Horoscopul dragostei pentru săptămâna 24-30 aprilie. Berbecul va dezamăgi pe cineva

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta pot exista unele eșecuri sentimentale, care ar putea să îți cauzeze probleme. Stresul și agresivitatea pot prezenta riscuri pentru sănătatea ta.

Dacă ești singur/ă, nu se anunță nimic nou sub soare, cu toate că ți-ai dori. Încearcă să nu te grăbești în ceea ce privește o nouă relație.

Dacă ești căsătorit/ă, ai grijă ce provoci din cauza faptului că acționezi impulsiv. S-ar putea să-ți dezamăgești soțul/soția.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Căsătoriile la distanță ar putea avea parte de câteva urcușuri și coborâșuri. Săptămâna aceasta ar putea exista unele obstacole în relație și un motiv ar fi mișcările planetare din această perioadă, ceea ce ar putea duce la supra așteptări unul de la celălalt.

Ar trebui să nu ai o atitudine agresivă față de soț/soție și ar trebui să îți ții promisiunile.

Ar trebui să faci un efort să nu fii prea exigent/ă în relație. Ar putea exista tensiune între tine și persoana iubită din cauza comunicării greșite a lucrurilor.

Astrele îți sugerează să nu iei decizii în dragoste sub influența altor persoane.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Unii dintre voi s-ar putea să întrerupă brusc relația sau să divorțeze din cauza oboselii sau a așteptărilor exagerate. Răbdarea și comunicarea sănătoasă te vor ajuta.

Săptămâna aceasta s-ar putea să te confrunți cu unele suișuri și coborâșuri în dragoste și în viața conjugală. Trebuie să oferi puțin spațiu partenerului/ei, astfel încât să se simtă confortabil cu tine.

Dacă îți dorești divorțul, vei avea succes în asta. Există șanse mari să te recăsătorești rapid sau să te muți undeva departe imediat după aceea.

Unii dintre voi s-ar putea să primească o propunere bruscă de la fostul partener sau de la vreun vechi prieten.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te vei bucura de sprijin necondiționat din partea partenerului/ei sau a soțului/iei în această săptămână. Pentru aceia dintre voi care sunt implicați în prezent într-o relație, un personaj nou poate ajuta la facilitarea comunicării dintre tine și partener/ă.

Din cauza riscului de ciocniri de ego și dezacorduri neașteptate, acesta nu este cel mai bun moment pentru a fi într-o relație romantică. Trebuie să acorzi o atenție deosebită modului în care comunicați unul cu celălalt pentru a evita deteriorarea conexiunii.

Când vine vorba de a lua orice decizie care îți afectează viața de cuplu, apelează la răbdare. Relațiile care implică căsătorie ar putea avea nevoie de spațiu personal și libertate.

În plus, unii dintre voi pot deveni prea exigenți în relațiile voastre, ceea ce poate avea un impact negativ asupra lor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta, în dragoste și relația ta, încearcă să acorzi puțin spațiu persoanei iubite sau familiei. Încearcă să eviți volumul excesiv de muncă sau orice fel de proiecte noi, deoarece acest lucru poate cauza probleme în viața ta amoroasă sau în căsătorie.

Trebuie doar să gestionezi corect timpul și să încerci să ai o viață personală și profesională echilibrată, astfel încât să ai parte de o săptămână bună și de timp liniștit cu membrii familiei. Evită să te cerți cu socrii tăi, deoarece îți pot pune piedici în relație.

Dragostea și relațiile pot lua o nouă întorsătură în viața ta. Este posibil să apară o călătorie scurtă cu soțul/soția și există o mare posibilitate să primești cadouri de la el/ea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te grăbi atunci când vine vorba de propuneri de la persoane pe care abia le cunoști.

Petreceți timp vorbind pentru a vă cunoaște mai bine. Conflictul poate apărea într-un parteneriat romantic ca urmare a unui angajament fals.

Un vechi prieten s-ar putea să te ceară în căsătorie. Cursul iubirii și pasiunii se va schimba. Voi doi s-ar putea să aveți parte de clipe cu adevărat speciale.

Există șanse de o ceartă neașteptată cu partenerul tău, așa că ți se recomandă să eviți conversațiile inutile.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână, vei reuși să-ți îndeplinești dorința de a face niște schimbări dramatice și spectaculoase în viața ta amoroasă. De asemenea, vei experimenta o bună intimitate cu persoana iubită.

În plus, va exista o atracție mai puternică între voi doi. Deși membrii mai în vârstă ai familiei tale pot avea ocazional comentarii dure care sunt dureroase, s-ar putea să primești totuși un sprijin puternic din partea lor.

Nu zăbovi prea mult în nimic. Concentrează-te să-ți asculti inima.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața și relația ta amoroasă vor avea o săptămână grozavă. Vor beneficia la fel de mult și cuplurile căsătorite.

Soții se vor înțelege bine. Săptămâna aceasta, romantismul și pasiunea vor stăpâni relația ta.

Dacă ești singur/ă, vei avea carismă, vei fi energic/ă și sigur/ă de sine. Este o săptămână favorabilă pentru relațiile romantice.

Abilitatea ta de a comunica și comportamentul optimist ar putea atrage sexul opus. Săptămâna aceasta ți se va consolida relația pe care o ai deja.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta indică faptul că relația sau căsătoria ta se poate confrunta cu probleme din cauza dezacordurilor cu cei apropiați și dragi.

Cu toate acestea, la sfârșitul săptămânii, vei găsi o modalitate de a face totul mai bine și de a consolida legătura emoțională pe care o împărtășești cu partenerul/a sau soțul/ia.

Probabil că vei spori pacea și armonia arătându-ți latura cool chiar și în unele momente dificile din relația ta în această săptămână.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Mișcările planetare din această săptămână ar putea continua să îți favorizeze viața personală și amoroasă. Vei fi extrem de aproape de familia ta și de cei dragi.

Influența astrelor te poate îndemna să comunici mai deschis cu membrii familiei tale. Dacă ați avut recent conflicte sau dezacorduri, acum este momentul să le rezolvați.

Ultima parte a acestei săptămâni va fi ideală pentru cei singuri care doresc să înceapă o nouă relație. Aceasta este, de asemenea, o săptămână excelentă pentru a participa la nunți și pentru a petrece timp cu copiii din familia ta.

Cuplurile căsătorite pot avea un weekend fantastic...

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Suferința pentru familia ta te poate pune într-o stare de spirit vulnerabilă în această săptămână. Va fi momentul potrivit pentru a-ți evalua propriile puteri și slăbiciuni. Poate ai nevoie de ceva timp și spațiu pentru a lua unele decizii importante cu privire la familia și relația ta în general.

Exprimă-ți temerile și anxietățile într-un mod constructiv celor dragi. Evită, de asemenea, orice decizie care ți-ar putea pune în pericol relația.

Pe măsură ce săptămâna trece, te vei îndrepta către un nou început. Fericirea va fi accesibilă, poate prin intermediul prietenilor și celor dragi.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Relația și viața ta sentimentală vor fi favorizate în această săptămână. Ai grijă totuși să nu iei totul de-a gata.

Pe la mijlocul acestei săptămâni, pot apărea anumite tulburări provocate de nepăsare și auto-indulgență. Relația ta poate avea de suferit într-o oarecare măsură dacă nu ești întotdeauna dispus/ă să-ți asumi responsabilitatea.

În plus, conversațiile inutile între partenerii căsătoriți pot duce la neînțelegeri și confuzii. S-ar putea să îți poți răspunde la întrebările care te macină înainte de sfârșitul acestei săptămâni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod