Cea mai importantă lecție pe care o vei învăța anul acesta, în funcție de zodia ta

2023 nu are cum să nu ne dea lecții de viață! Dar, ce vom învăța anul acesta din experiențele trăite pe parcursul lui?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă continui să te comporți așa cum o faci, nu se va termina bine. Trebuie să înțelegi că nu poți controla fiecare aspect al Universului.

Este frumos să ai planuri și un scop în viață. Este grozav când te ții de lucrurile pe care vrei să le obții, dar este oribil când acele planuri devin ceva ce trebuie să faci sau altfel ești condamnat/ă.

Trebuie să înveți că viața nu se termină dacă nu îți atingi obiectivele. Trebuie să te adaptezi la viață pe măsură ce avansează și la lucrurile noi pe care le aduce.

Pe măsură ce trece timpul, viața se schimbă și deciziile și planurile tale trebuie să se schimbe, de asemenea. Nimic nu este permanent.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să înveți că este nevoie de timp pentru a te vindeca și că suprimarea sentimentelor negative nu le va face să dispară.

Dacă te prefaci că nu s-a întâmplat nimic, nu te va face decât să te simți mai rău în viitor. Prea multă negativitate și durere se vor acumula asupra ta și nu vei putea să reziști.

Deci, poți pretinde că totul este în regulă. Poți să zâmbești fals și să-i convingi pe toți că ești cel mai bun. Atâta timp cât te minți pe tine însuți, nu-ți faci nicio favoare.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acesta este anul în care trebuie să iei măsuri. Nu poți sta și aștepta ca lucrurile să se întâmple de la sine.

Nimeni nu este responsabil de fericirea ta în afară de tine. A venit momentul, acum ar trebui să iei măsuri care te vor afecta întreaga viață.

Relațiile sunt foarte importante pentru tine, deoarece ești o creatură socială. Ei bine, această decizie de viață trebuie să facă ceva cu relațiile, dar nu cu relațiile tale cu ceilalți, ci cu tine însuți.

Esti singura persoana care te poate ajuta. Trebuie să înțelegi asta odată pentru totdeauna.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai fost prea copilăros/oasă pentru prea mult timp. Ai evitat să crești și să îți asumi responsabilitatea care vine odată cu asta. Trebuie să faci o schimbare în viața ta, cât de curând!

În ceea ce privește viața ta amoroasă, ia lucrurile în serios pentru a schimba ceva.

Întreabă-te: vrei să fii cu persoana cu care ești acum? Îți poți imagina viața cu ea? Fii sincer/ă cu tine însuți și răspunde la întrebările care te sâcâie subtil în mintea ta. Acesta va fi un pas înainte pentru tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Trebuie să înveți să fii mai rațional/ă. Nu lua nicio decizie bruscă pentru că vei ajunge să regreți. De obicei, atunci când decizi să faci ceva, nimic și nimeni nu te poate face să te răzgândești.

Tot ceea ce faci, faci mai bine decât oricine altcineva. Când iubești, iubești mai bine, când muncești, lucrezi mai bine.

Ei bine, învață că nu ești cel mai bun în toate. Învață că ai concurență și folosește-ți capul pentru a deveni cu adevărat mai bun/ă. Muncește din greu!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trăiești într-o amăgire, crezând că atunci când vrei ceva, îți dă dreptul să-l ai. Ei bine, lucrurile nu funcționează așa și este timpul să afli asta.

Nu este nimic rău în a-ți dori lucruri, în a aspira să ai și să faci mai mult, dar uneori o persoană trebuie să fie realistă și tu nu ai fost acea persoană.

Trebuie să înveți să fii mai umil/ă pentru că viața te va sfâșia dacă vei continua să te aștepți să ți se întâmple numai ce e mai bun.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Acesta este anul tău, cu siguranță. În sfârșit, vei rezolva tot ce te deranjează de când erai mic/ă.

Anul acesta, vei primi în sfârșit toate răspunsurile la întrebările care te-au deranjat de ani de zile.

Te-ai decis în sfârșit să te muți din punctul mort în care ai stat ani de zile și să faci ceva singur/ă. Anul acesta te vei vindeca în sfârșit, dar vestea proastă este că vindecarea cu care urmează să te confrunți nu va fi o priveliște frumoasă de văzut.

Toate acele sentimente pe care le-ai strâns în tine ani de zile vor izbucni. Dar odată ce le vei trata pe toate, vei fi în sfârșit fericit/ă și liber/ă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Trebuie să începi să ai încredere în oameni. Toată viața ta a fost despre control. Ai vrut să fii responsabil/ă de tot, inclusiv de emoțiile tale, ceea ce, evident, nu este posibil.

Anul acesta, cea mai importantă lecție pe care trebuie să o înveți este să renunți puțin.

Trebuie să crezi că persoana potrivită va intra în viața ta. Trebuie să ai încredere în destin și că, într-un fel, totul va fi bine. Închide ochii și crede!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești cel mai mare dușman al tău. Sunt atât de multe lucruri pe care vrei să le faci, lucruri la care visezi, dar cumva reușești să dai peste cap totul pentru că ești prea nesigur/ă.

Nu crezi în tine, așa că, de cele mai multe ori, nu obții rezultate atunci când ești capabil/ă să faci orice vrei.

Trebuie să faci un pas înainte și să faci un plan pentru ce să faci cu viața ta. Fă-o în pași mici și siguri.

O poți face, trebuie doar să începi. Aceasta este cea mai importantă lecție pe care o vei învăța anul acesta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Anul acesta, este timpul pentru o mare schimbare. De fapt, ai știut mereu că ceva nu este în regulă, dar pur și simplu ai ignorat.

Știai că relația ta nu merge nicăieri sau că ești nefericit/ă la serviciu, dar ai ascuns acele sentimente.

Acum, este timpul să te împaci cu orice te deranjează și să găsești, în sfârșit, o soluție. Este timpul să faci în sfârșit ceva în legătură cu orice te deranjează.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Va trebui să înveți anul acesta că trebuie să îmbrățișezi schimbarea. S-ar putea să ți se pară că le ai pe toate și că ești în locul în care vrei să fii chiar acum.

Problema este că lucrurile din afară se schimbă și nu le poți influența.

De aceea, trebuie să le îmbrățișezi și să te adaptezi. Nu te speria și nu te gândi la ce vei face când te confrunți cu ceva necunoscut. În schimb, înfuntă-l, apoi caută o altă provocare.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În primul rând, încetează să alergi. Ai văzut totul și ai fost peste tot. Poate nu fizic, dar cu siguranță emoțional.

Este timpul să-ți dai seama că tot ceea ce ai căutat te așteaptă acasă.

Există atât de multe opțiuni pentru tine în spate pe care ai ales să le ignori din diverse motive. Ai suficient timp să afli ce vrei cu adevărat. Este timpul să începi să iei decizii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod