Horoscopul dragostei pentru săptămâna 17-23 mai. Euforia Vărsătorului îi poate aduce necazuri

Vărsătorul este euforic și poate lua decizii greșite în aceste zile.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele îți garantează o protecție de neclintit, o comunicare caldă și o uniune sănătoasă.

Profită de toate acestea pentru a-ți întări viața sentimentală. Totul anunță veselie în cuplu, lucru care te ajută să uiți puțin de griji. Dacă ești singur/ă, fii atent/ă, deoarece carisma ta poate atrage oameni care nu sunt tocmai potriviți pentru tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea o dispoziție mai bună săptămâna aceasta și, astfel, atmosfera din cuplu nu va mai fi atât de tensionată ca până acum.

Poate trebuia să dai cu capul de ceva pentru a realiza cât e de important e să apreciezi pe cine ai lângă tine. Dacă ești singur/ă, viața ta socială se va îmbunătăți, creând numeroase ocazii de întâlniri și flirt.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

O duci extraordinar pe plan sentimental.

Vei avea parte de o săptămână grozavă de pe urma căreia ar trebui să beneficieze iubirea și relațiile tale. Totul pare să se îndrepte în direcția corectă. Te gândești la viitor și pasiunea se reaprinde în cuplul din care faci parte. Dacă ești singur/ă, ai aspirații foarte mari, iar astrele te sfătuiesc să nu-ți lași imaginația să scape de sub control.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cel mai bine este să rezolvi problemele din cuplu într-un mod dinamic.

Ești într-o perioadă favorabilă, deoarece ești mai sensibil/ă și reușești să îți dai mai bine seama care sunt nevoile celui/celei de lângă tine. Pune punctul pe i și ia decizii ferme care îți pot îmbunătăți situația amoroasă. Dacă ești singur/ă, ai un entuziasm exagerat care sfârșeșete întotdeauna cu o defensivă. Relaxează-te!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea o dispoziție prea bună în această săptămână.

Atunci când ai cea mai mare nevoie de energie, ești absent/ă și neliniștea se instalează. Relația în care ești implicat/ă trece printr-un impas, trebuie să fiți uniți ca să puteți trece cu brio peste. La sfârșitul săptămânii te arăți într-o lumină nouă, te ocupi cu calm de situația amoroasă, ești relaxat/ă și asculți persoana de alături.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru prima dată după mult timp ești încrezător/oare în dragoste și lași să se vadă sentimentul de împlinire.

Persoana iubită apreciază această latură a personalității tale, relația voastră este caldă și foarte sudată. Arăți atașament și afecțiune și pare că plutești. Această atmosferă va dura o bună parte a săptămânii. În weekend, îți dezvălui emotivitatea și sensibilitatea, iar acest lucru îți aduce beneficii contrar a ceea ce te temeai.
 

Citește și: Cum să-ți dai seama că îți ascunde ceva, în funcție de zodia lui

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vitalitatea și bucuria ta vor crea un mediu perfect în jurul tău.

Dar, ar trebui să găsești și un loc special pentru a te relaxa. În brațele partenerului/ei de viață ar putea fi cel mai bine. Vei putea discuta subiecte interesante și, în același timp, sensibile cu persoana iubită, spre exemplu mărirea familiei sau avansarea relației. Vei rămâne direct/ă, pentru că așa îți este felul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ar trebui să renunți la o parte din treburile tale pentru a putea oferi persoane iubite ceea ce are nevoie.

Așadar, fără regrete, lasă deoparte chestiunile care te privesc doar pe tine și oferă-i timp și afecțiune partenerului/ei de viață. Dacă nu se poate, implică-l pe el mai mult în viața ta. Se va simți mai bine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi mai sensibil/ă în aceste zile și ai putea simți în nenumărate rânduri că ai nevoie de cineva care să te susțină.

Acea persoană nu este partenerul/a de viață, deoarece acesta nu te înțelege pe cât ți-ai dori. Încearcă să discutați, înainte ca răceala să se instaleze între voi. Și, mai ales, nu îți îndrepta atenția către altcineva atât timp cât ești implicat/ă într-o relație. Dacă ești tentat/ă, încheie socotelile și apoi poți face tot ce-ți trece prin cap.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta vei avea timpul și energia necesare pentru a te ocupa de problemele personale importante.

Dar, de asemenea, nu neglija timpul și spațiul pentru relaxare și odihnă. Viața ta sentimentală are nevoie de mai multă stabilitate, dar tu ești destul de nehotărât/ă. Încearcă să îți dai seama ce simți și ce vrei cu adevărat!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești euforic/ă și nu iei cele mai bune decizii în această săptămână.

Se poate fie să te îndrăgostești prea repede, fie să crezi tot ce îți spune partenerul/a de viață, ceea ce nu este cazul. Încearcă să deschizi larg ochii atunci când ceva pare prea frumos ca să fie adevărat. Să pui uneori răul în față poate fi cel mai bun lucru pe care îl poți face.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta sentimentală va fi presărată cu controverse neașteptate care strică atmosfera și armonia care se instalaseră în ultima vreme.

E necesar să faci un pas în spate și să te gândești bine la ceea ce ai de făcut. Acțiunile partenerului/ei de viață sunt contra convingerilor tale și te fac nefericit/ă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod