Horoscop 20 iulie: Leul trebuie să lase oamenii să intre în viața și în inima lui!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua de astăzi va fi una interesantă, dar grea. Dacă ai copii, poți avea o ceartă cu partenerul/a legată de aceștia. La locul de muncă, este foarte posibil ca un coleg să aibă nevoie de ajutorul tău.

Taur


Astăzi vei avea ocazia perfectă de a cunoaște și socializa cu cineva pe care îl admiri de la distanța. Din punct de vedere financiar, te descurci bine. La fel stai și cu sănătatea.

Gemeni


Astăzi este o zi bună pentru a fi puțin mai sociabil/ă. Chiar dacă se întâmplă multe lucruri, încă plutești și dai cu piciorul unor șanse grozave, mai ales în dragoste.
Cu sănătatea stai bine.


Rac


Exprimă-ți dorințele unei persoane dragi. Ascunderea lor va avea ca rezultat doar resentimente care ar putea fi prevenite cu ușurință. În ceea ce privește munca și banii, știi că ești mai mult decât capabil/ă.

Leu


Odihnește-te și reîncarcă-ți bateriile astăzi. Vei fi mult mai pregătit/ă pentru orice se va întâmpla zilele următoare. Și lasă garda jos, lasă oamenii să între în viața și inima ta!

Fecioară


Ar trebui să faci ceva care să-ți surprindă partenerul/a astăzi și de care știi că amândoi vă veți bucura.
Arată-ți latura originală și plină de imaginație. Dacă ești singur/ă, te vei bucura să flirtezi cu un Vărsător.


Balanță


Nu fi nepoliticos/oasă astăzi, chiar dacă unii oameni și-o merită. Încearcă să vorbești cu toată lumea la fel și nu face diferențe între oameni. Astfel, vei obține mai ușor ceea ce îți dorești.

Scorpion


Dacă ești șomer/ă, astăzi va fi o zi bună pentru a trimite CV-ul și pentru a merge la interviuri pentru un loc de muncă. Te vei simți mai stăpân/ă pe tine și mai consecvent/ă decât ieri.

Săgetător


Dacă ești cu cineva, s-ar putea ca astăzi să vrei să te despărți, mai ales dacă este o relație la distanță.
Dacă ești singur/ă, te vei simți extraordinar de bine în compania unui coleg de muncă.


Capricorn


La locul de muncă, este foarte posibil să izbucnească o luptă pentru responsabilități. Chiar șeful tău s-ar putea să se implice. Încearcă să fii respectuos/oasă și profesionist/ă.

Vărsător


Dacă este posibil, călătorește într-un loc liniștit. Undeva unde se aude un râu sau păsări cântând. Ai nevoie de odihnă și ai nevoie cât mai repede. Norocul este de partea ta în ceea ce privește banii.

Pești


Dacă ai avut probleme cu inima în trecut, este posibil ca astăzi să trebuiască să mergi la medic pentru un control.
Un prieten va vrea să îi spui adevărul în față, chiar dacă l-ar putea răni.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod