Dezavantajele căsătoriei cu el, în funcție de zodia lui

Sunt momente în care suntem atât de îndrăgostite încât nu luăm în considerare imaginea de ansamblu. Nu numai că nu luăm în considerare defectele cuiva sau dezavantajele unei situații, ci le ignorăm complet!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul Berbec este foarte amuzant și pare foarte încrezător.

Cu toate acestea, dacă nu este suficient de încurajat de partenera lui, el poate deveni nesigur și deprimat. Nu îți va spune de ce are o dispoziție proastă și ceea ce începe ca un dialog stângaci și inocent se poate transforma într-o mare confruntare sau ceartă. Da, se supără foarte ușor și e instabil din punct de vedere al trăirilor sale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Orice relație implică compromis și acest lucru este de două ori mai valabil pentru căsătorie.

Bărbatul Taur poate fi extrem de încăpățânat, adică pur și simplu nu va ceda și își va menține mereu poziția. Așadar, dacă ai o relație cu el și urmează să vă căsătoriți, trebuie să știi că acesta poate fi motivul care ar putea provoca probleme majore ce nu vor fi rezolvate. Bărbatul Taur poate fi, de asemenea, foarte gelos și posesiv, așa că, dacă ai o fire libertină, ar putea exista probleme. Pe lângă toate acestea, uneori, el poate fi leneș și nemotivat.
 

Citește și: Singură sau într-o relație? Cum ești mai fericită, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din Gemeni este foarte vorbăreț, dar nu întotdeauna un bun ascultător.

Nu e vorba că nu te ascultă când vorbești, dar se va entuziasma atât de mult despre tot ce spui, încât s-ar putea să nu mai ai loc să scoți un cuvânt. El poate fi, de asemenea, genul de om care le știe pe toate și care vrea să-ți ofere sfaturi constante, indiferent dacă le vrei sau nu.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă intenționezi să te căsătorești cu un Rac, trebuie să fii pregătită pentru schimbările lui de dispoziție.

Racul este foarte sensibil, ceea ce poate duce la schimbări drastice de comportament. Este minunat că poate simți totul la un nivel atât de intens, dar nu e atât de grozav atunci când acele sentimente duc la autocompătimire. Dacă nu ești genul de persoană care e dispusă să aibă grijă de alții, atunci nevoia constantă a Racului de ajutor și atenție te poate enerva la culme.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul Leu poate deveni morocănos atunci când nu este în centrul atenției și poate deveni vanitos atunci când este.

Leul poate avea aere de superioritate, dar e carismatic și amuzant. Oamenii gravitează către el, iar lui îi place la nebunie acest lucru. Doar că, să ai un astfel de soț poate fi o provocare din cauza faptului că trebuie întotdeauna să te pui în spatele nevoilor lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă vrei un soț care să te surprindă cu daruri creative și spontane, atunci nu te căsători cu bărbatul Fecioară.

De asemenea, acesta nu știe să se certe constructiv, întrucât el va intra în defensivă și va începe să enumere tot ceea ce ar putea fi greșit în privința ta. E extrem de critic, așa că, dacă nu ești o femeie încrezătoare și plină de stimă de sine, criticile lui constante pot deveni o problemă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul Balanță e atât de fermecător și cochet, încât e greu să îi reziști.

Din păcate, acest lucru este valabil nu doar pentru soția lui, ci și pentru alte femei. Bărbatul Balanță are tendința de a fi infidel și problema este că el nici măcar nu vede acest lucru drept o problemă. De ce să aleagă o singură femeie când poate avea trei?

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul Scorpion poate deveni foarte gelos și posesiv.

Dacă nu îți place să te simți ca și cum ai fi urmărită în fiecare moment, este posibil ca un soț Scorpion să nu fie pentru tine. De asemenea e foarte atras de sex, ceea ce e minunat dacă ai un epetit sexual mare și dorința de a experimenta, dar problematic dacă nu ai. Singurul lucru pe care Scorpionul nu-l poate tolera este să fie mințit, așa că, dacă îți place să spui lucruri doar pentru a face oamenii să se simtă bine, gândește-te de două ori înainte de a te căsători cu el.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul Săgetător poate fi foarte distractiv, dar când vine vorba de a-și lua un angajament serios, el are tendința de a alerga în cealaltă direcție.

Urăște profund să se simtă legat. E extrem de impulsiv și nerăbdător. De asemenea, când te aștepți cel mai puțin, va spune ceva dur și nepotrivit. Noțiunea de tact nu există pentru el.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbatul Capricorn este muncitor și stabil, ceea ce îl face un soț grozav.

Este, de asemenea, stăpân, obsedat de control, critic și meschin, ceea ce trage în jos orice relație pentru că e foarte greu să trăiești cu o astfel de persoană. Munca este mai importantă pentru el decât sentimentele și, prin urmare, are tendința de a părea indiferent și rece.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul Vărsător poate părea detașat și lipsit de emoție, deși în adâncul sufletului său nu e deloc așa.

Cu toate acestea, aparenta lui răceală și indiferență creează probleme în orice relație sau mariaj. De asemenea, el tinde să se contreze fără niciun motiv aparent și e oarecum rebel. Îi place să provoace probleme doar pentru că este distractiv.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatului Pești îi place să viseze cu ochii deschiși și să se refugieze destul de mult în mintea sa.

Deoarece are tendința de evadare și e puțin prea sensibil, poate fi peceput drept leneș și fără ambiție. Cu toate acestea, motivul este că îi e foarte greu să dea piept cu lumea și cu viața. El poate fi secretos și vag, ceea ce poate duce la multă frustrare pentru partenera lui.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod