Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Predicţiile astrale spun că vom avea parte de un început de vară fierbinte, în care relaţiile de lungă durată redevin pasionale, iar idilele abia începute sunt mai pline de suspans ca niciodată. Află ce-ţi rezervă astrele în plan sentimental, în luna iunie, în funcţie de zodia ta!

În ce zodii sunt cei mai buni parteneri de afaceri pentru tine?

Atunci când te asociezi cu cineva, indiferent că este vorba de un coleg de muncă sau de studii cu care trebuie să colaborezi strâns, fie că este vorba de un parteneriat de afaceri, zodiile au un

Horoscopul lunii iunie: Află ce surprize îţi rezervă astrele la începutul verii

În luna iunie, surprizele se ţin lanţ pentru majoritatea zodiilor. Începutul verii este marcat de răsturnări de situaţie pentru care ar fi bine să fii pregătită. Află ce-ţi rezervă astrele în luna iunie, în funcţie de zodia ta!

Horoscop: 6 cupluri de zodii care se îndrăgostesc la prima vedere

Dragostea la prima vedere este un subiect care ne fascinează, în special pe noi, femeile. Dar momentele magice în care se întâmplă sunt determinate şi de astrele care ne guvernează viaţa. Descoperă care sunt zodiile care simt o atracţie extrem de puternică de la prima vedere:

Horoscop: Cum e influenţată afecţiunea lui în relaţie, în funcţie de zodie

Adesea, reprezentantele sexului frumos visează să primească mai multă atenţie din partea bărbatului iubit. Dacă ţi se pare că iubitul tău nu este suficient de implicat în relaţia cu tine şi tânjeşti după momente de răsfăţ şi tandreţe, află de ce nu le primeşti.

Horoscop: Cele mai mari slăbiciuni ale zodiei tale. Vezi cât rău îţi fac!

În cazul în care viaţa ta nu decurge exact aşa cum îţi doreşti, află că astrele ar putea fi cele care-ţi pun beţe-n roate. Zodia în care te-ai născut te-a înzestrat cu unele slăbiciuni covârşitoare, care te pot face să pierzi ceea ce contează pentru tine.

Cum îţi influenţează destinul ziua săptămânii în care te-ai născut?

Fiecare zi a săptămânii este guvernată de un astru, iar influenţele acestuia se manifestă asupra fiecăruia dintre noi. Iată care sunt influenţele pentru fiecare zi în parte: Luni

Horoscop: Cât eşti de obsedată de relaţia ta, în funcţie de zodie

Ai nevoie de un bărbat pentru a fi cu adevărat fericită sau preferi să fii pe cont propriu? Dacă ai o relaţie de cuplu, ce loc ocupă ea în viaţa ta? Află cât eşti de obsedată de relaţia ta, în funcţie de zodia în care te-ai născut.

Mercur în Gemeni până pe 7 iunie. Vezi cum te influenţează!

Începând cu 24 mai, Mercur va intra în zodia Gemeni, cea pe care o şi patronează. Mercur este planeta comunicării, a gândurilor şi informaţiilor, iar faptul că intră în Gemeni nu face

Horoscop: Defectele îngrozitoare ale zodiei tale. Vezi cu ce sperii oamenii!

Vrei să te asiguri că faci o impresie bună oamenilor din jurul tău? Ar fi bine atunci să încerci, pe cât posibil, să combaţi efectele nefaste pe care zodia în care te-ai născut le are asupra imaginii tale.

Horoscop: Cele mai mari defecte ale tale care-ţi pun în pericol viaţa de cuplu

Fiecare eşec în dragoste, fie că e vorba de o ceartă banală cu iubitul sau de o despărţire dureroasă, are legătură cu defectele pe care, fără voia ta, le investeşti într-o relaţie! Astrele ne-au înzestrat şi cu unele slăbiciuni şi ne determină să greşim, uneori, atunci când iubim.

Horoscop: Bună sau rea? Cum te preferă în funcţie de zodia sa

Când vine vorba de alegerea unei partenere de cuplu, unii bărbaţi caută femei inocente, care emană bunătate, în timp ce alţii se simt atraşi de acele femei-vipere, care emană răutate prin toţi porii. Preferinţele bărbaţilor diferă în funcţie de zodia lor.

Horoscop: Cât de greu slăbeşti în funcţie de zodie. De ce eşti grasă?

Eşti curioasă care este motivul pentru care kilogramele se ţin scai de tine, iar tu nu poţi ajunge la silueta mult visată? Răspunsul ar putea fi ascuns în astre, căci semnul zodiacal în care te-ai născut îţi influenţează greutatea.

Horoscop: Cum să-i gâdili orgoliul în funcţie de zodia lui

Orgoliul poate fi motorul unor decizii importante pe care un bărbat le ia în plan sentimental. Unii bărbaţi aleg să rămână burlaci pentru a face cuceriri după cuceriri, în timp ce alţii se implică într-o relaţie fiind de părere că se pot simţi împliniţi lângă o singură femeie.

Venus retrograd până pe 27 iunie. Cum te afectează?

Venus, planeta iubirii şi a valorilor va fi retrogradă începând cu 15 mai, până pe 27 iunie, în zodia Gemeni. Toată această perioadă va duce la reevaluarea relaţiilor şi sentimentelor, dar

Horoscop: Cum îl convingi să te răsfeţe mai mult, în funcţie de zodia lui

Iubitul tău s-a transformat dintr-un bărbat atent şi romantic, într-unul nepăsător cu privire la persoana ta? Dacă simţi că şi-a dat osteneala la început, iar acum s-a culcat pe-o ureche, iată ce trebuie să faci ca să-l convingi să te răsfeţe mai mult, în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Cum să-ţi revigorezi relaţia cu iubitul în funcţie de zodia ta

Simţi că în relaţia ta de cuplu s-au adunat câteva tensiuni şi ai vrea să apeşi un buton de "refresh" pentru a face totul să revină la normal? E cazul să faci unele schimbări de atitudine.

Horoscop: Cât de mult se implică emoţional în timpul sexului

Unii bărbaţi uită cu totul de sentimente atunci când fac sex. Alţii văd sexul o bună ocazie de a-şi exprima sentimentele. Din care categorie face parte iubitul tău? Află cât de mult se implică emoţional în timpul sexului, în funcţie de zodia lui!

Topul celor mai lăudăroase zodii

Îţi place la nebunie să te făleşti cu tot ceea ce faci, fie că este un lucru cât se poate de banal? Dacă le povesteşti tuturor câte ai realizat tu de-a lungul vieţii sau pur şi

Horoscop: Cum să-l săruţi în funcţie de zodia lui ca să-l seduci definitiv

Ai aflat care este tipul de sărut ce-i merge la inimă? Dacă vrei să se topească după buzele tale, descoperă cum să-l săruţi, astfel încât să simtă fiori de plăcere. Iată cu ce tip de sărut îl seduci garantat, în funcţie de zodia lui!