-o călătorie cu partenerul/a de viață. Dacă nu astăzi, cât mai curând. Cu cât locul este mai izolat, cu atât mai bine. Amândoi aveți nevoie de liniște, relaxare și intimitate.

Capricorn

Introspecția va fi cuvântul zilei.
Din când în când ai nevoie să te retragi, să evaluezi, să te reorientezi și apoi să acționezi. Acest lucru te ajută să dai tot ce ai mai bun în relații și este de mare ajutor.

Vărsător

Dorința ta sexuală este foarte mare în acest moment și asta înseamnă ceva acțiune în dormitor. Cu toate acestea, asigura-te că și partenerul/a de viață își dorește același lucru ca și tine și că se simte la fel de bine.

Pești

Trebuie să fii sincer/ă cu tine și cu persoană iubită. Dacă ți-ai manipulat sau mințit partenerul/a, a sosit timpul să recunoști asta.
Dacă ești singur/ă, te vei gândi la cineva de la serviciu. În secret, desigur.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod