Horoscopul săptămânii 24-30 iulie. Gemenii trebuie să facă sacrificii

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei avea succes în relațiile amoroase. Unele dintre voi s-ar putea să fiți cerute în căsătorie. Deci, dacă vrei să te căsătorești, săptămâna aceasta va fi de bun augur.

Dacă ești singur/ă, un prieten de-al tău îți poate face o propunere romantică și îți va mărturisi că vrea să fie împreună cu tine. Dacă accepți, oferă noii relații timp pentru a se dezvolta. Nu te grăbi!

Pe de altă parte, dacă ești deja căsătorit/ă, pot exista dificultăți din cauza furiei și violenței.

Bani


Săptămâna aceasta vor veni la tine câteva oferte de muncă noi. Dacă accepți pe oricare dintre ele, vei avea mai mulți bani în conturi.

Dexteritatea și finețea sunt abilitățile tale cheie. Datorită lor vei excela în carieră. Îl vei învinge chiar și pe cel mai periculos candidat pentru poziția pentru care te zbați.

Cu toate acestea, ai grijă la înțepăturile pe la spate. Cineva ar putea juca murdar.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Vei avea noroc în dragoste în ultima săptămână din iulie. Această perioadă îți va oferi ceea ce așteptai și, de asemenea, vei petrece timp de calitate cu iubitul sau iubita ta.

Atât relațiile amoroase, cât și căsătoriile vor fi favorizate de astre. La final de săptămână va avea loc o mică adunare cu familia întregită. Copiii îți vor aduce bucurie.

Dacă ești singur/ă, o experiență sexuală plăcută se poate transforma într-o relație dificilă.

Bani


Nu face investiții mari în această săptămână. Chiar dacă ai în plan să achiziționezi o locuință, spre exemplu, astrele te sfătuiesc să mai aștepți puțin.

Acum nu este momentul să cheltuiești mulți bani. În loc să cumperi ceva semnificativ sau de lux, mai bine cumpără o carte bună și pune banii la ciorap.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Unii dintre voi ați putea începe o nouă relație în această săptămână. S-ar putea să te îndrăgostești de cineva.

Dacă ești căsătorit/ă, ai putea simți prezența unei deficiențe de comunicare în relația ta, așa că astrele te sfătuiesc să petreci timp de calitate cu soțul sau soția. Lasă munca pe locul doi și ocupă-te cu o mai mare atenție de viața personală.

Unele certuri pot fi prezente, de asemenea, în cuplul din care faci parte. Acestea se datorează așteptărilor mult prea mari ale soțului/soției tale de la tine. Stresul va fi acolo!

Bani

Situația ta financiară este așa și așa. Vei avea noroc cu măsură în această săptămână.

Dar, aspectul financiar nu te preocupă în acest moment sau, mai bine zis, nu te gândești prea mult la bani. Te gândești la modalități prin care poți ajuta persoanele în vârstă sau bolnave.

Ești pus/ă pe acte de caritate, iar astrele te susțin în demersul tău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Nimic nu se compară cu dragostea primită de la persoana iubită. Se pare că această săptămână este de bun augur pentru relația ta.

Tu și partenerul/a de viață înfloriți împreună, așadar vă veți gândi serios să treceți la următorul nivel al relației.

Dacă ești singur/ă, o veste proastă despre un fost sau o fostă te poate răscoli. Astrele te sfătuiesc să te detașezi de trecut pentru a putea fi fericit/ă.

Bani

Nu paria și nu cheltui sume mari de bani pe lucruri de care nu ai nevoie în această săptămână.

În ceea ce privește munca, progresul este lent, dar există. Nu te grăbi și nu îți pierde speranța. Atât timp cât faci tot ce poți, lucrurile bune vor veni.

Ideea de a lăsa totul în urmă pentru câteva zile și de a dispărea undeva unde ți-ai dorit dintotdeauna te va ajuta să îți refaci forțele.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea și relațiile, săptămâna aceasta va fi una cu de toate. Astrele te sfătuiesc să ai un plan pentru cheluieli, deoarece cheltuielile neplanificate pot genera stres cuplurilor căsătorite.

Pot exista mici aniversări și întâlniri. Este o idee bună să îți răsfeți partenerul/a cu cadouri, astfel încât să se simtă iubit/ă și apreciat/ă.

Dacă ai o relație complicată, pot apărea unele provocări din cauza greșelilor din trecut.

Bani

Culoarea albastră îți va aduce noroc în această săptămână, poart-o de câte ori ai ocazia!

Unele persoane s-ar putea să îți datoreze niște bani, dar acest lucru se va întâmpla în curând, așa că nu îți face prea multe griji din această cauză.

Cu toate acestea, cariera ta este în impas, fă ceva în această privință!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta ar trebui să fii mai prudent/ă în ceea ce privește dragostea. Atât în cuplurile căsătorite, cât și necăsătorite, pot exista unele suișuri și coborâșuri.

Apar dificultăți în special din cauza orgoliilor. Pot fi atât de mari certurile, încât să ducă la încetarea relației.

Cu toate acestea, o atitudine optimistă ar putea produce rezultate grozave. De asemenea, familia poate fi un adevărat sprijin.

Bani

Situația ta financiară este din ce în ce mai bună, nu poți nega că ai noroc.

La locul de muncă, un coleg va avea nevoie de ajutorul tău în această săptămână. Dacă ești dispus/ă să îl ajuți, atunci câștigurile se vor împărți la doi. La fel și laudele.

E posibil să cheltuiești ceva bani în scop medical, însă nu este vorba despre nimic grav.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

În a doua jumătate a acestei săptămâni, pot exista numeroase momente care pot perturba echilibrul relației tale. Chiar dacă această săptămână începe pozitiv, nu îți face prea mari speranțe.

Deși astrele te vor ajuta să îți gestionezi relația, unele circumstanțe provocatoare din acest weekend vor determina modul în care acționezi și te porți față de persoana iubită.

Comportamentul tău viitor va depinde de ce se întâmplă în aceste zile.

Bani

Din punct de vedere financiar, primești lovitură după lovitură. Da, devine obositor și greu, dar cât de curând, situația ta se va îmbunătăți și vei putea răsufla ușurat/ă

Vei primi o compensație sau o mărire de salariu în viitorul apropiat, dar experiența prin care ai trecut ar trebui să te înveșe multe lucruri.

Printre ele, cel mai important este economisirea. Întotdeauna este bine să ai o rezervă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Cuplurile căsătorite vor avea un sprijin bun din partea astrelor în această săptămână.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, s-ar putea sp ai parte de momente minunate de care să te bucuri alături de partener/ă.

Ar trebui să fii mai aventuros/oasă și să ai un dialog bun cu partenerul/a. Acest lucru vă va face relația mai vie și mai veselă.

Bani

Vrei să vezi întreaga lume și vrei să călătorești peste tot, însă, realitatea este că nu îți poți permite acest lucru pentru moment.

Situația ta se va îmbunătăți, dar nu într-atât cât să îți îndeplinești dorințele și visurile.

Munca grea începe să dea roade, tot efortul tău va fi răsplătit în curând.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Celibatarii sunt încurajați să formeze relații amoroase în această săptămână. Există ocazii bune pe la mijlocul acestei săptămâni.

S-ar putea să găsești pe cineva în timpul călătoriilor tale sau evenimentelor sociale la care participi. Vei putea atrage sexul opus cu ușurință.

Dacă ai deja pe cineva, trebuie să ai mai mare grijă de acea persoană, deoarece comportamentul tău din ultima vreme o poate îndepărta fără să îți dai seama.

Bani


Noile obiective pot părea de nerealizat, dar ai mai făcut-o înainte și vei putea să o faci și acum.

Fii pregătit/ă pentru un noroc de zile mari.

S-ar putea să te gândești să lucrezi independent. Dacă aceasta este calea pe care dorești să o urmezi, asigură-te că ai cântărit bine lucrurile înainate de a face primul pas.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

În această săptămână, s-ar putea să te lași purtat/ă de val și să te angajezi în relații pe termen lung.

Cu toate acestea, cel mai bine este să îți stabilești prioritățile și interesele. De asemenea, controlează-ți sentimentele și emoțiile, deoarece sunt indicii că te-ai putea certa cu cei dragi.

Astrele te vor calma și, din fericire, vei avea mult mai multă armonie în relația ta în weekend. Fii atent/ă și hotărât/ă să eviți neînțelegerile majore în această săptămână.

Bani

Este timpul să redevii productiv/ă! Trebuie să îți aduni forțele și să faci ceea ce trebuie făcut la locul de muncă sau în afaceri.

Astfel, din punct de vedere financiar, s-ar putea să ai o săptămână grozavă.

Astrele te sfătuiesc să mai amâni acea achiziție importantă pe care o ai în plan pentru încă o lună, două.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Vei fi foarte romantic/ă în această săptămână. Relația ta va fi principalul tău obiectiv acum și poți lua o pauză de la prieteni sau de la toate celelalte planuri ale vieții tale pentru a acorda partenerului/ei mai multă atenție.

Anumite obstacole te pot determina să iei decizii importante. Unele relații se pot termina sau pot fi pe punctul de a fi încheiate, în timp ce altele abia se pot forma.

Câteva noi oportunități te așteaptă cât e necesar. Ia o pauză de la unele probleme care te-au afectat și petrece timp pentru distracție pură.

Bani

Săptămâna aceasta vei avea mai mult noroc pe plan social, decât financiar.

Cu toate acestea, nu te poți plânge că o duci rău, însă nu conform așteptărilor tale. Oricum, nu ar trebui să cheltuiești prea mulți bani săptămâna aceasta.

În ceea ce privește munca, așteaptă-te la un apel important legat de afaceri.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Astrele prezic că unele probleme vechi ar putea reapărea în viața ta în această săptămână și să necesite atenția ta. trebuie să abordezi aceste probleme dacă vrei o relație stabilă.

Probabil că vei rezolva orice și, în plus, aceste evenimente te vor apropia mai mult de persoana iubită.

Vei observa câteva evoluții favorabile în relația ta pe parcursul celei de-a doua jumătăți a săptămânii. Chiar dacă pot exista și unele conflicte, tu și partenerul/a vă veți simți bine pertotal.

Bani

Lucrurile materiale nu sunt cu adevărat ceea ce te interesează acum. Vrei experiențe, amintiri și lucruri care să nu se strice sau să se estompeze în timp.

Din fericire, nici situația ta financiară nu este una îngrijorătoare, așadar poți linștit/ă să îți vezi de planuri.

Și, chiar și atunci când lucrurile vor merge rău în ceea ce privește banii, tu tot nu vei pune preț pe asta. E foarte bine!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod