Horoscop: Cumpenele tale în luna august, în funcţie de zodie

Vrei să ştii ce fel de probleme ai putea să întâmpini în luna august? Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea cumpene care să-ţi dea planurile peste cap.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Vărsător

Fiind doua semne de aer, Gemenii şi Vărsătorul au foarte multe în comun. Este o relaţie cu şanse mari de reuşită, compatibilitatea dintre cele două zodii fiind foarte bună. Vărsătorul

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna august, în funcţie de zodia ta

Soarele se află în Leu, aşa că nativa acestui semn va atrage toate privirile. Descoperă ce ţi-au rezervat astrele în viaţa amoroasă pentru luna august, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Planeta Venus a intrat în zodia Fecioarei. Cum te afectează?

Venus, planeta iubirii, tranzitează zodia Fecioarei, un semn de pământ, guvernat de Mercur. Este momentul să abordezi practic problemele sentimentale. Pentru că Fecioara este un semn

Horoscop: Cum stai cu sănătatea în luna august, în funcţie de zodia ta

Nativa din Balanţă s-ar putea simţi epuizată. Descoperă cum îţi influenţează astrele sănătatea în luna august, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cum stai cu banii în luna august, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti are tendinţa de a cheltui prea mult. Descoperă ce ţi-au rezervat astrele în materie de bani în luna august, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Ce spune Venus, planeta iubirii, despre destinul tău

Venus este planeta iubirii și indică într-o temă natală plăcerile, tipul de persoană de care ești atrasă, valorile și sentimentele. Descoperă în ce zodie se afla Venus în momentul nașterii tale și vezi ce spune despre tine.

Venus în zodii

Venus este planeta iubirii și indică într-o temă natală plăcerile, tipul de persoană de care ești atrasă, valorile și sentimentele. Descoperă în lista de mai jos în ce zodie se afla Venus în momentul nașterii tale și ce spune despre tine.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Săgetător

Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter, iar Gemenii sunt un semn de aer, guvernat de Mercur. Compatibilitatea dintre cele două semne este una bună, pentru că cei doi parteneri

Horoscop: Cum îţi influenţează planeta Marte destinul. Află ce spune despre tine

Marte, planeta masculinităţii, este considerată a fi un simbol al energiei, pasiunii şi al acţiunii. Îţi influenţează direct viaţă şi îţi arată câtă energie ai şi cum o foloseşti.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Capricorn

Capricornul este un semn de pământ, guvernat de Saturn, iar Gemenii sunt un semn de aer, guvernat de Mercur. Compatibilitatea dintre cele doouă zodii este una scăzută, în special din cauza

Horoscop: Cum îţi afectează fazele Lunii destinul şi ce spun despre tine

Luna ne afectează zi de zi viaţa, iar faza în care aceasta se afla în momentul naşterii tale îţi influenţează personalitatea şi destinul. Descoperă în ce etapă se afla Luna când te-ai născut şi citeşte ce spune despre tine.

Horoscop: Ce spun astrele despre bebeluşul lui Kate şi William

Fiul lui Kate şi William s-a născut în ultima oră a zodiei Rac. Soarele în Rac indică o personalitate sensibilă şi emotivă, având un caracter asemănător cu cel al tatălui său şi al

Horoscop: Câtă încredere poţi avea în el, în funcţie de zodia lui

Nativul din Berbec ar putea să te dezamăgească din cauza impulsivităţii. Află dacă te poţi baza pe iubitul tău şi dacă poţi avea încredere deplină în el, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Planeta Mercur nu mai este retrogradă. Află cum te influenţează

Mercur şi-a încheiat mişcarea retrogradă pe 20 iulie 2013, ceea ce este o veste bună pentru noi toţi. Perioadele de retrogradare ale planetelor ne îndeamnă să luăm câte o pauză şi să

Horoscopul Soarelui în zodia Leu. Influenţele asupra ta, timp de o lună

Descoperă cum vei fi afectată de tranzitul Soarelui prin zodia Leu. Află ce aspecte ale vieţii tale vor fi cel mai puternic marcate timp de o lună, în perioada 22 iulie - 22 august.

Horoscop: Cine ar putea să-ţi devină duşman, în funcţie de zodia ta

Este posibil ca un fost iubit să o urască pe nativa din Peşti. Descoperă cine îţi doreşte răul şi ce persoană din anturajul tău ar putea să-ţi devină duşman, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Prin ce traume ai putea trece, în funcţie de zodia ta

Lilith sau Luna Neagră reprezintă în astrologie partea întunecată a personalităţii, dar şi lecţiile pe care trebuie să le înveţi în această viaţă şi care adesea sunt dificile şi trumatizante. Iată ce spune despre tine:

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Scorpion

Scorpionul este un semn de apă, guvernat de Pluto şi Marte, iar zodia Gemeni este un semn de aer, guvernat de Mercur. Compatibilitatea dintre Scorpion şi Gemeni nu este una strălucită, dar cu

Horoscop: Cât este de sincer, în funcţie de zodia lui. Află adevărul!

Nativul din Săgetător spune tot ce gândeşte, fără menajamente. Zodiile îţi arată dacă iubitul tău spune de obicei adevărul gol-goluţ sau dacă preferă să mintă de cele mai multe ori.