Semne că vrea să se întoarcă la fosta, în funcție de zodia lui

Dacă te întrebi dacă partenerul tău s-ar putea să vrea să se întoarcă la fosta lui, zodia sub care s-a născut ar putea oferi unele indicii.

 

Iată ce semne ar putea să indice acest lucru, în funcție de semnul zodiacal al partenerului tău:

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecii sunt direcți și impulsivi, așa că dacă vrea să se întoarcă la fosta, probabil că va fi destul de evident. S-ar putea să vorbească deschis despre momentele fericite petrecute cu ea sau să înceapă să o contacteze mai des pe rețelele sociale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurii sunt loiali și nu renunță ușor la relații, deci dacă începe să rememoreze frecvent trecutul și să compară, poate că încă are sentimente pentru fosta lui. De asemenea, s-ar putea să devină mai retras și să petreacă mai mult timp singur.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt sociali și comunicativi. Dacă începe să vorbească frecvent despre fosta lui sau să o menționeze în conversații, acesta poate fi un semn că se gândește să se întoarcă la ea. De asemenea, s-ar putea să o încorporeze în poveștile sale mai des decât este normal.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racii sunt emotivi și atașați de trecut. Dacă partenerul tău Rac își exprimă dorința de a verifica cum se simte fosta lui sau începe să păstreze obiecte care îi amintesc de ea, acestea pot fi semne că nu a trecut complet peste relația anterioară.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leii adoră atenția, așa că dacă începe să se îngrijească excesiv atunci când știe că o va întâlni pe fosta lui sau dacă devine competitiv în legătură cu noua viață a fostei, poate că vrea să impresioneze și să câștige din nou atenția ei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt meticuloase și analitice. Dacă începe să critice aspecte ale relației voastre comparându-le cu cele din trecutul său, acesta poate fi un indiciu că se gândește la ce a avut.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele urăsc conflictul și își doresc armonie. Dacă devine nostalgic și începe să vorbească despre „echilibrul” și „armonia” pe care le avea cu fosta lui, s-ar putea să simtă lipsa acelei conexiuni.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt pasionali și misterioși. Dacă devine obsesiv în a verifica ce face fosta lui și își petrece timpul urmărindu-i activitățile pe rețelele sociale, acesta poate fi un semnal de alarmă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt aventuroși și liberi. Dacă începe să vorbească despre „bunele vremuri” petrecute cu fosta lui sau despre călătoriile pe care le-au făcut împreună, poate că îi lipsește libertatea pe care o simțea cu ea.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt practici și rezervați. Dacă începe să fie mai tăcut decât de obicei și să își petreacă mai mult timp lucrând la proiecte la care știi că fosta lui a fost implicată, acesta poate fi un semn că gândește la o posibilă reconciliere.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt independenți și imprevizibili. Dacă devine distant și începe să exploreze noi idei sau hobby-uri pe care le-a împărtășit cu fosta lui, ar putea să fie un indiciu că îi este dor de vremurile petrecute împreună.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt romantici și visători. Dacă partenerul tău din această zodie începe să se retragă într-o lume a viselor și să vorbească despre relația sa anterioară în termeni idilici, poate că inima lui încă bate pentru fosta lui.
30 Aprilie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod