Madonna, aspru criticată după ce a recreat scena morții lui Marilyn Monroe într-o ședință foto

Madonna a declanșat un val de indignare pe rețelele de socializare cu noul său pictorial pentru revista V.
Cântăreața în vârstă de 63 de ani apare în numărul pentru noiembrie și decembrie al publicației, în care este intervievată de scenaristul Jeremy O. Harris despre scopul artiștilor. 

Dar fotografiile realizate de renumitul fotograf Steven Klein sunt cele care au declanșat reacții negative pe Internet.

Citește și: Lourdes Leon, fiica Madonnei, dezvăluiri șocante despre starul pop. „Mama este obsedată de control. Am vrut să fiu independentă de ea”


Madonna apare în poziții similare cu cele ale faimoasei actrițe Marilyn Monroe în ultima sa ședință foto, numită "The Last Sitting”, realizată în anul 1962, cu doar șase săptămâni înainte de moartea sa.


În imagini, Madonna poartă bucle voluminoase, coafura reprezentativă a lui Marilyn, este goală și stă întinsă pe pat, cu fața în jos. În jurul său sunt recipiente goale pentru medicamente și un telefon.
În acest fel, cântăreața americană recreează imaginea camerei în care Marilyn Monroe a fost găsită decedată.

Potrivit History Chanel, citat de Today, Monroe a fost găsită fără suflare în dormitorul său în dimineața zilei de 5 august 1962, la vârsta de 36 de ani. Actrița a fost descoperită având telefonul în mână, stând întinsă goală pe pat, cu recipiente pentru pastile răspândite prin cameră.


Poliția din Los Angeles a stabilit în urma anchetei că moartea starului a fost cauzată de supradoza de sedative și că a fost sinucidere.

Mulți useri au scris pe Twitter că ședința foto realizată de Madonna nu face altceva decât să ofere un aer glamour sinuciderii.

„Din motive morbide și stranii, Madonna a decis să recreeze imaginea morții lui Marilyn Monroe”, a scris un user pe rețeaua de socializare.

„Nici nu știu ce mă enervează mai mult la aceste imagini.
Faptul că oferă o alură glamour sinuciderii, lipsa totală de respect față de Marilyn Monroe sau cantitatea imensă de filtre și editare în Photoshop folosite pentru fața Madonnei”, a scris o altă persoană pe Twitter.

„Caută cu disperare atenție”, a postat un alt user.

Foto: Hepta; Instagram/Madonna

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
1 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod