Horoscopul de weekend: Leii au parte de un eveniment neplăcut

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Vor exista numeroase provocări pentru tine în acest weekend, dar tu ai multă energie și le vei face față tuturor. Toate tensiunile vor fi atenuate prin intermediul partenerului/ei de viață.

Taur


Vei găsi un echilibru excelent între viața ta profesională și cea personală în acest weekend. De asemenea, vei economisi ceva bani și nu le vei permite celorlalți să profite de tine și de situația ta financiară.

Gemeni


Este posibil să fii în urmă în cursa pentru a-ți atinge obiectivele, dar nu vei fi dezamăgit/ă de ceea ce obții.
Este un weekend de bun augur pentru a face afaceri și a începe noi proiecte.


Rac


Weekendul acesta vei avea tendința de a rămâne posesiv/ă cu privire la lucrurile tale personale. De asemenea, este posibil să te înscrii la cursuri de dezvoltare personală pentru a reuși să îți atingi obiectivele.

Leu


Este posibil ca un eveniment neplăcut să aibă loc în acest weekend. Cu toate acestea, nu îți pierde speranța, deoarece totul se va rezolva cât mai curând posibil. Încearcă să te relaxezi.

Fecioară


S-ar putea să fie nevoie să te dai după alții în acest weekend, dar nu este un capăt de lume.
Încearcă să te relaxezi și să te lași dus/ă de val, deoarece astfel vei cunoaște adevărată fericire.


Balanță


Încearcă să te relaxezi mai mult în aceste zile, în caz contrar vei avea senzația că ți-ai irosit timpul. Ai nevoie de odihnă și tot ce trebuie să faci este să-i ignori pe toți și pe toate.

Scorpion


În acest weekend, ingeniozitatea ta va genera idei grozave. De asemenea, ai puteri vindecătoare și astfel vei îndrepta multe greșeli. Vei fi mai înțelegător/oare, iar citirea gândurilor oamenilor va face minuni pentru tine.

Săgetător


Weekendul acesta va fi unul trist.
Standardele tale ridicate cu privire la un viitor mai bun sunt cele care îți vor aduce, de fapt, nefericirea. Aruncă o privire în stânga și în dreapta, însă nu trebuie să fii peste toți!


Capricorn


Weekendul acesta va fi tare liniștit și te vei bucura mult de prezența celor dragi, în special a persoanei iubite. O escapadă romantică cu partenerul/a de viață va fi raiul pe pământ.

Vărsător


Relațiile de sânge vor rămâne puternice, indiferent de problemele care apar în acest weekend în familia ta. Astrele te sfătuiesc să bați moneda pe o comunicare sinceră și directă și, astfel, totul va fi bine.

Pești


Stăpânește-ți furia în acest weekend sau, altfel, vei avea probleme.
Indiferent de greutățile pe care le întâmpini, trebuie să încetezi să-i mai găsești vinovați pe alții și nu pe tine.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod