4 zodii care vor avea parte numai de ghinioane în 2023

Ghinion în 2023 pentru aceste 4 zodii! Descoperă cine va suferi în dragoste, dar și cine va avea ghinion cu banii în acest an!

Dacă pentru unele zodii, norocul va fi de partea lor în noul an, există și 4 zodii care nu se vor descurca prea bine.

Ce zodii au ghinion în 2023?

 

În 2023, există unele zodii ghinioniste în materie de bani, care nu reușesc să economisească deloc. Sunt semne zodiacale care cheltuiesc iresponsabil, risipind banii pe lucruri care nu le sunt de folos. Prioritățile lor în viață sunt experiențele, călătoriile, micile aventuri sau hobby-urile în care investesc prea mulți bani. De asemenea, norocul nu este de partea lor și apar tot felul de cheltuieli neprevăzute, precum și pierderi la care nu se așteptau.

Alte zodii vor avea ghinion în dragoste în noul an. Pur și simplu nu vor putea să lege o relație cu nimeni sau să înceapă o nouă poveste de dragoste.

Chiar dacă sunt într-o relație, nu le va merge deloc bine, cearta fiind la ordinea zilei.

4 zodii care vor avea parte numai de ghinioane în 2023

 

Berbec


S-ar putea să ai ghinion în 2023 dacă te-ai născut în zodia Berbecului.

În noul an vei cheltui bani pe concerte, vacanțe, festivaluri, petreceri cu prietenii, baruri și restaurante. Nu că asta ar fi rău, însă nu știi când să te oprești.

Nici în carieră nu vei avea prea mult noroc, decât dacă urmezi o carieră militară sau lucrezi într-un domeniu bine organizat, unde poți avansa și poți urca în poziții mai bine plătite.

Nu toți Berbecii au ghinion, mai mult nativii singuri. Nativii căsătoriți știu mai bine să economisească pentru familie și să fie mai responsabili.

 

Balanță


În 2023, Balanța nu economisește bani, cumpără tot felul de lucruri doar pentru că le consideră frumoase.

Dacă ești născut/ă în zodia Balanță și știi că ești un/o cheltuitor/oare, va trebui să te abții în 2023, deoarece nu te vei putea bucura de bani. De fiecare dată când te descurci bine, te răsplătești cu tot felul de cumpărături. Nu permite ca acest lucru să se întâmple!

Vei avea mai multe obstacole de depășit pe parcursul anului și vei avea nevoie de economii pentru a trece de ele cu ușurință.

Din fericire, nu vei suferi pe plan personal. Anul 2023 este benefic pentru tine din punct de vedere sentimental, Îți poți întâlni sufletul pereche!

Gemeni


În 2023, ghinioniștii în dragoste sunt cei născuți în zodia Gemeni.

Gemenii sunt generoși și oferă aproape totul atunci când iubesc.

Dacă te-ai născut sub acest semn, marea ta nenorocire va fi că nu-ți oferi inima cuiva care o merită și ești părăsit/ă din tot felul de motive.

Totuși, dacă reușești să-ți schimbi așteptările, poți întâlni un partener potrivit, alături de care vei fi fericit/ă până la adânci bătrâneșe. Cu alte cuvinte, îți faci singur/ă norocul. Astrele nu sunt de partea ta, dar poți schimba soarta!

Chiar dacă nu te descurci bine în dragoste, în afaceri și în cariera, norocul va fi de partea ta.

Capricorn


În 2023, Capricornii vor fi orientați spre familie, vor fi serioși și dedicați.

Vor iubi copiii și vor face multe sacrificii pentru familie. Cu toate acestea, le va lipsi pasiunea.

Cu greu vei întâlni un Capricorn care este cu adevărat îndrăgostit, gata să sacrifice totul pentru dragoste și să-și ofere inima fără ezitare.



Prin urmare, dacă și tu te-ai născut în zodia Capricornului, așteaptă-te să fii extrem de pragmatic/ă și rece.

Ghinionul tău în dragoste pare să-i țină pe pretendenți departe de tine, așa că nu poți construi relații ușor.

Nici pe plan profesional nu te descurci prea bine, va trebui să ai multă răbdare pentru a avea realizări în cariere. Este bine să economisești bani pe tot parcursul anului!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod