Horoscop 18 iulie: Berbecii discută despre căsătorie

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

 

Berbec


Dacă ești singur/ă, astăzi te vei distra mult în compania unei persoane amuzante. De asemenea, dacă ești implicat/ă într-o relație, te vei simți extrem de bine alături de partenerul/a de viață. Căsătoria va fi unul dintre subiectele care vor fi discutate.

Taur


Lucrurile  se îmbunătățesc când vine vorba de cariera ta. Apare o nouă oportunitate pentru tine în curând. Un șef ar putea încerca să te acapateze într-un proiect important. Nu ar fi rău să accepți.

Gemeni


Găsește o modalitate de a-ți restabili energia pozitivă. Nu lăsa sentimentul de frustrare sau stresul să te doboare.
Caută compania prietenilor pentru confort de fiecare dată când simți nevoia.

Rac


În ceea ce privește dragostea, fii deschis/ă să întâlnești tot felul de oameni astăzi. O călătorie îți va ușura mintea de lucrurile care te-au deranjat. Dacă nu departe, mergi la o rudă la țară.

Leu


Deoarece banii sunt ceva de care ai fost îngrijorat/ă, cel mai bine ar fi să nu investești în nimic nici astăzi, nici în viitorul apropiat. Din fericire, vestea bună este că șeful tău îți va aprecia munca din ultima vreme și te va recompensa. Ai șansa de a câștiga mai mulți bani astăzi.

Fecioară


Sănătatea ta ar trebui să fie întotdeauna prioritatea ta.
Fii foarte atent/ă și nu ridica nimic greu astăzi. De asemenea, bea multă apă, deoarece canicula se poate răsfrânge asupra organismului tău.

Balanță


Astăzi vei experimenta un val de emoții și sentimente. Unele rele, altele bune. Găsește-ți simțul echilibrului și totul va fi bine. Dacă ești interesat/ă de cineva, arată-i, deoarece nu are cum să își dea seama.  

Scorpion


În ceea ce privește banii, va veni și vremea ta, așa că nu te stresa pentru lucrurile mărunte. Este important să fii practic/ă cu privire la toate mișcările financiare pe care le faci.

Săgetător


Nopțile târzii se adună și își spun cuvântul.
Asigură-te că ai grijă de tine, altfel sănătatea ta va avea de suferit. De asemenea, uneori, să-ți spui problemele cu voce tare te poate ajuta.

Capricorn


Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei avea o zi plină de romantism și pasiune. Astrele îți vor reaminti de ceea ce te-a făcut să te îndrăgostești de persoana iubită. Dacă ești singur/ă, nu te preocupa să îți găsești pe cineva pentru moment.

Vărsător


În ceea ce privește banii, nu vei avea prea mult noroc astăzi. Cu toate acestea, vei excela la muncă sau în afaceri. Chiar și așa, se vor găsi persoane care să comenteze, însă pe acestea trebuie să le ignori.

Pești


Un șef nu va fi deloc mulțumit de tine astăzi.
Înainte de a spune ceva, încearcă să îți dai seama dacă chiar are dreptate sau, pur și simplu, are ceva personal cu tine. Nu acționa impulsiv!

 

Foto: depositphotos

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod