Cum să-ți dai seama că îți ascunde ceva, în funcție de zodia lui

Iubitul tău îți spune totul sau crezi că îți ascunde ceva? Dacă ai dubii, iată cum îți poți da seama!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă iubitul tău Berbec îți ascunde lucruri, va încerca să-ți distragă atenția pentru a nu-i pune prea multe întrebări sau pentru a suspecta că ceva s-a întâmplat.

Deși viața lui e deja foarte plină, va deveni și mai activ și probabil te va include în tot mai multe planuri de-ale sale. Te poate provoca la tot felul de activități pe care nu le-ați mai încercat până atunci. Cu toate acestea, dacă se simte încolțit, se va vedea că e agitat, grăbit, se poate lovi sau deveni stângaci.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă iubitul tău Taur îți ascunde ceva, cel mai probabil va transfera sentimentul de vinovăție către tine și te va acuza că îi ascunzi lucruri și că nu ești directă cu el.

Îți va pune în cârcă secretul pe care ți-l ascunde și își va juca atât de bine rolul încât va începe să creadă în el. Deși știe că este vinovat, el va transforma totul în mintea lui în așa fel încât se va vedea mai degrabă o victimă decât un făptaș.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când nativul din Gemeni ascunde ceva, el are abilitatea extraordinară de a învinovăți pe altcineva pentru asta.

Nu se simte vinovat sau să aibă remușcări în legătură cu secretul lui, ceea ce îl ajută să se sustragă foarte ușor din a fi prins. De asemenea, e foarte priceput în a întoarce lucrurile în favoarea lui. Așadar, dacă îl confrunți, te poate convinge că nu trebuie să îți faci griji de nimic și că totul e doar în imaginația ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atunci când un Rac ascunde ceva de tine, el va deveni destul de instabil emoțional și va avea schimbări bruște de comportament.

Nu vei ști niciodată la ce să te aștepți din partea lui, pentru că el se chinuie enorm să nu dezvăluie ce simte cu adevărat. Va fi mai amabil și mai simpatic decât de obicei, pentru că secretul lui va atârna greu. În mod normal îți spune totul, dar când ascunde ceva, va părea mai reticent să dezvăluie ce se întâmplă.
 

Citește și: Top 4 zodii de bărbați care te vor înșela aproape sigur

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai crede că cu un Leu va fi evident când ascunde ceva, dar nu este deloc așa.

De obicei, el devine mai atent decât de obicei, astfel încât să poată manipula focalizarea departe de orice ascunde. Va începe să fie mai prezent și mai activ în viața ta pentru a te îndepărta de lucrurile pe care le păstrează ascunse.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară este un maestru în păstrarea secretelor și ascunderea dovezilor.

Nu există nicio modalitate prin care să găsești vreun indiciu care ar putea să-l dea de gol. El s-a ocupat de fiecare detaliu care te-ar putea determina să te îndoiești de el. Dacă cineva ar putea face crima perfectă, acesta este el. Să ascundă atât de bine totul se datorează naturii sale meticuloase și analitice.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă iubitul tău din Balanță îți ascunde ceva, va fi mai evaziv decât de obicei.

Nu-i place confruntarea, așa că, dacă bănuiești că te minte, atunci întreabă-l direct. Cel mai probabil va avea o reacție exagerată dacă păstrează orice fel de secret. Cu toate acestea, fii atentă, dacă nu abordezi corect situația, s-ar putea să strici relația. Deși, dacă ascunde ceva cu adevărat important pentru tine, relația deja este compromisă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul urăște minciuna și mincinoșii, așa că, dacă îți ascunde ceva, va fi o povară mare pe umerii lui.

Nu e vorba de secretul în sine, ci de faptul că trebuie să mintă. Dacă pare deprimat sau reacționează exagerat la cel mai mic lucru, atunci știi că ceva nu e în regulă. Cel mai probabil nu va putea trăi cu asta și îți va mărturisi chiat el adevărul. Oricât de sincer ar fi cu tine, el va ține unele lucruri doar pentru el, deoarece este o persoană foarte privată. Așadar, trebuie să știi să faci diferența între minciună și secret.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când iubitul tău Săgetător ascunde ceva de tine, el va fi neglijent în legatură cu asta.

Nu va fi obsedat de fiecare detaliu și nu va fi deosebit de secretos ca alte zodii. Cu toate acestea, va începe să se implice în activități și planuri noi, astfel încât să uite că ascunde ceva. Când îl vei confrunta, el îți va dezvălui totul ca și cum nu ar fi mare lucru și se va aștepta să nu te superi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă iubitul tău Capricorn îți ascunde ceva, te poți consola cu ideea că a fost nevoit să o facă.

Urăște minciuna și ia foarte în serios încrederea. Dacă ascunde ceva, ar putea avea un motiv foarte bun pentru a face acest lucru. Dacă îți ascunde ceva, o face pentru că nu vrea să te rănească sau să te facă să suferi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul Vărsător e ca o carte deschisă, dar sunt și excepții în care nu e.

Dacă ascunde ceva de tine, o va face pentru a evita orice scenă dramatică sau emoțională. Probabil că ți-a ascuns lucruri pentru binele relației, cum ar fi sentimentele sau unele defecte ale lui.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Un bărbat din zodia Pești vrea ca partenera lui să fie fericită și e îngrozit de ideea că va face ceva care te va determina să te desparți de el.

Dacă trebuie neapărat să ascundă ceva de tine, va fi mai afectuos și mai romantic decât de obicei. Așteaptă-te la răsfăț, gesturi romantice și cadouri pe care le-a creat special pentru tine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod