Horoscop de weekend: Taurul trebuie să fie sincer!

Citește horoscopul din acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Viața este un dar atât de frumos. Când a fost ultima oară când te-ai simțit cu adevărat fericit/ă? În acest weekend, gândește-te la orice din viața ta, la orice moment pentru care ai fost recunoscător/oare!

Taur


Dacă ești implicat/ă într-o relație, cel mai bine ar fi să fii deschis/ă și sincer/ă cu partenerul/a de viață. Discută despre nevoile și dorințele tale în acest weekend. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de flirt din belșug.

Gemeni


S-ar putea ca în acest weekend să ai nevoie de ajutorul unei anumite persoane. Amintește-ți: a cere ajutor nu este semn de slăbiciune, este semn de putere.
Nimeni nu a ajuns acolo unde este astăzi fără ajutor pe parcurs.


Rac


Este în regulă să păstrezi emoțiile copleșitoare în interior, mai ales dacă nu este un moment potrivit. Canalizează-ți energia emoțională în ceva productiv în aceste două zile de weekend.

Leu


Privitor la dragoste, ești foarte practic/ă în acest weekend. Acum, dragostea este ceea ce faci, nu ceea ce spui și vei fi mai degrabă de ajutor, decât afectuos/oasă. Să călătorești pe distanțe scurte ar putea fi o idee grozavă.

Fecioară


Weekendul acesta vei fi foarte rațional/ă și obiectiv/ă, în special când ai discuții despre chestiuni foarte importante.
De asemenea, astrele te sfătuiesc să ai grijă la kilogramele în plus acumulate în ultimul timp și să iei măsuri.


Balanță


Încearcă să nu orchestrezi fiecare mișcare mică atunci când vine vorba de viața ta sentimentală. Fii spontan/ă în acest weekend! Frica te poate opri din drum, nu lăsa acest lucru să se întâmple, indiferent despre ce este vorba!

Scorpion


Să fii cuprins/ă de intrigi este incitant. Dar, amintește-ți, aventurile amoroase nu sunt ceea ce ai nevoie. Planifică o excursie în aceste zile pentru a explora un loc nou și pleacă!

Săgetător


În ceea ce privește banii, weekendul acesta va fi norocos.
Cu toate acestea, trebuie să fii mai atent/ă la sănătatea ta. A te educa va duce la o mai bună înțelegere a modului în care funcționează corpul tău. Nu neglija această practică!


Capricorn


Partenerul/a de viață își pierde încet interesul pentru tine și vei simți asta în acest weekend. Asta se întâmplă pentru că ai încetat să faci anumite lucruri pe care le făceai pentru el/ea și care îi plăceau. Dacă ești singur/ă, în acest weekend vei avea chef de flirt.

Vărsător


Dacă este posibil, mergi într-o scurtă călătorie în acest weekend. Nu contează dacă o faci alături de prieteni, partener/ă sau chiar colegi de serviciu.
Vei putea realiza o mulțime de lucruri, chiar și profesionale, cu toate că pleci pentru plăcere și distracție.


Pești


Nu cheltui sume mari de bani în acest weekend. S-ar putea să te confrunți cu o răceală sau gripă, semnele vor fi evidente, așa că nu le trece cu vederea dacă vrei să îți treacă mai repede. De asemenea, te vei frustra destul de ușor. Fă ceva productiv pentru a-ți menține mintea ocupată!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod