Cum să te asiguri că nu te va părăsi niciodată pentru alta, în funcție de zodia lui

Odată ce ai aflat secretele pe care zodia lui le ascunde, poți fi sigură că dragostea voastră va fi scrisă în stele și că el va dori să rămână mereu cu tine.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu există nimic ce poate iubi mai mult un Berbec decât să dețină controlul. Dominare e cuvântul ce îl caracterizează.

Dacă vrei să te asiguri că iubitul sau soțul tău din zodia Berbec va rămâne pentru totdeauna lângă tine, cheia este să-ți explorezi latura supusă și să-l lași pe el să-și exprime latura dominantă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă iubitul sau soțul tău este născut în zodia Taur, atunci va fi nevoie de mai mult decât sex pentru a-l ține lângă tine și pentru a-l face să te iubească pentru totdeauna.

Bărbații născuți sub acest semn zodiacal nu apreciază nimic atât de mult decât ca o femeie să-și exprime și să-și împărtășească vulerabilitatea.

Dacă vrei să nu te părăsească niciodată, asigură-te că nu ridici nicuun zid. Va aprecia cât de deschisă ești cu el, chiar și atunci când lucrurile nu sunt ușoare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești îngrijorat/ă că iubitul sau soțul tău din zodia Gemeni ar putea să te părăsească, există o veste proastă: chiar ar putea să o facă, deoarece aceasta este natura acestui semn temperamental.

Dar există și vești bune. Nu există nimic pe care un Geamăn să iubească mai mult decât experiențele noi, orice care îi stimulează mintea creativă și îi copleșește simțurile.

Dacă partenerul tău din Gemeni pare plictisit, probabil că și este. Așa că surprinde-l cu ceva nou și sigur îl vei recâștiga pentru totdeauna.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În relațiile pe termen lung, poate fi ușor să dai uitării îmbrățișărilor tandre și atingerile blânde odată cu trecerea timpului. Din păcate, a face asta este o modalitate sigură de a-l pierde pe iubitul sau soțul tău din zodia Rac.

Acest tip sensibil și tandru are nevoie de o atingere iubitoare, de o mână blândă pe umăr, de un sărut pe frunte, aceste mici gesturi fizice ale adorației tale pentru el îl vor face să se simtă iubit și să nu-și dorească vreodată să te părăsească.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbații născuți în zodia Leu sunt vedetele show-ului. Știu foarte bine că sunt cei mai buni la pat, că nimeni nu poate repara un computer cu mai multă pricepere ca ei și că nimeni altcineva nu îi poate întrece atunci când vine vorba de distracție, deoarece ei sunt sufletul petrecerii.

Așa că nu uita să-i spui asta ori de câte ori ai ocazia. Dacă ești îngrijorată să nu exagerezi cu măgulirea, poți sta liniștită, deoarece Leul poate duce mai multe laude decât crezi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când vine vorba de a câștiga pentru totdeauna un bărbat din zodia Fecioară, nu ar putea fi mai ușor, ceea ce e amuzant având în vedere cât de complicați pot părea bărbații din această zodie. Nu te obosi să încerci să-i citești gândurile, nu vei putea niciodată să-ți dai seama pe deplin.

În schimb, întreabă-l des despre ceea ce își dorește, fie că este în pat, fie pe drumul către cinema. Odată ce își împărtășește dorințele, fă tot posibilul pentru a i le îndeplini.

În mod ironic, simpla acțiune de a-l întreba ăl va face să se simtă mai înțeles decât a visat vreodată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbații născuți sub semnul Balanței echivalează atenția atentă constantă cu un semn al iubirii nemuritoare. O femeie care îi poate face să se simtă adorați este femeia pe care o vor dori alături de ei pentru totdeauna.

Pentru un nativ din Balanță, cea mai incitantă relație seamănă mai mult cu o degustare de vin decât cu un pahar plin. Vrea să aibă timp să savureze pe deplin diferitele armone ale relației.

Dacă vrei să rămână întotdeauna lângă tine, lasă-l să meargă în timp ce tu îl însoțești și te bucuri de plimbarea lentă cu el.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă vrei ca un bărbat născut în zodia Scorpion să stea lângă tine pentru totdeauna și să nu se rătăcească prin paturile altora, lasă-l să conducă.

Nu este vorba că este dominant, ci mai mult că are preferințe puternice, iar a fi alături de cineva care îl lasă să se răsfețe cu aceste preferințe îl va face extrem de fericit.

A fi sicneră cu un Scorpion este o altă modalitate de a te asigura că nu te va părăsi niciodată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă vrei să câștigi inima unui Săgetător pentru totdeauna, atunci fii pregătită pentru o viață de adevăr sau îndrăzneală. Nu există nimic pe care un Săgetător să poate iubi mai mult decât o nouă experiență. Cu cât este mai riscantă, cu atât este mai bine.

Așa că fie îi împărtășești cea mai ciudată fantezie sexuală sau sugerezi un weekend de cățărat, o viață de mișcări îndrăznețe este una pe care el va fi dornic să o împartă cu tine pentru totdeauna.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un Capricorn prosperă cu limite și rutine. El te poate iubi până la moarte, totuși se va simți frustrat dacă vrei să ieșiți într-o seară în care el ar prefera să stea acasă și sp lucreze la noul său proiect.

Respectă-i limitele și fii flexibilă. El va aprecia faptul că vezi de ce are nevoie și că ești dispusă să cedezi în moduri în care el, pur și simplu, nu poate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă bărbatul pe care îl iubești este născut în zodia Vărsător, atunci ești o femeie norocoasă. De ce? Pentru că modalitatea de a-l menține îndrăgostit de tine toate viața este să-l șași pe el să te mulțumească în toate modurile posibile.

Da, așa e, el va fi bucuros să te ducă la filmul acela pe care mori de nerăbdare să-l vezi. Nu-i place nimic mai mult decât să-ți facă pe plac.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nevoile emoționale și spirituale ale bărbatului născut în zodia Pești sunt foarte profunde. Va trebui să poți merge alături de el în căutarea lui spirituală.

Când te roagă să te interesezi de un nou grup de meditație, nu doar să-l încurajezi, ci să fii dispusă și să mergi cu el și să vorbiți despre ceea ce ați învățat acolo.

I-ar plăcea să aibă un tovarăș constant în călătoria sa spirituală și, astfel, nu te va părăsi niciodată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod