Horoscop: Ce schimbări să faci în funcţie de zodia ta ca să fii mai fericită

Nativa din Fecioară trebuie să renunţe la obsesia pentru perfecţiune. Descoperă ce anume trebuie să schimbi în viaţa ta ca să te poţi bucura de prezent şi pentru a-ţi găsi cu adevărat fericirea.

Horoscop: Afacerea care ţi se potriveşte, în funcţie de zodie. Cum să te îmbogăţeşti

Cu siguranţă visezi să ai o afacere a ta, care să prospere şi să-ţi aducă mulţi bani şi satisfacţie. Descoperă ce tip de afaceri sunt ideale pentru tine, la ce te pricepi cel mai bine şi ce anume poţi face pentru a te îmbogăţi, în funcţie de zodia ta.

Horoscopul Soarelui în zodia Taur. Influenţele asupra ta, timp de o lună

Descoperă cum vei fi afectată de tranzitul Soarelui prin zodia Taurului. Află ce aspecte ale vieţii tale vor fi cel mai puternic marcate timp de o lună, în perioada 21 aprilie - 21 mai.

Horoscop: Uranus, planeta transformării. Descoperă ce schimbări majore te aşteaptă

Uranus este planeta care simbolizează schimbarea, revoluţia, transformarea. Indică de asemenea relaţia cu prietenii, societatea, rudele, dar şi cu ştiinţa, inovaţia şi tehnologia. Este zodia guvernatoare a Vărsătorului, unul dintre cele mai excentrice şi nonconformiste semne ale zodiacului.

Uranus în zodii

Uranus este planeta care simbolizează schimbarea, revoluţia, transformarea. Indică de asemenea relaţia cu prietenii, societatea, rudele, dar şi cu ştiinţa, inovaţia şi tehnologia.

Horoscop: Compatibilitatea femeii Berbec cu bărbatul din Berbec. Cât de bine se potrivesc?

Relaţia dintre doi nativi din zodia Berbecului este destul de dificilă şi plină de provocări. Pentru că ambii parteneri doresc să-şi impună punctul de vedere, este foarte posibil ca

Horoscop: Care este scopul tău în viaţă? Nodul Nord îţi arată destinul

Elementele astrale care ilustrează legătura între viaţa anterioară şi cea actuală sunt Nodurile Lunare - Nodul Nord şi Nodul Sud. Acestea îţi spun cum ai trăit în viaţa trecută, ce greşeli ai făcut şi cum le poţi repara în prezent.

Horoscop: Graniţa dintre zodiile Berbec şi Taur. Ce semnifică şi cum te afectează?

Faci parte din "Cuspida Puterii" dacă te-ai născut între 16 şi 23 aprilie. Află ce spune despre tine. Autoritari şi îndrăzneţi, nativii născuţi la graniţa dintre zodiile Berbec şi

Horoscop: Ce tip de femeie ar putea să-i devină amantă, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii cum arată "portretul robot" al femeii cu care iubitul tău te-ar putea înşela? Descoperă pentru ce tip de femei are o slăbiciune, în funcţie de zodia lui:

Horoscop: Venus intră în zodia Taurului. Vezi ce efecte va avea asupra ta!

Până pe 9 mai, Venus, planeta iubirii, se va afla în zodia Taurului, unul dintre cele două semne pe care le guvernează. După o perioadă tumultuoasă, în care Venus s-a aflat în războinicul

Horoscop: Cât e de ataşat de familie, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii dacă iubitul tău va fi un tată şi un soţ model? Descoperă, în funcţie de zodia lui, dacă este ataşat de familiei şi dacă te poţi baza întotdeauna pe el.

Horoscop: Topul celor mai dificile zodii. Află cu cine rişti să intri în conflict

Nativa din Berbec se poate certa cu persoane din Scorpion. Descoperă în ce zodii sunt oamenii care nu te înţeleg. Nu este o coincidenţă faptul că prietenii tăi sunt de obicei cam în

Horoscop: Secretele succesului pentru zodia ta. Află care sunt!

Învaţă cum să foloseşti calităţile zodiei tale pentru a avea succes în viaţă. Descoperă domeniile în care poţi excela şi află ce trebuie să faci ca să ajungi cât mai departe.

Horoscop: Ce riscuri sunt ca gelozia lui să-ţi distrugă relaţia, în funcţie de zodie

Gelozia este unul dintre cele mai nocive sentimente. Poate transforma o frumoasă poveste de dragoste într-un adevărat coşmar. Persoanele excesiv de geloase sunt adevăraţi "vampiri energetici", obsesiile lor având potenţialul de a-ţi distruge viaţa.

Horoscop: Tipuri de relaţii care îţi pot distruge viaţa, în funcţie de zodia ta

Vrei să afli ce relaţii trebuie neapărat să eviţi? Descoperă de ce tipuri de bărbaţi nu trebuie să te îndrăgosteşti, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Trucuri Feng Shui care îţi aduc fericirea în dragoste. Încearcă-le!

Dacă vrei să îţi găseşti jumătatea, atitudinea face totul. Nu uita că ceea ce gândeşti îţi transformă complet viaţa, iar gândurile pesimiste nu fac altceva decât să-ţi ruineze şansa

Horoscop: Simbolurile zodiei tale. Află ce îţi defineşte personalitatea!

Descoperă ce semnificaţii ascunse are zodia da. Află ce element te reprezintă şi ce simbol mitologic îţi descrie cel mai bine personalitatea.

Horoscop: Ce tipuri de femei îi plac, în funcţie de zodia lui

Bărbatul din Taur preferă "familista convinsă". Descoperă pentru ce genuri de femei are o slăbiciune, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Planeta Mercur intră în zodia Berbec. Vezi ce influenţe are asupra ta

Mercur este planeta care influenţează modul în care gândim şi felul în care alegem să ne exprimăm. Iar odată cu intrarea acestei planete în zodia Berbecului, pe 12 aprilie, toate aceste

Horoscop: Ce destinaţie de vacanţă ţi se potriveşte în funcţie de zodia ta

Nativa din Berbec ar trebui să viziteze Florenţa. Vezi care este locul din lume care ţi se potriveşte cel mai bine, în funcţie de zodia ta, şi pe care ar trebuie să-l vizitezi.