Horoscop 21 aprilie: Va avea loc o schimbare în viața amoroasă a Balanței

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Poți atrage fără să vrei atenția cuiva care este foarte nevoiaș și care devine atașat emoțional sau dependent/a de tine, dorind mai mult decât îi poți oferi. Trebuie să gestionezi această situație cu grijă, deoarece poate escalada și deveni inconfortabilă.

Taur


Nu-ți trata partenerul/a ca pe un copil. Există anumite lucruri pe care trebuie să le înfrunte cu propria perspicacitate. În ceea ce privește banii, afacerile sau proiectele în care ești implicat/[ îți pot aduce beneficii.

Gemeni


Aruncă-ți regulile pe fereastră, nu le trata ca pe Biblie! Propria ta creativitate te va ajuta să rezolvi problema.
Restricțiile îți vor limita propria judecată. Fii puțin mai îngăduitor/oare cu tine, să ai standarde atât de ridicate îți va afecta bunăstarea.


Rac


Fii rezonabil/ă, fii rațional/ă și nu urmări ceva ce e imposibil de atins. În ceea ce privește cariera, te afli pe o cale provocatoare de auto-descoperire. Astăzi vei primi un apel interesant.

Leu


Dacă ești singur/ă, ești într-un du-te vino între a dori să fii într-o relație și a rămâne singur/ă. Cu toate acestea, astăzi vei vrea să nu vezi și să nu auzi pe nimeni. Vei vrea să fii tu cu tine, făcând efectiv ce vrei!

Fecioară


Sistemul tău imunitar este foarte sensibil acum.
Acesta este cel mai bun moment pentru a ți spori aportul de vitamine. Ești calm/ă și mulțumit/ă emoțional astăzi. Cu toate acestea, o mulțime de lucruri și evenimente din trecut îți trec prin cap.


Balanță


Va avea loc o schimbare în viața ta amoroasă foarte curând. Dacă ești luat/ă, s-ar putea să fii mai pasional/ă și mai posesiv/ă decât de obicei. Dacă ești singur/ă, astăzi vei flirta cu un Leu.

Scorpion


Ai muncit foarte mult și acea muncă grea a dat cu siguranță roade. Un coleg de muncă într-o poziție mai înaltă va dori să îți vorbească astăzi.
Cu siguranță, va fi ceva benefic pentru tine!


Săgetător


Toată lumea are un moment în care se simte puțin deprimat/ă. S-ar putea să ai niște dureri de spate, așa că un masaj va fi binevenit. Oamenii dragi din jurul tău vor încerca să te ajute atât cât le permiți.

Capricorn


Te simți bine și există energie pozitivă în jurul tău. Oamenii sunt foarte atrași de tine datorită acestui lucru. Ești un magnet, mai ales pentru sexul opus, așa că ai grijă dacă nu cumva nu ești singur/ă și disponibil/ă.

Vărsător


Partenerul tău are nevoie de atenție și afecțiune.
Încearcă să găsești o modalitate de a-i satisface nevoile emoționale și de altă natură. Dacă ești singur/ă, te vei simți bine în jurul unui Leu.


Pești


Din punct de vedere financiar, va fi o zi foarte reușită pentru tine. Pe de altă parte, la locul de muncă va exista o ușoară tensiune, dar nimic pe care să nu-l poți gestiona. De asemenea, astrele îți recomandă mai multă prudență atunci când vine vorba de sănătate.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod