Rebel Wilson a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă după ce a slăbit 35 de kilograme

Rebel Wilson, care a reușit să slăbească 35 de kilograme, a vorbit într-un interviu despre obiceiurile sănătoase pe care le urmează pentru a-și menține actuala formă.
Actrița americană în vârstă de 41 de ani a dezvăluit pentru Today Health că a dezvoltat o pasiune pentru mersul pe jos.

„Mi se pare că oamenii cred că trebuie să se antreneze foarte mult pentru a obține rezultate. Da, dacă te antrenezi să fii următorul Thor vei face antrenamente foarte dificile, dar ca o persoană obișnuită, mersul pe jos este la fel de sănătos”, a declarat actrița. „Corpul este conceput să se miște astfel”, a adăugat ea.

Citește și: 
Reuniune de familie. Pamela Anderson și fostul său soț, Tommy Lee, alături de fiul lor la un eveniment


Rebel a mai spus că îi place să asculte muzică în timpul plimbărilor și spune că această activitate fizică simplă este „ușor de făcut oriunde în lume”.

„Pot doar să ies afară și să mă plimb. A devenit forma mea preferată de activitate fizică”, a adăugat vedeta.

Odată ce a început filmările pentru diferite proiecte, Rebel a mărturisit că i-a fost teamă să nu revină la vechile obiceiuri.


Actrița din „The Hustle” a dezvăluit că are obiceiul de a mânca atunci când este stresată și că poftește la dulciuri când se simte obosită.

Cu toate acestea, vedeta a spus că obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat anul trecut au devenit o parte integrantă din viața ei și le pune în practică fără să se străduiască prea mult. 

Vedeta a mai vorbit despre cât de important a devenit pentru ea să aibă grijă de corpul său și a spus că apelează cu regularitate la masaje și tratamente faciale, pe lângă o dietă sănătoasă și exerciții fizice.

De asemenea, doarme opt ore pe noapte și spune că dorința de a-și întemeia o familie a motivat-o să se concentreze asupra sănătății.

„Cred că pandemia ne-a învățat pe toți cât de importantă este sănătatea.”

„Nu contează câți bani ai.
Dacă ai probleme de sănătate, nu te poți bucura de nimic. Dacă ești sănătos, îți poți trăi viața din plin”, a spus Rebel.

Ea a declarat anul 2020 ca fiind „Anul său al Sănătății” și a spus că deși se răsfață cu preparate care îi plac, a descoperit modalități de a se răsfăța care nu includ neapărat mâncare.


Potrivit People, dieta care a ajutat-o pe Rebel să obțină transformarea radicală se numește metoda Mayr. Este un plan alimentar care elimină alimentele ce provoacă intoleranță, reduce consumul de zahăr și încurajează consumul de alimente integrale.

Într-o postare pe Instagram din mai 2019, Rebel a spus că încearcă să ajungă la greutatea țintă de 75 de kilograme.
De atunci a reușit să-și atingă țelul și continuă să slăbească.

Foto: Hepta; Instagram/rebelwilson
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
8 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod