Ce îşi doreşte un bărbat din Gemeni de la o femeie. Află răspunsul!

Zodia Gemeni este guvernată de Mercur, planeta intelectului şi a comunicării, ceea ce îi face pe nativii acestui semn să iubească mai mult cu mintea decât cu inima. Bărbatul din Gemeni

Horoscop: Fertilitatea în funcţie de zodia ta şi influenţa fazelor lunii

Fazele lunii au fost de mii de ani asociate cu fertilitatea femeilor. Luna este în astrologie planeta fecundităţii şi reprezintă femeia, mama, sarcina, naşterea. Această conexiune dintre ciclurile lunare şi fertilitatea femeilor există în numeroase culturi, din timpri străvechi, dar este în continuare învăluită în mister.

Planeta Mercur intră în zodia Vărsătorului. Vezi ce influenţe are asupra ta

Este o perioadă perfectă în care să-ţi pui cele mai originale idei în practică Mercur, planeta intelectului, a intrat în zodia Vărsătorului, unde va sta până pe 5 februarie.

Horoscopul florilor: Ce plantă reprezintă zodia ta şi ce spune despre tine

Orhideea este caracteristică Vărsătorului. Descoperă ce floare te reprezintă, în funcţie de zodia ta şi ce spune despre tine.

Ce îşi doreşte un bărbat din Taur de la o femeie. Află răspunsul!

Zodia Taurului este guvernată de Venus, planeta frumuseţii, dar şi a plăcerii. Această caracteristică importantă îi imprimă nativul din taur dragostea pentru frumos şi armonie, dar şi

Horoscop: Zodia ta şi sănătatea. Ce vulnerabilităţi ai şi cum le poţi face faţă

Nativii din Taur pot avea probleme cu gâtul, tiroida şi sistemul digestiv. Află care sunt principalele motive de îngrijorare pentru tine, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Ce şanse ai să te ceară în căsătorie în 2013, în funcţie de zodia lui

Dacă iubitul tău este în zodia Berbecului, există şanse să te ceară în căsătorie sau cel puţin să deschidă această discuţie importantă cel mai probabil în lunile iulie şi august.

Horoscop: Zodia căsniciei voastre. Cum vă influenţează destinul?

Momentul în care spui "Da" în faţa ofiţerului de stare civilă are un efect important asupra viitorului relaţiei tale. Zodia în care te-ai căsătorit îşi imprimă caracteristicile asupra vieţii voastre în doi, iar dacă urmează să faci acest pas, trebuie să alegi momentul ideal.

Soarele intră în zodia Vărsătorului. În ce domenii îţi aduce noroc?

Începând cu 19 ianuarie, Soarele intră în zodia Vărsătorului, unde va sta până pe 18 februarie. Ne desprindem puţin de întunericul iernii, dar mai mult din punct de vedere al stării

Sex-Horoscop: Poziţia Kama Sutra pe care trebuie să o încerci în funcţie de zodia ta

Descoperă trucurile care te duc pe culmile extazului! Află care este poziţia Kama Sutra ideală pentru tine, în funcţie de zodie.

Horoscop: Cum îţi afectează ascendentul viaţa de cuplu. Află care sunt influenţele!

Ascendentul îţi arată modul în care interacţionezi cu ceilalţi şi reprezintă prima impresie pe care le-o faci oamenilor, înainte ca aceştia să te cunoască prea bine. Are în acelaşi timp şi o influenţă majoră asupra aspectului tău fizic.

Graniţa dintre Capricorn şi Vărsător. Ce semnifică şi cum te afectează?

Dacă te-ai născut între 16 şi 22 ianuarie, faci parte din Cuspida Misterului şi Imaginaţiei. Graniţa dintre Capricorn şi Vărsător le oferă celor născuţi în această perioadă un caracter

Horoscop: Cifra destinului care marchează relaţia ta. Află ce vă rezervă viitorul!

Data naşterii tale nu este o coincidenţă. Are o semnificaţie specială, care îţi conturează destinul. Iar dacă vrei să afli care este viitorul relaţiei tale şi ce spun datele voastre de naştere despre destinul vostru împreună, poţi afla tot cu ajutorul zilelor în care v-aţi născut.

Ce îşi doreşte un bărbat din Berbec de la o femeie. Află răspunsul!

Nativul din Berbec se îndrăgosteşte foarte uşor şi poate fi destul de superficial, dar devine brusc serios atunci când simte că a găsit femeia potrivită. Este gelos, posesiv şi este

Horoscop: Semne că este singur şi disponibil. Învaţă să le descifrezi!

Te-ai îndrăgostit până peste cap de un bărbat, dar nu ştii sigur dacă e singur sau are deja pe cineva? Descoperă ce semne te ajută să înţelegi dacă este disponibil sau nu, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cum să-l agăţi fără să pari disperată, în funcţie de zodia lui

Descoperă cum îi poţi atrage atenţia bărbatului de care eşti îndrăgostită fără să pari disperată. Află care sunt gesturile cu care îl poţi cuceri pe loc!

Horoscop: Cumpenele tale în dragoste din 2013, în funcţie de zodie

Află care sunt cele mai tensionate momente pentru tine în 2013, din punct de vedere amoros. Descoperă în ce perioadă poţi avea probleme de natură sentimentală, în funcţie de zodia ta.

Horoscop chinezesc: 2013, Anul Şarpelui de Apă. Ce ne aşteaptă?

Anul 2013 este Anul Şarpelului de Apă în astrologia chinezească. Influenţele sale vor fi resimţite la nivel global, dar şi la nivel personal, şi nu numai de către cei care sunt născuţi în

Horoscop: Ce îşi doreşte de la tine în 2013, în funcţie de zodia lui

La început de an, cu siguranţă te întrebi ce îţi rezervă astrele în dragoste şi, mai ales, cum vor influenţa acestea persoana de lângă tine. Descoperă ce îşi doreşte iubitul tău de la tine în 2013, în funcţie de zodia lui:

Planeta Mercur tranzitează zodia Capricornului. Cum te afectează?

Planeta Mercur a intrat în zodia Capricornului chiar din primele zile ale acestui an, unde va sta până pe 19 ianuarie. Nu poate fi decât o veste bună, pentru că începutul de an ne aduce în