Horoscopul banilor pentru ultima săptămână din 2022: Care sunt zodiile cu noroc la bani

 
Horoscopul banilor pentru săptămâna 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023!
 

Balanță

 
  
Săptămâna aceasta începe promițător pe plan financiar. Ai magnet la bani mai mult ca niciodată, dar nu te îmbăta cu apă rece. Sfârșitul săptămânii vine cu toate notele de plată. Vor apărea cheltuieli neprevăzute care îți vor destabiliza bugetul.
 
 

Scorpion

 
 
E sfârșit de ani și îți faci analiza la rece a anului care trece. Cu cât ești mai realist/ă, cu atât mai bine va fi pentru viitor.
Încearcă să vezi unde ai greșit în acest an și învață toate lecțiile ca să nu mai faci aceleași greșeli pe viitor.
 
 

Săgetător

 
 
Nu va fi ușor să treci peste această perioadă. Ai multe cheltuieli pe listă, iar Mercur retrograd aduce întârzieri pe plan financiar. E posibil să fie nevoie să iei bani cu împrumut pentru a rezolva tot ce ai de rezolvat.
 
 

Capricorn

 
 
Ai probleme la locul de muncă și ajungi la dureroasa concluzie că nu îți mai place deloc ceea ce faci, așa că recompensa financiară îți rămâne singura bucurie, motiv pentru care vei cere o suplimentare de venituri.
Nu lua decizii impulsive în cazul în care lucrurile nu ies cum vrei tu. Mercur retrograd îți va face probleme!
 
 

Vărsător

 
 
Intri într-o încurcătură la locul de muncă și asta te va costa mult pe termen lung. Nu e vorba despre un cost financiar, ci despre relațiile cu colegii. Banii nu îți vor lipsi, dar nici nu îți vor aduce prea mare bucurie.
 
 

Pești

 
 
Ultima săptămână a acestui an vine cu schimbări rapide pe plan profesional, lucru care va afecta și veniturile pe viitor.
Nu e cazul să-ți faci griji de pe acum, vei găsi o soluție pentru suplimentarea veniturilor, dar lasă această decizie pentru după 18 ianuarie, când Mercur va încheia tranzitul retrograd.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod