Horoscop de weekend: Berbecul ar trebui să stea în preajma unui Leu în acest weekend

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ești singur/ă, weekendul acesta îți va plăcea să stai în preajma unui Leu. El va șți cum să te facă să te simți bine. Dacă ești cu cineva, astrele te sfătuiesc să încerci să fii mai afectuos/oasă cu iubitul/iubita.

Taur


Dacă pleci într-o călătorie, asigură-te că te-ai documentat suficient cu privire la locul respectiv. Nu riscă să te trezești cu surprize neplăcute care îți pot strica plimbarea.

Gemeni


Încearcă să dormi cât de mult poți în acest weekend. Sistemul tău imunitar este foarte sensibil acum și ai nevoie de odihnă. Acesta este cel mai bun moment pentru a bea ceai și pentru a-ți îmbunătăți aportul de vitamine.

Rac


Te vei simți puțin nesăbuit/ă în acest weekend.
Nu este momentul să iei decizii mari care îți pot schimba viața. Găsește-ți pacea interioară, odihnește-te și înconjoară-te de persoanele despre care știi că te iubesc sincer.


Leu


Dacă te gândești atât de mult la fostul/fosta tău/ta, atunci poate ar fi mai bine dacă i-ai trimite un mesaj în acest weekend. Poate ai nevoie de ceva ca să poți închide acest capitol și pentru a putea merge mai departe.

Fecioară


Dacă ai destui bani puși deoparte, încearcă să pleci într-o scurtă plimbare. Poate mergi undeva unde se află o persoană dragă, o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme.
Acest weekend este despre revederi!


Balanță


Este un weekend bun în ceea ce privește banii. Ai noroc datorită unor investiții sau afaceri pe care le-ai încheiat recent. Te descurci mai bine decât în ultimele zile și ești din ce în ce mai motivat/ă să continui să faci tot ce poți.

Scorpion


Uneori, trebuie doar să renunți la tot și să respiri puțin. Ai vreun plan pentru acest weekend? Dacă da, anulează tot, petrece timp tu cu tine, cu un film sau o carte bună și ceva de ronțăit.

Săgetător


Vei avea parte de un weekend paradoxal în ceea ce privește dragostea, urcușuri și coborâșuri care vor duce în cele din urmă la un rezultat eficient.
Nu începe să ții în tine ceea ce simți, este important să comunici cu persoana iubită.


Capricorn


Anulează toate planurile de călătorie din acest weekend, cu excepția cazului în care este absolut necesar. Accidentele și pierderile sunt foarte posibile. Cu toate acestea, nu sta cu frica în san, mai este vorba și de prudență aici!

Vărsător


Încearcă să te concentrezi pe lucrurile bune în acest weekend. Chiar dacă apar unele probleme de sănătate, doar bunăstarea generală te poate ajuta să le depășești. Duminică vei fi mai activ ca sâmbătă și vei avea o zi mult mai armonioasă.

Pești


S-ar putea să te răsfeți prea mult cheltuind pe lucruri scumpe în acest weekend.
Cineva din familie, părinți sau frați te vor sfătui cu privire la acest aspect, însă nimeni nu te poate face să te răzgândești. Păcat, îți vor binele!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod