3 zodii singure care își vor găsi alesul de Ziua Îndrăgostiților

Trei zodii își vor găsi fericirea pe 14 februarie 2023, de Ziua Îndrăgostiților. Astrele le zâmbesc și le încurajează să iubească!
Contextul astrologic este foarte important pentru anumite evenimente care se petrec în viața noastră. Dacă ești singur/ă și vrei să cunoști pe cineva special, ar fi bine să ieși în lume în februarie.

Începând cu 10 februarie, sunt favorizate întâlnirile cu prietenii și distracțiile, precum și întâlnirile romantice. Toată lumea va simți mai mult nevoia de companie și comunicare. Acest lucru se întâmplă deoarece Mercur se intersectează cu Pluto pe teritoriul Capricornului și ne va face să fim mai profunzi și cu o puternică dorință de exprimare.
Dacă întâlnești pe cineva nou, vei fi atras/ă și interesat/ă de intelectul lui/ei.

Iar Mercur în Vărsător, din 11 februarie 2023, vine cu o influență foarte libertină, aducând o mare dorință de petrecere și aventură. Va fi mult mai ușor să comunici ceea ce îți dorești și ai nevoie. Asta înseamnă că, dacă se pun bazele unei noi relații, aceasta se va axa pe deschidere și discuții despre sentimentele și emoțiile tale.

Vârful emoțional, din punct de vedere astrologic, nu vine chiar de Ziua Îndrăgostiților, ci imediat după, pe 15 februarie 2023.
Cu toate acestea, efectele le simțim pe tot parcursul lunii. Este vorba despre conjuncția dintre Venus și Neptun în Pești. Această plasare astrologică este favorabilă pentru cuplurile nou formate și pentru cei care au inima deschisă să se îndrăgostească. Momentele romantice sunt favorizate.

Așadar, iată care sunt cele 3 zodii favorizate în dragoste:


Taur


Ziua Îndrăgostiților vine cu vești foarte bune pentru tine, dacă ești singur/ă. Dragostea va apărea acolo unde nu te aștepți. S-ar putea ca începutul unei noi relații să fie cu scântei, ceva pasional și extraordinar de surprinzător.
Ceea ce trebuie să faci este să fii cât mai relaxat/ă și deschis/ă către noi posibilități. Uneori, lucrurile se întâmplă atunci când renunți la control și te lași purtat/ă de val.

Scorpion


Februarie va fi luna iubirii și pentru Scorpioni. Dacă te-ai născut sub această zodie, 14 și 15 februarie vor fi zile foarte speciale. Este posibil să fii mai sensibil/ă decât de obicei și mai emoțional/ă, iar asta îți va permite să fii vulnerabil/ă în fața iubirii. Dacă de obicei afișezi o mască dură și misterioasă, de data aceasta este posibil să topești inima unui bărbat/femei cu farmecul și blândețea de care vei da dovadă în această perioadă.

Pești


Ultima dintre cele trei zodii care își va găsi fericirea în preajma Zilei Îndrăgostiților este Pești. Dacă vrei să ieși la întâlniri, o poți face pe tot parcursul lunii, ai un avantaj.
Cele mai bune întâlniri pentru a începe o relație romantică sunt pe 15 februarie (Venus și Neptun în Pești) și 20 februarie (Luna Nouă în Pești). Ține-ți inima deschisă!

Sursă: zodiachelps
Foto: depositphotos
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod