Horoscop: Dieta perfectă, în funcţie de elementul zodiei tale - Apă, Aer, Foc sau Pământ

Cele patru elemente - apă, aer, foc şi pământ - influenţează caracteristicile zodiilor pe care le reprezintă, inclusiv sănătatea şi reacţia la dietă.

Horoscopul săptămânii 20 - 26 august. Află ce ţi-au pregătit astrele

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru tine în a treia săptămână a lunii august. Află cum vei sta cu sănătatea, dragostea, banii sau cariera, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cum rişti să te faci de râs, în funcţie de zodie. Descoperă-ţi defectele!

Suntem adesea foarte mândri de caracteristicile pozitive ale zodiei sub semnul căreia ne-am născut şi încercăm să trecem cu vederea aspectele negative. Dar ca să eviţi momentele neplăcute, descoperă care sunt trăsăturile zodiei tale care te pot face să pari penibilă.

Horoscop: Ce fel de tată va fi, în funcţie de zodia lui? Află la ce să te aştepţi!

Nu-ţi imaginezi cum s-ar descurca iubitul tău în rolul de tată? Descoperă cât este de responsabil, ce relaţie va avea cu cel mic şi cum îşi va îndeplini atribuţiile ca tată, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Zonele lui erogene, în funcţie de zodie. Învaţă să-l aduci în extaz!

Vrei să-l înnebuneşti de plăcere pe iubitul tău dintr-o singură atingere? Află care sunt zonele lui erogene şi stimulează-l cu mângâieri tandre şi săruturi pasionale, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cum să depăşeşti cumpenele în cuplu, în funcţie de zodia ta

Fiecare relaţie se confruntă cel puţin o dată cu situaţii neplăcute şi cumpene care o pot duce în pragul unui final trist. Descoperă cum poţi rezolva cu bine problemele din viaţa ta amoroasă, în funcţie de zodia ta:

Horoscop: Zilele săptămânii şi planetele lor. Ce să faci zilnic pentru a avea succes

Fiecare zi a săptămânii este guvernată de câte o planetă, iar acest astru ne poate influenţa activitatea. Descoperă cum trebuie să-ţi organizezi acţiunile pe zile pentru a avea succes în tot ceea ce faci.

Venus în Rac. E timpul pentru dragoste şi... renovări!

Până pe 6 septembrie, Venus, planeta iubirii, a armoniei şi a frumuseţii va tranzita zodia Racului. Pentru că Racul este un semn al sentimentului, al căminului şi al familiei, toată această

Horoscopul săptămânii 13 -19 august. Află ce ţi-au pregătit astrele

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru tine în a treia săptămână a lunii august. Află cum vei sta cu sănătatea, dragostea, banii sau cariera, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cât e de pisălog în funcţie de zodia lui. Cum îl poţi schimba?

Ce poate să fie mai enervant decât să ai lângă tine un bărbat care să te bată la cap toată ziua şi să te sâcâie cu aceleaşi întrebări până te plictiseşti? Află care sunt cei mai sâcâitori bărbaţi, în funcţie de zodia lor!

Horoscop: Motivul principal pentru care te-ar putea părăsi, în funcţie de zodia lui

Există unele gesturi ale tale pe care iubitul tău le-ar putea considera motive întemeiate de despărţire. Descoperă ce să nu faci niciodată, în funcţie de zodia lui, ca să nu te părăsească.

Horoscopul săptămânii 6-12 august. Află previziunile astrelor pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte în săptămâna 6-12 august. Află ce ţi-a rezervat destinul în ceea ce priveşte sănătatea, dragostea, cariera sau banii.

Horoscop: Unde visează să faceţi sex, în funcţie de zodia lui. Fă-i o surpriză!

Ţi-ar plăcea la nebunie să-i ghiceşti dorinţele ascunse ale iubitului tău în materie de sex şi locurile preferate în care visează să vă iubiţi? Descoperă acest secret, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Ce şanse ai să-ţi găseşti alesul inimii în această vacanţă?

Te pregăteşti de concedii, vacanţe, excursii sau weekend-uri la mare şi munte, şi cu siguranţă ţi-a trecut prin minte posibilitatea de te îndrăgosti în această perioadă, dacă eşti singură.

Horoscop: Tendinţa extremă a zodiei tale. Cunoaşte-ţi partea întunecată!

Zodia ta ascunde elemente negative care te aduc în pragul unor comportamente sau situaţii extreme. Descoperă care sunt tendinţele extreme ale zodiei tale, ca să ştii cum să te fereşti de ele:

Zodia ta: Cu cine ai putea intra în conflict?

Unele semne zodiacale sunt atât de diferite şi incompatibile, încât se întâmplă de multe ori să intre în conflict. Iată care sunt combinaţiile de zodii care ar putea să producă

Horoscop: Cum vei sta cu banii în luna august. Câştigi sau pierzi?

Banii sunt o adevărată problemă pentru cei mai mulţi dintre noi, iar astrele ne pot spune în "avans" ce ne aşteaptă la acest capitol. Descoperă care sunt resursele tale financiare în luna august şi dacă vei reuşi să-ţi suplimentezi veniturile.

Cum iubeşti, în funcţie de tipul zodiei tale

Îţi faci planuri de nuntă cu viteza luminii, chiar dacă abia ţi-ai găsit jumătatea? Sau dragostea ta se dezvoltă lent? Modul în care iubeşti şi ritmul în care îţi planifici viaţa

Horoscop: Cumpenele tale în luna august. Descoperă care sunt zilele cu ghinion!

Află ce fel de probleme ai putea avea, în funcţie de zodia ta, în luna august. Unele zile sunt mai puţin benefice, de aceea trebuie să fii prudentă când iei decizii importante sau când vrei să pleci în călătorii.

Horoscop: Semnale de alarmă în relaţia voastră, în funcţie de zodia lui

Există câteva semne care îţi arată că relaţia voastră ar putea fi în impas. Descoperă care sunt semnalele pe care ţi le dă iubitul tău, în funcţie de zodia lui, că povestea voastră de dragoste este pe muchie de cuţit.