Julianne Moore dezvăluie secretele unei căsnicii de succes: „Totul este un echilibru, o relație trebuie să fie 50/50”

Actrița Julianne Moore și Bart Freundlich formează unul dintre cuplurile care ne demonstrează că dragostea adevărată chiar există.

Spre deosebire de majoritatea cuplurilor de la Hollywood care se destramă de la primul hop, acest cuplu special durează de aproape două decenii. Și, în ciuda diferenței de vârstă de 10 ani, Julianne și Bart sunt dovada că iubirea veșnică există și că formula secretă pentru o căsnicie înfloritoare este mai simplă decât crezi.

Julianne Moore împărtășește factorii cheie în găsirea stabilității, dar mai ales, fericirea alături de soțul ei și modul în care au făcut căsnicia să funcționeze de-a lungul anilor.

"Totul a început neașteptat."


Povestea de dragoste a acestui cuplu a început în 1996. Julianne Moore și Bart Freundlich s-au cunoscut când el regiza filmul The Myth of Fingerprints.

Bart este un regizor popular de filme și televiziune, scenarist și producător de filme.

Când s-au cunoscut, Julianne avea 35 de ani, în timp ce viitorul ei soț avea doar 26. Ea spune că totul a început neașteptat, dar a continuat, în ciuda diferenței de vârstă. Ori de câte ori apărea un fel de ezitare, cuplul se baza pe atracția intensă dintre ei care creștea din ce în ce mai mult cu timpul.

"Amândoi trebuie să vă doriți cu adevărat să fiți căsătoriți."


Unul dintre secretele speciale pe care Julianne le dezvăluie despre căsnicia ei de succes este să fii 100% sigur că împărtășești aceeași dorință de a fi căsătorit ca și partenerul tău. Totul este un echilibru, o relație trebuie să fie 50/50, iar Julianne este conștientă de acest lucru.

Ea a văzut situații în care lucrurile nu funcționează pentru oameni, deoarece unul dintre parteneri nu vrea să fie acolo.

Acesta este motivul pentru care consideră că amândoi trebuie să fie cu adevărat siguri de decizia căsătoriei, acesta fiind cel mai important factor.

"Trebuie să te facă să râzi."


Distracția este un factor foarte important pentru acest cuplu când vine vorba de relația lor. Julianne spune că este nevoie de multe eforturi pentru ca o căsnicie să funcționeze, dar distracția nu trebuie să lipsească.

Nu totul trebuie să fie atât de serios, la sfârșitul zilei să râzi lângă persoana iubită este crucial. Ea i-a mărturisit lui Drew Barrymore în timpul The Drew Barrymore Show că găsirea persoanei care te face să râzi cu adevărat este esențială, iar dacă nu te face să râzi, ar putea complica dinamica cuplului.

"Nu simte că: A fost odată..."


Când a fost întrebată despre cele aproape două decenii de căsnicie, Julianne simte că relația ei cu Bart nu e ceva de genul: "A fost odată...", adică momentul când a început totul și care a trecut.
Pentru ei, este ca și cum anii s-au evaporat pur și simplu cu timpul.

"Ne place să ne uităm la filme și să jucăm jocuri."


Când vine vorba de petrecerea timpului împreună, cuplului îi place să facă activități acasă, cum ar fi vizionarea de filme și jocurile. Nu sunt oameni plini de drame și preferă să păstreze lucrurile simple. Ca majoritatea cuplurilor, uneori nu sunt de acord, dar, la sfârșitul zilei, sunt de obicei pe aceeași pagină.

"Căsătoria este baza familiei."


Poziția lui Julianne Moore față de căsătorie este puternică. Ea crede profund în căsătorie. Pentru ea, căsătoria legală este o modalitate de a-și exprima angajamentul și de a-l face cunoscut lumii.
Baza familiei se învârte în jurul căsătoriei și este important de la început să te angajezi în ea.

Sursă: brightside
Foto: hepta
1 Februarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod