Povestea neștiută a lui Dylan Jagger, fiul Pamelei Anderson și al lui Tommy Lee

În filmul documentar “Pamela, a Love Story”, Pamela Anderson se uită înapoi la viața ei, la ascensiunea ei, la faimă și la familia ei formată din fiii Brandon Thomas și Dylan Jagger. Iată povestea neștiută a lui Dylan.
Anderson îi împarte cei doi fii cu fostul ei soț Tommy Lee, toboșarul lui Mötley Crüe, cu care a fost căsătorită din 1995 până în 1998.

Deși documentarul este axat, în principal, pe Anderson, copiii ei apar în filmul Netflix, ceea ce poate determina spectatorii să se întrebe ce fac aceștia, cu ce se ocupă și ce poveste de viață au.
 


Dylan, fiul Pamelei și al lui Lee, model și muzician



Dylan Jagger, fiul mai mic al lui Anderson și Lee, are 25 de ani și lucrează ca model și muzician.

Și-a început cariera de model în 2016, când a pășit pe podium la show-ul Saint Laurent 2016 și, de asemenea, a lucrat, de-a lungul carierei sale, cu mărci precum Coach, Dolce & Gabbana și Hugo Boss.

Dylan Jagger a ales, de asemenea, să calce pe urmele tatălui său, pentru o vreme, demarând un proiect muzical numit Midnight Kids.

Grupul era format din Dylan Jagger și Kyle Girard și a lansat „The Lost Youth”, în 2020.
Cu toate acestea, în ianuarie 2021 a fost anunțat că Dylan Jagger părăsește proiectul și Midnight Kids va continua doar cu Girard.

Într-o declarație distribuită pe Twitter, Dylan Jagger a spus că este dornic să se „miște într-o direcție muzicală diferită, care să se simtă mai adevărată”.


Fiul cel mare, producător executiv al filmului “Pamela, o poveste de dragoste”

 

Fiii lui Anderson apar amândoi în documentar, ca sprijin moral pentru mama lor, în timp ce ea se uită înapoi la viața ei, inclusiv la videoclipurile filmate acasă cu ei când erau mici.

Fiul mai mare al modelului a fost și producător executiv al filmului, despre care regizorul Ryan White a spus, pentru Newsweek, că era dornic să se asigure că mama lui  se simte în siguranță în timp ce vorbește despre viața ei.

"Brandon este grozav, vreau să spun că este ca un copil pentru mine pentru că are doar 26 de ani, dar este incredibil de înțelept pentru vârsta lui.
A trecut prin multe în cei 26 de ani", a spus White.
 


Familie foarte neconvențională
 

 
„Este un om de afaceri foarte priceput, este incredibil de inteligent. Dar este și foarte creativ. Întotdeauna îți faci griji pentru asta când începi filmul, cum ar fi, vrei ca un membru al familiei să lucreze la film? Și mi-am dat seama foarte devreme că aceasta este o familie foarte neconvențională. 
Acesta nu este fiul și mama tipică, unde fiul va încerca să protejeze imaginea mamei sale, ei au lăsat totul să treacă de la sine și și-au prezentat viața așa cum a fost. Așa că a fost clar de la început că nu aveau nimic de ascuns, sunt o familie foarte deschisă”.
 


Jurnalele Pamelei, aduse cu duba, din Canada
 

 
White a mai adăugat: „Fără el nu aș fi putut niciodată să obțin ceea ce am făcut în acest film, să am acces literalmente la fiecare casetă pe care Pamela a filmat-o vreodată în toată viața ei și la fiecare jurnal pe care l-a scris de când era ea o fetiță.
Am adunat toate aceste jurnale și le-am adus cu o dubă de marfă din Canada, atât erau de multe”.

„Pamela nu a mai recitit aceste jurnale, iar Brandon nu s-a uitat niciodată pe ele. Ne-au permis să le citim pe toate și ne-au dat libertatea să le folosim în film și asta pentru că cred că Pamela a simțit un fel de siguranță fiindcă era și Brandon parte a procesului. Pamela nu voia să fie implicată zi de zi, dar știa că fiul ei lucrează cu noi și se simțea în siguranță. Știa că fiul ei avea încredere în noi și, prin urmare, putea avea și ea încredere în noi să folosim acele jurnale și acele casete de arhivă, fără să se teamă că va fi trădată. Și, așadar, el a fost cu adevărat neprețuit ca parte a întregului echipei de filmare”.

Filmul documentar “Pamela, o poveste de dragoste” urmează să apară în curând pe Netflix.
1 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod