Vacanța visurilor tale, în funcție de zodia în care te-ai născut

Află care este destinația perfectă pentru a te bucura de vacanța visurilor tale, în funcție de zodia în care te-ai născut!

 

Berbec - Hawaii


Ideea de a scăpa de rutina din viața de zi cu zi înseamnă adrenalină. Berbecul ar trebui să plece într-un loc care îi va stimula și satisface spiritul competitiv.

Taur - insulele Turks și Caicos


Taurul vrea să se simtă răsfățat și să fie înconjurat de lucruri plăcute vizual. O călătorie răcoritoare pentru minte, corp și suflet este exact ceea ce a ordonat medicul.

Gemeni - Mexic


O destinație instagramabilă este locul în care Gemenii se simt cel mai inspirați. Personalitatea lor spontană poate străluci cu adevărat. Rezervă o excursie în Mexic și nu uita să îți iei camera foto cu tine!

Rac - Canada


Acest semn gravitează spre o evadare retrasă, departe de lume. O cabană confortabilă în pădure ar fi refugiul perfect pentru acest semn capricios.

Leu - Elveția


Leul dorește să meargă undeva unde se poate simți vibrant și viu. Unde totul să fie despre autoexprimare și iubire de sine.

O retragere într-un spa luxos și un hotel de 5 stele e tot ce are nevoie.

Fecioară - Spania


Fecioara este foarte interesată de cultură și moștenire atunci când vizitează un loc nou. Vrea să trăiască pentru câteva zile un stil de viață diferit. Vrea să călătorească ca un localnic, nu ca un turist. Fecioara ar trebui să se îmbarce într-o țară nouă și să se cufunde în tot ce este unic și incitant.

Citește și: Cum să te asiguri că nu te va părăsi niciodată pentru alta, în funcție de zodia lui

 

Balanță - Italia


Balanța caută două lucruri într-o vacanță perfectă: frumusețe și comunitate. Urăște să se simtă izolată de mulțime, așa că trebuie să meargă undeva care să încurajeze sentimentele de conexiune socială.

Un hotel în stil hostel ar fi modalitatea perfectă pentru ca Balanța să interacționeze cu ceilalți în timp ce vizitează simultan un loc nou.

Scorpion - Maroc


Deși Scorpionul este un semn de apă, el este foarte atras de deșert. O evadare în stil glamping este modalitatea perfectă pentru el de a se conecta spiritual cu el însuși.

Săgetător - Indonezia


Săgetătorul este turistul suprem. Este mereu pregătit să hoinărească și să viziteze locuri noi. Vacanța lui ideală ar fi într-un loc calduros, cu beneficii terapeutice. O perioadă de yoga în junglă sau o evadare pe plajă este excursia perfectă pentru ca Săgetătorii să se conecteze cu ei înșiși din punct de vedere spiritual.

Capricorn - China


Capricornii trebuie să simtă că realizează ceva, chiar și în vacanță. O excursie cu o mulțime de activități fizice provocatoare și pline de satisfacții este perfectă pentru ca aceștia să se distreze în timp ce rămân activi.

Vărsător - Grecia


Cele mai importante două considerații pentru călătorul Vărsător sunt stimularea intelectuală și creativitatea. Vor să meargă într-un loc străin și să învețe despre moștenirea culturală a acelui loc.

Pești - Maldive


Peștii sunt un semn spiritual, cu atașament de apă. Nativii din această zodie ar trebui să călătorească undeva unde să se poată contopi cu lumea naturală.

Visul lor ar fi o excursie pe o insulă tropicală exotică sau un oraș pitoresc de pe litoral.

Poate te interesează și: Cel mai bun mod de a te despărți de cineva, în funcție de zodia ta

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod