Iubit versus prieteni. De ce nu se vor înțelege niciodată, în funcție de zodia lui

Când te îndrăgostești, speri ca prietenii tăi și iubitul tău să se placă și să se înțeleagă. Dar, e posibil ca acest lucru să nu se întâmple. Care ar fi motivele, în funcție de zodia lui?

Niciodată nu ți-ar trece prin cap că nu se va înțelege cu prietenii tăi, până în ziua în care îi va întâlni. Speri că totul va ieși bine și ești încântată să-l prezinți tuturor. Abia aștepți ca toată lumea să îl cunoască pe acest tip uimitor, pentru că simți că el e alesul.

Arată bine, are o atitudine grozavă și te respectă. Vezi un viitor cu el, așa că aștepți momentul perfect, apoi îl inviți să se întâlnească cu prietenii tăi.

Citește și: De ce își poate pierde interesul pentru tine, în funcție de zodia lui

Totul se transformă brusc, devine distant sau chiar grosonal. De ce se întâmplă asta?

Cu toții avem oameni pe care îi placem mai mult decât pe alții și, în mare parte, acest lucru se întâmplă datorită propriei noastre personalități.

Ne plac oamenii care ne seamănă.

Pentru a înțelege de ce bărbatul la care ții acționează așa, putem căuta în astrologie câteva răspunsuri.

Iată motivele pentru care nu îi plac prietenii tăi, în funcție de zodia lui:


Berbec


Berbecul adoră să fie numărul unu în toate, așa că, atunci când vede pe cineva care îl întrece la o anumită abilitate, se simte amenințat. Nu depăși niciodată maestrul!

Taur


Taurul adoră să se relaxeze și să se afle în medii liniștite, așa că atunci când întâlnește pe cineva cu prea multă energie și volum, îl urăște instantaneu.

Gemeni


Gemenii nu sunt prea buni la capitolul concentrare, așa că atunci când întâlnesc pe cineva care vorbește lent sau nu e deloc energic, îl respinge din start.

Rac


Racul este foarte sensibil și emotic și poate prelua cu ușurință sentimentele cuiva sau atmosfera dintr-un oc. Dacă întâlnește pe cineva rece sau direct, îl va primi ca pe o amenințare.


Leu


Leul iubește faima și ideea de a fi idolatrizat și admirat pentru fiecare pas pe care îl face în viața lui. Dacă cineva nu-l laudă, nu-i va plăcea cu siguranță.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Fecioară


Nativul din Fecioară pune mare preț pe rațiune, nu e un mare fan al oamenilor care se lasă ghidați de sentimente. Așa că, nu te aștepta să-i pese că rănește pe cineva sensibil din cercul tău de prieteni.

Balanță


Nativului din Balanță îi place să atragă atenția oamenilor din jurul lui pentru că acest lucru îl face fericit. De aceea, face orice pentru a ieși în evidență, chiar poate crea conflicte cu prietenii tăi.


Scorpion


Să muncești din greu și să fii foarte determinat și ambițios este ceva firesc pentru un Scorpion. Deci, dacă întâlnește pe cineva pe care îl percepe ca fiind leneș, nu se va lega o relație prea bună.

Săgetător


Săgetătorul prețuiește aventura. Deci, dacă întâlnește oameni care preferă să stea numai în casă, atunci nu vor fi prieteni buni.

Capricorn


Capricornul este un fan al meditației. Să aibă autocontrol în problemele din viața sa e ceva foarte important pentru el. Orice fel de distragere de la liniștea sa îl afectează mai mult decât orice, așadar îi înlătură pe cei care fac asta.

Vărsător


Vărsătorul vrea să schimbe radical lumea. Simte că lucrurile trebuie să se întâmple rapid, așa că, atunci când întâlnește pe cineva care nu e de acord cu modul în care gândește și acționează, îl dispețuiește profund.


Pești


Peștii prețuiesc creativitatea. Ordinea și standardele nu sunt văzute cu ochi buni de aceștia. Deci, dacă întâlnesc pe cineva plictisitor, nu vor putea să-și petreacă timpul cu el.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod