Horoscopul săptămânii 13-19 februarie. Dragoste și pasiune pentru Gemeni

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Potrivit horoscopului dragostei, diferențele de opinie din această săptămână pot escalada la altercații violente. Disputele care scapă de sub control, așteptările mari și orgoliul îți pot distruge relația.

Nu face promisiuni pe care s-ar putea să nu le poți respecta. Relația în care ești implicat/ă acum nu va dura foarte mult. Barierele de comunicare și lipsa de sentimente pot produce conflicte în căsnicie.

Bani

Toate merg bine pe acest plan. În ceea ce privește banii, această săptămână va fi plină de evenimente.

Astrele indică faptul că tu vei avea succes și vei câștiga bani. Îți poți cumpăra o mașină sau poți pleca într-o excursie.

Din cauza problemelor de sănătate, vei avea unele cheltuieli medicale semnificative.

Există șansa ca salariul tău să crească, drept urmare îți poți permite o vacanță sau să organizezi un eveniment familial.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Conform horoscopului dragostei din această săptămână, relațiile romantice ar progresa moderat. Evitarea dezbaterilor intense și a luptelor de orice tip asupra trecutului partenerului/ei te-ar putea ajuta să elimini conflictele conjugale.

Temperamentul tău înfăcărat și stilul dur de a răspunde îți pot pune relația în pericol.

Dacă ești singur/ă, această săptămână poate fi norocoasă. Pentru unii, o relație poate fi găsită în orașul lor natal.

Bani

S-ar putea să investești bani în terenuri sau imobiliare. Părinții tăi îți pot oferi asistența și inspirația de care ai nevoie.

Conform previziunilor astrale, această săptămână ar putea fi destul de norocoasă pentru situația ta economică și ai putea încheia o afacere care ar aduce o cantitate considerabilă de bani.

Ai putea obține numeroase beneficii dacă te decizi să faci o investiție imobiliară.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Sănătatea ta și a iubitului tău/iubitei tale ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu în această săptămână.

De asemenea, astrele îți recomandă să fii mai romantic/ă cu persoana iubită, mai ales de Ziua Îndrăgostiților. Prima jumătate a acestei săptămâni ar putea fi plină de dragoste și pasiune.

Dacă ești singur/ă, trebuie să aștepți momentul potrivit dacă intențioenzi să te apropii de cineva de care îți place.

Bani

Horoscopul financiar din această săptămână indică faptul că s-ar putea să economisești o parte din banii tăi, însă acest lucru va fi extrem de dificil.

Unii dintre voi ar putea suporta costuri pentru achiziționarea de îmbrăcăminte și întreținere personală.

Astrele te sfătuiesc să te ferești de orice investiție majoră, deoarece norocul nu este de partea ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Horoscopul dragostei din această săptămână prezice faptul că vei evita să faci o gafă imensă.

Prezența ta va fi tot ce trebuie pentru persoana iubită.  Săptămâna aceasta vei descoperi că partenerul/a de viață are o impresie foarte bună despre tine și se bucură de compania ta.

Dacă ești singur/ă, astrele îți sugerează să te relaxezi și să te bucuri de momentul tău alături de cineva anume.

Bani

Horoscopul financiar săptămânal indică faptul că pot exista oportunități de a face bani.

Subiectul bani poate fi cel mai stresant la mijlocul săptămânii din cauza unor cheltuieli neplanificate. Economiile tale te vor ajuta să faci față mai ușor provocărilor.

Pe parcursul săptămânii, situația ta economică poate continua să se îmbunătățească. Poate fi un weekend vesel și liniștit. Rentabilitatea anumitor investiții ar putea fi extraordinară pe termen lung.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Cel mai important lucru pe care îl vei învăța pe parcursul acestei săptămâni este că, în ciuda temerilor tale, persoana iubită este mai dispusă să-ți satisfacă nevoile.

Conform horoscopului dragostei, partenerul/a de viață îți va vorbi cu compasiune, așa că nu va trebui să acționezi prefăcut sau cu reținere pentru a nu-i răni sentimentele.

Pe măsură ce afli mai multe despre adevăratul sine al celui/celei de lângă tine, relația voastră va avansa rapid.

Bani

Trebuie să-ți faci ordine în viață săptămâna aceasta, în special în ceea ce privește banii. Trebuie să ții pasul cu tot ce apare.

Săptămâna aceasta s-ar putea să ai o șansă mare de a-ți crește marja de profit. Ia în considerare să schimbi ceva, să aduci ceva nou în viața ta.

Conform horoscopului financiar pentru această săptămână, ai putea genera o sumă considerabilă de bani. De asemenea, poți observa acțiuni care ar putea duce la un beneficiu financiar viitor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Astrele te sfătuiesc să îți îndrepți toată atenția asupra relației tale în această săptămână. Alege să îți cunoști mai bine partenerul/a și să înveți lucruri noi despre viața celuilalt, petrecând mai mult timp cu el/ea.

Relația în care ești implicat/ă va beneficia de pe urma acestei săptămâni, deoarece vă va permite amândurora să vedeți cine sunteți cu adevărat. În consecință, legătura voastră va deveni și mai puternică.

Surprinde-ți persoana iubită cu ceva romantic de Ziua Îndrăgostiților!

Bani

Săptămâna aceasta vor exista numeroase cheltuieli, însă acest lucru nu te surprinde.

Ziua Îndrăgostiților, spre exemplu, este o zi specială, așadar se vor întâmpla lucruri noi, cum ar fi cheltuieli în plus.

Nu alege să te stresezi din cauza asta și să numeri fiecare bănuț, încearca să te bucruri de fiecare clipă și de fiecare cadou pe care îl dăruiești.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei da dovadă de o responsabilitate surprinzătoare. Evenimentele din această săptămână ar putea să te destabilizeze puțin din punct de vedere financiar, însă vei lua deciziile corecte.

Banii la comun cu partenerul/a de viață vor fi subiectul principal. Aceștia pot afecta modul în care se dezvoltă căsnicia ta.

Astrele te sfătuiesc că, în ciuda oricăror dorințe convingătoare, ar trebui să-ți reprimi tendința de a trage concluzii sau de a face judecăți pripite.

Bani

Chiar dacă banii vor fi tartorul problemelor din această săptămână, vei gestiona destul de bine situația, astfel încât să nu îți pierzi stabilitatea financiară.

Dacă te abții din a arunca vorbe la nervi persoanelor de lângă tine, sunt mari șanse ca lucrurile să meargă bine din start.

Nu învinovăți pe nimeni pentru ceea ce se întâmplă, este mai bine să înfrunți provocările alături de cineva decât singur/ă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Relația ta amoroasă va trece printr-un moment puternic și dramatic în această săptămână. Chiar dacă este săptămâna iubirii, anumite relații se pot destrăma din cauza unor suspiciuni.

Sau... cel puțin vor lua o pauză! Îți vei da seama de greșelile tale, iar apoi vei fi fericit/ă și liniștit/ă. Din fericire, întreg weekendul va fi incredibil de romantic.

Dacă ești singur/ă, există multe opțiuni pentru tine. Procesul de comunicare va ajuta la clădirea unei noi relații.

Bani

Cunoștințele tale despre bani sunt excepționale, fapt pentru care vei avea câștiguri pe măsură. E posibil să ai profit din investiții.

Acum ar putea fi șansa ta de a finaliza orice afacere urgentă. Vei obține venituri din mai multe surse.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă mai bun, acum este momentul să sapi mai adânc în locuri în care nu te-ai vedea în mod normal. Să ieși din zona de confort te poate ajuta în acest caz.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta, astrele te sfătuiesc să nu te angajezi în activități extrem de solicitante. Profită de micile bucurii ale vieții alături de partener/ă. Nu e nevoie de ceva special pentru a celebra iubirea.

Ar fi minunat să-i pregătești persoanei iubire un mic dejun romantic, e suficient un astfel de gest pentru ea.

Evită să vă certați săptămâna aceasta, deoarece nu va face decât să dăuneze legăturii amoroase care se dezvoltă între voi.

Bani

Dacă te gândești să iei un împrumut pentru a-ți achita alte datorii, acesta este cel mai bun moment pentru a face acest lucru.

Costurile vor fi mai mari în aceste zile, dar sunt previzibile. Cadouri, ieșiri în oraș, întreținerea locuinței sau a mașinii, toate contribuie la golirea cardurilor și buzunarelor.

Dacă faci afaceri, vei avea beneficii în viitor, însă nu te aștepta la asta azi, mâine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Horoscopul dragostei pentru această săptămână prevestește că atitudinea ta ezitană și incapacitatea de a-ți articula ideile vor fi oarecum nesatisfăcătoare pentru iubit/ă sau pentru oricine altcineva care îți este devotat în prezent.

Persoana cu care te întâlnești în prezent te va găsi oarecum enervantă dacă nu ești capabil/ă să te hotărăști cumva.

Pentru că vei fi confuz/ă și conflictual/ă, nu vei putea lua o decizie. Așadar, astrele te sfătuiesc să îți faci timp pentru a-ți limpezi mintea și pentru a te gândi la opțiunile tale.

Bani

Se estimează că situația ta financiară se va îmbunătăți semnificativ. Sunt prevăzute numeroase beneficii bănești importante în această săptămână.

Există multe moduri prin care poți câștiga bani în plus, de asemenea. În plus, vei profita de investițiile anterioare și vei obține câștiguri neprevăzute.

Ar fi înțelept ca acum să economisești bani pentru a rămâne în frunte, deoarece ai de unde.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Atmosfera din cuplu va fi destul de veselă în această săptămână.

Indiferent dacă ești singur/ă sau într-o relație, vei descoperi în continuare dragostea. Dacă ești în căutarea iubirii, trebuie să știi că vei petrece timp cu o persoană care nu va fi de cursă lungă, însă te poți distra puțin!.

De asemenea, s-ar putea vedea o schimbare dramatică în ceea ce privește perspectivele tale asupra celui pe care îl vrei ca partener.

Dacă ești necăsătorit/ă, poți să te îndrăgostești pasional de cineva.

Bani

Accentul acestei săptămâni va fi pus pe sursa celor mai recente probleme financiare ale tale. Doar jumătate din bătălie a fost câștigată, tot ceea ce rămâne este responsabilitatea ta de a acționa și de a avea forța de a scăpa pur și simplu definitiv de ele.

Munca în grup va fi favorizată, deoarece treaba se va termina mult mai rapid astfel.

În ciuda provocărilor, continuă și nu ceda în fața pesimismului.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

În această săptămână, o relație romantică ar fi ideală. Anterior, ți-a fost teamă că ai putea iubi prea mult, prea prostește și nu ai vrut să fii naiv/ă, așa că nu ai făcut pașii pe care simțeai să îi faci la momentul respectiv.

Cel mai bun moment pentru a-i ignora pe cei care îi critică pe alții este chiar acum. A sosit momentul să îți spargi propriile bariere.

Dacă ai deja pe cineva, rezolvă problemele existente înainte ca ele să se agraveze și să nu mai poată fi găsită nicio soluție. Romantismul acestor zile ar trebui să ajute!

Bani

Chiar dacă se recomandă prudență, este bine să acționezi așa cum ți-ai plănuit în ceea ce privește banii.

Dacă dorești să îți stabilizezi situația financiară, ia în considerare efectuarea unor cheltuieli relativ mici și investiții pe termen lung.

În curând vei realiza că persistența ta a adus, în sfârșit, beneficii semnificative.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod