Reuniune de familie: Pamela Anderson și fostul său soț, Tommy Lee, alături de fiul lor la un eveniment

Pamela Anderson și fostul său soț, starul rock Tommy Lee, au apărut împreună pe covorul roșu pentru a-și susține fiul la un eveniment de modă.
Cei doi foști parteneri au participat la petrecerea de lansare a colecției Swingers Club, debutul în modă al fiului lor Brandon Thomas Lee, care este model și actor. Pamela, în vârstă de 54 de ani, și Tommy, de 59 de ani, au pozat împreună alături de fiul lor în vârstă de 25 de ani.


La eveniment au participat și fiul cel mic al fostului cuplu, Dylan Jagger Lee, de 23 de ani, precum și actuala soție a lui Tommy, Brittany Furlan, de 35 de ani. Grupul a făcut o fotografie de familie în care au apărut și iubita lui Brandon, Lily Easton, precum și iubita lui Dylan.


Soțul Pamelei Anderson, care este fostul său bodyguard și cu care s-a căsătorit în secret anul trecut de Crăciun, nu a fost prezent la eveniment.


Citește și: Heidi Klum, fără lenjerie intimă pe Instagram. Imaginea îndrăzneață postată de model


Pamela și Tommy s-au căsătorit în februarie 1995, după numai patru zile de când s-au cunoscut. Ei au divorțat în 1998, iar după zece ani, în 2008, s-au împăcat pentru o perioadă scurtă de timp.

„Era Tommy și nu mai exista nimeni altcineva.
A fost iubirea vieții mele. Am avut un început sălbatic, care a fost prea mult pentru amândoi”, a declarat Pamela pentru People în anul 2015. 

„A fost cu adevărat dragoste la prima vedere. Îl știam de numai patru zile când m-am căsătorit cu el. Am făcut copii frumoși cu el. Copiii mei sunt recunoscători că s-au născut din iubire adevărată”, a mai spus vedeta.


Relația lor a fost presărată cu numeroase conflicte, violență și arestări. În 1998, Tommy Lee a fost arestat pentru violență domestică și a fost condamnat la șase luni de închisoare pentru că și-a lovit soția.

Povestea cele două staruri va fi subiectul unui serial produs de Hulu, în care vor fi interpretați de actrița Lily James și actorul de origine română Sebastian Stan.

Seria „Pam & Tommy” spune povestea celor 96 de ore care au dus la căsătoria lor pe o plajă din Mexic, în anul 1995.

Brandon și tatăl său au avut, de asemenea, o relație marcată de probleme, care în martie 2018 a culminat cu o altercație fizică.
Tatăl și fiul s-au împăcat ulterior în același an. Brandon apare în prezent în reality show-ul „The Hills: New Beginnings”, în care și-a făcut apariția ocazional și mama sa.

Foto: Hepta; Instagram/swingersclubclassic
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod