Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 iulie. Pericol pentru Pești

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

 

Berbec


Evoluezi pe zi ce trece din punct de vedere profesional. Continuă să urci și să urci și continuă să muncești la fel ca și până acum, chiar și atunci când devine greu.

Recompensa va merita și vei fi mândru/ă de tine.

Banii vor veni negreșit atunci când te aștepți cel mai puțin.

Taur


Astrele te sftuiesc să fii precaut/ă cu privire la bunurile tale în această săptămână, în special la bani și documente importante.

În ceea ce privește situația ta financiară, nu depinde de noroc pentru a-ți finaliza oricare dintre obiectivele tale.

Gestionarea veniturilor tale este ceva care necesită mai multă atenție din partea ta, chiar dacă lucrurile par pe o pantă ascendentă. Nu lăsa garda jos!

Gemeni


Astrele îți trimit o energie puternică și benefică în această săptămână.

E posibil să primești o veste mare cu privire la muncă sau afaceri, care va avea un impact pozitiv asupra situației tale financiare.



Succesul este foarte posibil în aceste zile.

Rac


Vei fi norocos/oasă în ceea ce privește eforturile tale de promovare la locul de muncă în această săptămână.

Poate că nu te mai așteptai, dar veștile bune încep să apară rând pe rând pentru tine.

Planifică din timp și fii mai organizat/ă decât până acum în ceea ce privește banii. Astfel, dacă apar necazuri, nu vei dispera și vei ști ce măsuri eficiente să iei.

Leu


Astrele îți vor trimite vibrații bune în această săptămână, dar asta nu înseamnă că este momentul potrivit pentru a merge la cumpărături, pentru a investi sau a cumpăra vehicule sau proprietăți.

Cel mai bine este să te axezi pe economii, deoarece este mai benefic pentru viitorul tău.

De asemenea, îți va fi foarte ușor să te concentrezi la locul de muncă și să faci lucrurile extrem de bine. Primești laude.

Fecioară


Săptămâna aceasta îți va aduce noroc și energie bună în ceea ce privește banii.



Cariera ta merge bine, de asemenea, și situația este destul de stabilă din acest punct de vedere.

Cu toate acestea, poate vei dori ceva mai mult. În acest caz, cere sfatul cuiva cu experiență înainte de a face orice schimbare.

Balanță


Nu investi în imobiliare sau vehicule în această săptămână.

Dacă ești șomer/ă, vei primi un apel despre o șansă de angajare.

Situația ta financiară este una bună, dar, cel mai important este că ai stabilitate.

Scorpion


Va trebui să faci mai multe călătorii în interes de serviciu în această săptămână, însă fără rezultatele la care te aștepți.

Săptămâna îți poate aduce dezamăgiri în ceea ce privește banii. Gestionează situația cu maturitate, nu e momentul să stai și să îți plângi de milă.

La locul de muncă începi să fii remarcat/ă și să simți că, în sfârșit, îți este recunoscută valoarea.

Eforturile depuse nu au rămas neobservate, însă trebuie să mai ai puțină răbdare până la o creștere salarială.

Săgetător


Norocul va fi de partea ta în această săptămână în ceea ce privește banii. Acționează mai riscant și vei avea numai de câștigat.

În ceea ce privește munca și cariera, este indicată o pauză. Totul devine prea mult. Nu îți asuma prea multe sarcini. Cu totul stresul și presiunea, s-ar putea să te epuizezi.

Capricorn


Poartă ceva violet în această săptămână și vei avea noroc de bani. Cumva, atragi ceea ce gândești. Fii optimist/ă atunci când faci ceva mare!

Din punct de vedere financiar, te descurci deja bine, dar se poate și mai bine în comparație cu cum erau lucrurile odată.

La locul de muncă, s-ar putea să fii indispensabil/ă pentru un proiect de echipă.

Vărsător


S-ar putea să ai mai mult noroc la bani în această săptămână decât până acum.



Îndreaptă-ți toată atenția către afaceri sau proiecte importante. Ocupă-te de orice are legătură cu documente oficiale sau întâlniri cu oameni influenți.

Dacă vrei să-ți schimbi domeniul de activitate, o persoană pe care o vei cunoaște în aceste zile îți poate deschide anumite uși.

Pești


Săptămâna aceasta, astrele indică o anumită pierdere financiară. O călătorie se anunță a nu fi deloc fructuoasă.

De asemenea, gestionarea situațiilor la locul de muncă va fi o provocare cu ghinion pentru tine.

Facturile se vor acumula și bugetul tău ar putea fi grav afectat. Atenție la orice pericol în ceea ce privește cheltuielile și ia măsuri preventive!

 

Foto: depositphotos.com

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod