Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13-19 februarie. Certuri care scapă de sub control pentru Berbeci

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Potrivit horoscopului dragostei, diferențele de opinie din această săptămână pot escalada la altercații violente. Disputele care scapă de sub control, așteptările mari și orgoliul îți pot distruge relația.

Nu face promisiuni pe care s-ar putea să nu le poți respecta. Relația în care ești implicat/ă acum nu va dura foarte mult. Barierele de comunicare și lipsa de sentimente pot produce conflicte în căsnicie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Conform horoscopului dragostei din această săptămână, relațiile romantice ar progresa moderat. Evitarea dezbaterilor intense și a luptelor de orice tip asupra trecutului partenerului/ei te-ar putea ajuta să elimini conflictele conjugale.

Temperamentul tău înfăcărat și stilul dur de a răspunde îți pot pune relația în pericol.

Dacă ești singur/ă, această săptămână poate fi norocoasă. Pentru unii, o relație poate fi găsită în orașul lor natal.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sănătatea ta și a iubitului tău/iubitei tale ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu în această săptămână.

De asemenea, astrele îți recomandă să fii mai romantic/ă cu persoana iubită, mai ales de Ziua Îndrăgostiților. Prima jumătate a acestei săptămâni ar putea fi plină de dragoste și pasiune.

Dacă ești singur/ă, trebuie să aștepți momentul potrivit dacă intențioenzi să te apropii de cineva de care îți place.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Horoscopul dragostei din această săptămână prezice faptul că vei evita să faci o gafă imensă.

Prezența ta va fi tot ce trebuie pentru persoana iubită.  Săptămâna aceasta vei descoperi că partenerul/a de viață are o impresie foarte bună despre tine și se bucură de compania ta.

Dacă ești singur/ă, astrele îți sugerează să te relaxezi și să te bucuri de momentul tău alături de cineva anume.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cel mai important lucru pe care îl vei învăța pe parcursul acestei săptămâni este că, în ciuda temerilor tale, persoana iubită este mai dispusă să-ți satisfacă nevoile.

Conform horoscopului dragostei, partenerul/a de viață îți va vorbi cu compasiune, așa că nu va trebui să acționezi prefăcut sau cu reținere pentru a nu-i răni sentimentele.

Pe măsură ce afli mai multe despre adevăratul sine al celui/celei de lângă tine, relația voastră va avansa rapid.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Astrele te sfătuiesc să îți îndrepți toată atenția asupra relației tale în această săptămână. Alege să îți cunoști mai bine partenerul/a și să înveți lucruri noi despre viața celuilalt, petrecând mai mult timp cu el/ea.

Relația în care ești implicat/ă va beneficia de pe urma acestei săptămâni, deoarece vă va permite amândurora să vedeți cine sunteți cu adevărat. În consecință, legătura voastră va deveni și mai puternică.

Surprinde-ți persoana iubită cu ceva romantic de Ziua Îndrăgostiților!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei da dovadă de o responsabilitate surprinzătoare. Evenimentele din această săptămână ar putea să te destabilizeze puțin din punct de vedere financiar, însă vei lua deciziile corecte.

Banii la comun cu partenerul/a de viață vor fi subiectul principal. Aceștia pot afecta modul în care se dezvoltă căsnicia ta.

Astrele te sfătuiesc că, în ciuda oricăror dorințe convingătoare, ar trebui să-ți reprimi tendința de a trage concluzii sau de a face judecăți pripite.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Relația ta amoroasă va trece printr-un moment puternic și dramatic în această săptămână. Chiar dacă este săptămâna iubirii, anumite relații se pot destrăma din cauza unor suspiciuni.

Sau... cel puțin vor lua o pauză! Îți vei da seama de greșelile tale, iar apoi vei fi fericit/ă și liniștit/ă. Din fericire, întreg weekendul va fi incredibil de romantic.

Dacă ești singur/ă, există multe opțiuni pentru tine. Procesul de comunicare va ajuta la clădirea unei noi relații.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta, astrele te sfătuiesc să nu te angajezi în activități extrem de solicitante. Profită de micile bucurii ale vieții alături de partener/ă. Nu e nevoie de ceva special pentru a celebra iubirea.

Ar fi minunat să-i pregătești persoanei iubire un mic dejun romantic, e suficient un astfel de gest pentru ea.

Evită să vă certați săptămâna aceasta, deoarece nu va face decât să dăuneze legăturii amoroase care se dezvoltă între voi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscopul dragostei pentru această săptămână prevestește că atitudinea ta ezitană și incapacitatea de a-ți articula ideile vor fi oarecum nesatisfăcătoare pentru iubit/ă sau pentru oricine altcineva care îți este devotat în prezent.

Persoana cu care te întâlnești în prezent te va găsi oarecum enervantă dacă nu ești capabil/ă să te hotărăști cumva.

Pentru că vei fi confuz/ă și conflictual/ă, nu vei putea lua o decizie. Așadar, astrele te sfătuiesc să îți faci timp pentru a-ți limpezi mintea și pentru a te gândi la opțiunile tale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Atmosfera din cuplu va fi destul de veselă în această săptămână.

Indiferent dacă ești singur/ă sau într-o relație, vei descoperi în continuare dragostea. Dacă ești în căutarea iubirii, trebuie să știi că vei petrece timp cu o persoană care nu va fi de cursă lungă, însă te poți distra puțin!.

De asemenea, s-ar putea vedea o schimbare dramatică în ceea ce privește perspectivele tale asupra celui pe care îl vrei ca partener.

Dacă ești necăsătorit/ă, poți să te îndrăgostești pasional de cineva.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână, o relație romantică ar fi ideală. Anterior, ți-a fost teamă că ai putea iubi prea mult, prea prostește și nu ai vrut să fii naiv/ă, așa că nu ai făcut pașii pe care simțeai să îi faci la momentul respectiv.

Cel mai bun moment pentru a-i ignora pe cei care îi critică pe alții este chiar acum. A sosit momentul să îți spargi propriile bariere.

Dacă ai deja pe cineva, rezolvă problemele existente înainte ca ele să se agraveze și să nu mai poată fi găsită nicio soluție. Romantismul acestor zile ar trebui să ajute!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod