Horoscop 14 aprilie: Peștii sunt afectați de trecut

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Evită să rămâi cu regretul că ”ce s-ar fi întâmplat dacă...?”. Acesta este unul dintre acele momente din viață ta când trebuie doar să sari și să afli singur/ă ce se va întâmpla și unde te va duce viața.

Taur


Ziua aduce noroc în călătoriile legate de afaceri și nu numai. Este un moment bun pentru o mărire de salariu sau o oportunitate de a face bani. Obiectivele tale sunt clare, așa că mergi să le atingi!

Gemeni


Cu din ce în ce mai mult control, atât în viața personală, cât și pe plan profesional, ai puterea de a-ți modela viitorul acum. În acest sens trebuie să faci unele schimbări și să modelezi lucrurile după imaginea viziunii tale.

Rac


Vei fi destul de critic/ă astăzi, deoarece te simți puțin nesigur/ă din punct de vedere emoțional, mai ales în relațiile noi.
Încearcă să te relaxezi și să te bucuri de orice conversație pe care o porți cu oamenii pe care îi cunoști pe parcursul zilei.


Leu


Dacă ești singur/ă, astăzi vei arăta tuturor ce înseamnă distracția. Dacă ai fost infidel/ă față de partenerul/a de viață, astăzi va fi probabil ziua în care va afla despre asta. O zi intensă și plină de emoții, nu?

Fecioară


Dacă ai de făcut un drum astăzi, asigură-te că mănânci sau că îți iei mâncare la tine. E posibil să dureze mai mult decât ai preconizat, așa că fii pregătit/ă pentru orice. Numerele 4 și 10 vor fi numerele tale norocoase pentru astăzi.

Balanță


Astrele îți trimit vibrații bune, așa că ziua de astăzi va fi una bună când vine vorba de bani.
Fii puțin mai eficient/ă astăzi. Acest lucru le va arată șefului și colegilor tăi că ești dispus/ă să depui un efort suplimentar.


Scorpion


Fă puțin mai mult sport începând de astăzi, deoarece ai nevoie de o condiție fizică mai bună. Nu îți irosi energia pe te miri ce activități de care la finalul zilei nici nu îți vei mai aminti sau nu vei beneficia de pe urma lor. Sportul este incredibil de important pentru sănătatea ta.

Săgetător


Este timpul să înveți să-ți gestionezi mai bine emoțiile și sentimentele. A existat multă instabilitate când vine vorba de tine și de sentimentele tale, așa că acum a sosit momentul să le înfrunți și să păstrezi doar ce îți face bine.

Capricorn


În ceea ce privește dragostea, astăzi te-ai putea simți ca și cum ai fi într-o navă care se scufundă.
Se poate rezolva această situație și această relație? Încearcă să afli! Dacă eșți singur/ă, vei avea ocazia să flirtezi.


Vărsător


Dacă lucrezi și astăzi, ar putea exista ceva tensiune la locul de muncă. Nu lăsa asta să îți strice dispoziția și continuă să-ți faci treaba care ți se cere fără să te lași deranjat/ă de vocile rele ale unor colegi.

Pești


Ceva din trecut s-ar putea întoarce să te deranjeze astăzi. Ar fi ideal dacă ai petrece ceva mai mult timp în natură cu grupul tău de prieteni. Ai nevoie de o prezență familiară, care te face să te simți confortabil.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod