Horoscopul banilor pentru ultima săptămână din 2022: Care sunt zodiile cu noroc la bani

Care sunt zodiile pe care astrele le vor favoriza în această săptămână și care sunt cele care nu vor fi atât de norocoase? Citește horoscopul banilor pentru săptămâna 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023!
Pe 29 decembrie, Mercur își începe tranzitul retrograd și, știm cu toții, lucrurile nu prea mai merg așa cum credeam sau speram noi!
 

Citește horoscopul banilor pentru săptămâna 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023!
 
 

Berbec

 
 
Deși Mercur e retrograd, ești printre cei favorizați de astre în acest sfârșit de an. Pe plan financiar nu se simte prea tare, tocmai pentru banii tăi în această săptămână vin din mai multe surse și doar una va avea întârzieri.
 
 

Taur

 
  
Ultimul hop al acestui an este petrecerea de Crăciun în a cărei organizare ești implicat sau ai un rol în conducerea firmei și asta te face responsabil de ea.
Trebuie să faci pace cu toți colegii, chiar și cu cei cu care n-ai avut o relație bună peste an. Este momentul să îți așterni pentru anul viitor, veniturile tale își vor continua creșterea încet, dar sigur.
 
 

Gemeni

 
 
Pe ultima sută a acestui an, apare o propunere de job, o funcție mai mare, un salariu mai bun și toate condițiile după care ai râvnit atât!  Nu ai niciun motiv să nu accepți, totul pare perfect, dar vei descoperi, totuși, ceva care să te țină pe loc. Analizează bine!
 
 

Rac

 
 
Ai noroc la bani în această săptămână și nu la venituri suplimentare, ci la recuperarea unor bani care ți se cuveneau demult.
Deși Mercur e retrograd și vine cu întârzieri, pe tine te va ocoli în acest an.
 
 

Leu

 
 
Îți vor fi depășite așteptările pe plan financiar. Fie primești un bonus la care nu te așteptai, fie primești vreo moștenire, cert e că banii îți vor intra în cont într-o sumă mai mare decât ai fi sperat. Totuși, trebuie să fii cumpătat/ă și să nu iei decizii greșite în ceea ce privește cheltuirea lor.
 
 

Fecioară

 
  
Mercur retrograd îți va face ceva probleme pe acest sfârșit de an.
Vei încasa sume frumușele la începutul acestei săptămâni, dar Anul Nou te va găsi cu buzunarele mai goale pentru că va fi nevoie fie să returnezi niște bani , fie să achiți o amendă. 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod