Horoscop 24 iulie: Capricornul are parte de dezamăgiri în dragoste

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astăzi s-ar putea să primești niște sfaturi de la un coleg de muncă. Ascultă-l cu atenție, dar ia tot ce spune el cu precauție, nu e musai să pui și în aplicare. Din punct de vedere financiar, vor apărea niște venituri suplimentare.

Taur


Astăzi vei primi un e-mail foarte ciudat care are legătură cu locul tău de muncă. Dacă ai avut multe chetuieli în ultimul timp, astăzi este ziua în care trebuie să te confrunți cu daunele pe care le-ai făcut.

Gemeni


Dacă ai fantezii să călătorești departe, cu situația ta actuală, s-ar putea să îți fie imposibil să reușești.
Cu toate acestea, îți poți crea propria ta aventură undeva unde nu trebuie să investești atât de mulți bani.


Rac


Astăzi vei avea noroc din punct de vedere financiar și social. De asemenea, în ceea ce privește cariera, orice ai face astăzi îți poate afecta foarte mult poziția, însă într-un mod pozitiv. Continuă să muncești cu aceeași determinare.

Leu


Dacă ai avut o problemă cu ficatul în trecut, astăzi trebuie să fii puțin mai atent/ă. Dacă e posibil, încearcă să consumi mai multe alimente bogate în vitamina C și să lași alcoolul deoparte!

Fecioară


Din punct de vedere emoțional, s-ar putea să simți că se întâmplă o mulțime de lucruri.
Acum poate fi un moment bun pentru a te concentra asupra bunăstării tale interioare și a spiritualității, orice ar însemna acest lucru pentru tine.


Balanță


Dacă ești singur/ă, astăzi te vei simți foarte bine în jurul persoanelor extrovertite. Dacă ești implicat/ă într-o relație, te vei simți grozav în compania persoanei iubite pe tot parcursul zilei.

Scorpion


Țara ideală pe care ar trebui să o vizitezi este Turcia. Este absolut uimitoare. La locul de muncă te descurci grozav și situația ta financiară este una foarte bună. Astrele te sfătuiesc să investești în ceva înțelept.

Săgetător


În acest moment, trebuie să te concentrezi pe a deveni mai sănătos/oasă.
Mai ales dacă ești stresat/ă în mod constant și nu îți faci orele de somn. Indiferent prin ce treci, ai răbdare, deoarece totul va trece în curând.


Capricorn


Ești foarte încrezător/oare în relația ta, însă s-ar putea să ai parte de unele dezamăgiri astăzi. Tocmai pentru că ai impresia că totul este perfect, atunci când dai de o situație mai imperfectă, lumea îți fuge de sub picioare.

Vărsător


Încearcă să găsești modalități de a economisi niște bani, dar distrează-te totuși într-un loc în care nu ai mai fost niciodată. Acționează inteligent, dar nu fi calic/ă și nici mâna spartă!

Pești


Din punct de vedere financiar, te descurci bine.
Cu toate acestea, ar trebui să faci tot posibilul pentru a economisi cât mai mult. Nu știi niciodată ce s-ar putea întâmpla și pentru ce vei avea nevoie de bani.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod