Horoscopul de weekend: Nori negri pe plan amoros pentru Lei

Citește horoscopul acestui weekend festiv și află ce te așteaptă!

Berbec


Pentru a trăi un stil de viață mai sănătos, trebuie să faci alegeri mai sănătoase. Încearcă să cauți alternative cu un conținut scăzut de sodiu pentru alimentele care îți plac. Este un pas mic către o sănătate mai bună și ai nevoie de el mai ales în perioada sărbătorilor.

Taur


Dezvoltarea unei noi relații amoroase poate dura timp. Investește în ea dacă simți că este ce trebuie și ceea ce vei primi înapoi va merita. Călătoriile scurte îți pot da multe lecții valoroase în acest weekend.

Gemeni


Munca grea îți va aduce noroc. O întâlnire de afaceri ți-ar putea fi de mare folos în acest weekend.
Fii pregătit/ă să ai toate răspunsurile și echipa respectivă va fi impresionată. Echilibrul este esențial pentru succes, nu uita asta!


Rac


Abordează orice îngrijorare atunci când aceasta apare. Nu lăsa nimic să se adune sub preș, deoarece apoi îți va fi mult mai greu să îți gestionezi sentimentele și cine știe ce poate ieși. Protejează-ți mintea și sufletul, în special în perioada sărbătorilor!

Leu


Dacă ești implicat/ă într-o relație, trebuie să ții cont de acest lucru: nimănui nu îi place să se certe, dar este foarte normal să ai certuri și neînțelegeri în cuplu. Dacă nu ai pe nimeni, în acest weekend festiv te-ai putea simți extrem de singur/ă.

Fecioară


Iubeșți călătoriile, iar acest lucru este ceva ce îți place să faci din când în când, mai ales de sărbători sau evenimente speciale.
În acest weekend, astrele îți recomandă să pleci la drum lung, deoarece vei fi protejat/ă de rele.


Balanță


În ceea ce privește cariera, pune întotdeauna întrebări. Nu știi cum să ajungi din punctul A în punctul B? Cere ajutor! Nu este o rușine să apelezi la cineva să te îndrume, mai ales dacă vă întâlniți într-un mediu relaxat.

Scorpion

 
Weekendul acesta ar trebui să faci ceva care să-ți aducă într-adevăr o bucurie reală. Poate fi vorba despre o pasiune de-a ta. A avea un hobby și a fi mândru/a de el este o modalitate excelentă de a-ți crește stima de sine.

Săgetător


Dragostea este în aer de aceste sărbători! Weekendul acesta este perfect pentru tine dacă ești singur/ă, deoarece îți vei găsi alesul/aleasa.
Dacă ai deja pe cineva, vei simți nevoia de intimitate și romantism.


Capricorn


Dacă deții propria afacere, pune totul pe pauză în aceste zile. Din punct de vedere financiar stai bine, așa că nu ar trebui să îți faci griji. Te afli într-un loc foarte stabil chiar acum și e posibil ca situația să devină și mai bună în viitorul apropiat.

Vărsător


Găsește-ți pacea interioară în aceste zile libere. Dacă ai un prieten în care ai mare încredere, cere-i sfatul cu privire la situația amoroasă prin care treci. Sărbătorile sunt despre împăcări și pace, însă nu o face în orice condiții!

Pești


Astrele te influențează puternic în acest weekend.
Este foarte posibil să te simți puțin stresat/ă din cauza muncii și a lucrurilor rămase neterminate. Cu toate acestea, familia te va ajuta să te relaxezi și vei avea până la urmă câteva zile libere frumoase.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod