Horoscopul de weekend: Cineva din trecutul Taurului îi va stârni resentimente

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Bea multă apă în acest weekend, e caniculă și ești într-o continuă mișcare. Cu toate acestea, nu renunța când lucrurile se îngreunează, fii perseverent/ă și vei obține ceea ce îți dorești.

Taur


Weekendul acesta este foarte posibil să revezi pe cineva din trecutul tău care îți va stârni și mai mult sentimentele. Acest lucru te va face să te simți puțin ciudat, dar până la urmă vei gestiona corect situația.

Gemeni


În ultimul timp, ai simțit că partenerul/a de viață nu-ți acordă atenție nici ție, nici nevoilor tale.
Chiar dacă nu vrei să recunoști, poate că relația voastră a ajuns la final. În acest weekend, poartă o discuție serioasă cu acesta/această.


Rac


Chiar dacă situația ta financiară este în regulă, în prezent ai unele nemulțumiri legate de locul tău de muncă. Știi că ești suficient de bun/ă pentru mai mult. Weekendul acesta ai putea cunoaște pe cineva care îți va face o ofertă tentantă.

Leu


Există un singur lucru la care visezi și acela este plecarea în vacanță. Grăbește-te, weekendul acesta este momentul ideal pentru a cumpăra costume de baie ieftine, dar la modă.

Fecioară


Sănătatea ta este bună, dar încrederea în tine este destul de scăzută.
Acest lucru se datorează faptului că nu te simți prea bine în corpul tău. Mergi la alergat pe răcoare și începe o dietă echilibrată.


Balanță


Weekendul acesta vei avea de-a face cu o mulțime de emoții și necazuri din trecut. Dacă nu poți gestiona întreaga situație singur/ă, sună un prieten. Este important să te descarci din când în când.

Scorpion


În acest moment, nu ești prea mulțumit/ă de locul în care se află relația ta. Acesta ar putea fi sfârșitul și amândoi sunteți conștienți de acest lucru. Uneori, un sfârșit este un nou început.

Săgetător


Când ești turist într-o țară străină, este foarte ușor să te simți pierdut/ă.
Descarcă versiunea offline a hărții pe telefon, astfel încât să o ai întotdeauna cu tine pentru situațiile de urgență.


Capricorn


Când vine de vorba de bani, weekendul acesta se anunță a fi profitabil. În ceea ce privește sănătatea, această este cu adevărat excelență. Dacă faci sport de ceva vreme, în sfârșit vezi rezultatele de care ești foarte mulțumit/ă.

Vărsător


Cere sprijin de la prieteni și familie pentru că încă înveți să scapi de emoții într-un mod mai sănătos. Trebuie să ieși din zona ta de confort pentru a obține rezultatele mult dorite.
Weekendul acesta este perfect pentru întâlniri cu persoane dragi.


Pești


Weekendul acesta te-ai putea trezi într-o încurcătură romantică. Ai putea simți că acea persoană este sufletul tău pereche, însă nu este atât de disponibilă pe cât vrea să pară.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod