Horoscop 13 aprilie: Care vor fi ghinioniștii zilei

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Poți fi foarte emoțional/ă și sensibil/ă astăzi, dar te vei simți foarte bine în relația în care ești implicat/ă. Dacă ești singur/ă, te vei simți puțin prea vulnerabil/ă pentru a te implica într-o relație cu cineva.

Taur


Dacă există persoane cu care ai vrea să călătorești, spune-le ideea ta. Răspunsul ar putea fi unul pozitiv. Norocul în ceea ce privește banii va fi moderat pe parcursul zilei, iar numărul tău norocos va fi 39.

Gemeni


Vei primi un apel foarte interesant privitor la afaceri. Totul, în ceea ce privește jobul sau cariera ta, merge bine.
Dacă ai datorii, atunci ziua de astăzi este momentul ideal să plătești măcar o parte din ele.


Rac


Ești foarte sănătos/oasă, dar trebuie să începi să lucrezi și la sănătatea ta mintală. Consultă un terapeut sau diverse grupuri de suport online. Te vor ajuta să îți gestionezi mai bine unele emoții.

Leu


Din punct de vedere emoțional, treci prin multe astăzi. Programarea unei întâlniri cu un profesionist te va ajuta extrem de mult. Dacă nu este posibil, sună un prieten în care ai încredere.

Fecioară


Ești foarte exigent/ă și foarte specific/ă, mai ales în dragoste.
Cartea ta de reguli e posibil să fie ruptă astăzi, deoarece astrele încearcă să revoluționeze modul în care gândești și acționezi.


Balanță


Astrele îți trimit energie bună. Dacă ești singur/ă, probabil că vei avea parte de o explozie de iubire. Dacă te-ai implicat recent într-o relație nouă, s-ar putea ca gândul să îți stea la fostul tău iubit/ fosta ta iubita.

Scorpion


Dacă planifici să pleci curând în străinătate, asigură-te că te informezi despre absolut orice și că ai totul pus la punct. În ceea ce privește banii, așteaptă-te la un noroc financiar minor.

Săgetător


Te afli pe o cale plină de provocări.
O mulțime de obstacole vor fi în calea ta, dar le vei putea face față. Cere sfatul unui membru al familiei în momentele grele. Așteaptă-te la ceva bani în plus mai târziu în cursul zilei.


Capricorn


Dormi mai mult și mănâncă alimente mai bune, mai sănătoase și mai hrănitoare. Sistemul tău imunitar este destul de sensibil în acest moment, așa că are nevoie de o mâna de ajutor din partea ta. Totul ține de tine!

Vărsător


Nu fi trist/ă dacă nu poți lega o relație cu cineva pe care tocmai l-ai cunoscut. Formarea unei prietenii necesită cu adevărat mult timp.
Nu-ți face iluzii și speranțe deșarte și nerealiste!


Pești


E posibil ca astăzi să ai parte de o surpriză de zile mari din partea partenerului/ei de viață sau a unui coleg bun. Nimic nu îți poate umbri fericirea, cu atât mai mult cu cât te afli într-o etapă plină de optimism.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod