Horoscopul dragostei pentru săptămâna 10-16 mai. Lucrurile încep să se clarifice pentru Rac

În ceea ce privește dragostea, lucrurile încep să se clarifice pentru Rac.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta îți urmezi intuiția și e de bine.

Ești irezitibil/ă fără să faci nimic. În ceea ce privește familia, ești disponibil/ă pentru aceasta și împărtășiți împreună momente plăcute. Consolidezi legături foarte importante. Te simți suficient de puternic/ă încât să obții tot ce îți dorești și tot ce e necesar pentru a-i mulțumi pe cei dragi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei observa că tot ce faci în această săptămână cu generozitate nu numai că îi va ajuta pe ceilalți să îți arate dragostea lor mai mult, dar va duce și la momente vesele și distractive alături de cei dragi.

Dacă ești implicat/ă de mai mult într-o relație și aceasta a devenit monotonă, este momentul să vii cu idei noi pentru a sparge gheața. Nu se pune problema că nu mai există iubirea, doar că plictiseala se poate confunda foarte ușor cu dispariția acestui sentiment.
 

Citește și: Horoscopul lunii mai. Se anunță evenimente importante în dragoste pentru Capricorn

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești singur/ă și disponibil/ă, Cupidon ar putea să te ia în vizor în această săptămână.

Dacă ești deja logodit/ă, astrele promit o viitoare viață în doi plină de promisiuni, planuri și proiecte. Da, dragostea îți zâmbește, nu te priva de ea, ci trăiește intens fiecare clipă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viața ta amoroasă întâlnește în această săptămână liniștea de care are nevoie.

Deși ai fost tulburat/ă pănă acum din cauza unor vești neplăcute cu privire la persoana iubită, acum lucrurile încep să se clarifice. Veștile sunt bune, deoarece vei afla că tot ce ți-a ajuns la urechi nu e deloc adevărat. Și ai dovada!

Leu(22 iulie - 22 august)

Din cauza unei relații amoroase care s-a înrăutățit, ești complet destabilizat/ă.

Acum nu este cel mai bun moment să reglezi conturile cu persoana respectivă sau să primești explicații. În zilele următoare, anumite informații noi îți vor permite să judeci altfel situația. Pentru ca tensiunile să dispară, va trebui să te bazezi pe marea ta diplomație și pe imensa ta putere de seducție.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești hotărât să te concentrezi pe viitor și știi că acțiunile clar canalizate sunt singura soluție pentru a scăpa de grijile pe care le ai în prezent.

Nu căuta aprobarea nimănui, nici măcar a partenerului/ei de viață, pentru că altfel vor apărea dezacorduri și tensiuni. Dacă ești singur/ă, nu te arunca în brațele primului venit, deoarece impulsivitatea îți poate aduce suferință.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei observa că lipsește un echilibru între dragostea pe care o oferi și cea pe care o primești.

Dar, pe de altă parte, ești mai încrezător/oare decât oricând că poți obține tot ceea ce ai visat mereu. Simți totul la nivel profund și acele sentimente te vor purta în direcția bună. Dacă ești singur/ă, e posibil să te atașezi de o persoană care este alături de tine într-un moment în care ai nevoie.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești singur/ă, prioritatea ta din această săptămână este să te simți bine.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, astrele îți întăresc legătura cu persoana iubită și te mângâie cu o influență binevoitoare care te va determina să faci pași spre următoarea etapă. Sunt mari șanse să te logodești.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână vei avea curajul de a-ți declara sentimentele romantice, iar acesta este un pas important înainte.

În relația ta au existat prea multă tăcere, prea multe lucruri nespuse în ultima vreme, prea multă modestie inutilă care a stricat atmosfera și v-a blocat ca și cuplu. În cele din urmă, a sosit momentul să îți dezvălui cealaltă jumătate a adevăratei tale fețe.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trebui să devii aerul care te înconjoară și să te lași purtat/ă de ceea ce îți spune inima.

Este o perioadă specială pentru tine pentru că vei reuși să te descurci cu situații dificile și complexe într-un mod simplu și natural. Va trebui să decizi cu calm și încredere să pui bazele și să faci din tot ceea ce ai învățat de-a lungul vieții ceva care merită cu adevărat în acest moment. Nu îți irosi timpul cu oameni care nu merită sau care seamănă cu cei care te-au făcut să suferi în trecut.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil să te îndrăgostești la prima vedere în această săptămână, dar nevoia ta de independență este sporită.

Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, aceeași dorință de libertate îți va aduce ceartă în cuplu. Încearcă să te stăpânești, gândește de două ori înainte de a spune sau face ceva care ar putea răni persoana de lângă tine.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Relația în care ești implicat/ă este dinamică și incitantă doar datorită ție.

Sentimentele adevărate ies la iveală, în special dacă ești singur/ă și îți place de cineva. Îți colorezi viața sentimentală după bunul plac și ești fericit/ă că o faci. Totuși, astrele te sfătuiesc să nu te joci cu inima nimănui doar pentru propria plăcere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod