Fiecare zodie te poate învața ceva despre dragoste. Descoperă lecția!

Din fiecare relație înveți ceva. Aceasta este o lecție care trebuie prețuită, deoarece te va ajuta mult în viață pe viitor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ori da, ori ba!

Să te întâlnești cu un Berbec poate fi o experiență ciudată. Prin natura sa, Berbecul este agresiv, direct și impulsiv. Nu îi place să aștepte și este întotdeauna îndrăzneț.

Cu toate acestea, cel mai minunat lucru pe care îl poți învăța din relația cu el este să aplici regula lui de aur: Ori da, ori ba!

Dacă nu ești încântat să ai o relație cu cineva, de ce să îți pierzi timpul? Și să i-l irosești și pe al lui?

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îmbrățișează toate plăcerile fizice ale vieții!

Senzualul Taur este unul dintre cele mai romantice semne zodiacale, e guvernat de Venus, planeta iubirii și plăcerii, până la urmă.

Ca semn de pământ, Taurul este foarte concentrat pe tot ce fizic și aici vorbim despre mâncare bună, atmosferă de vis și, da, sex.

Taurul tânjește la armonie și stabilitate, așa că întâlnirea cu el poate fi o experiență grozavă.

Nu vrea să grăbească lucrurile, preferând să încetinească și să savureze gustul desertului. Deși acest lucru poate frustra unele semne zodiacale, o relație cu un Taur te învață să te bucuri de toate plăcerile fizice ale vieții.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Învață să comunici!

Guvernați de Mercur, Gemenii necesită o stimulare constantă, un mediu nou și vorbă mulyă.

O relație cu un nativ din această zodie te învață că ai nevoie de o conexiune mentală cu partenerul/a.

A învăța să comunici este o prioritate de top și nu trebuie să fie vorba numai despre sentimente. Poți vorbi despre orice ai în minte, chiar dacă este vorba despre un banal filmuleț de pe TikTok.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Totul este despre încredere.

Racul urăște superficialul și are o nevoie profundă de confort, loialitate și siguranță emoțională.

Racii își vor deschide încet, dar sigur inima față de tine și se așteaptă la același lucru în schimb.

Încrederea este extrem de importantă în orice relație, dar mai ales în una cu un Rac. Și, deși construirea încrederii necesită timp și muncă, merită efortul, deoarece prezența grijulie și susținătoare a unui Rac este unul dintre cele mai frumoase lucruri de experimentat. 

Leu(22 iulie - 22 august)

Lasă-te ghidat/ă de inimă!

Leii tânjesc după pasiune mai presus de orice. Ei își văd viața sentimentală ca pe o poveste de dragoste epică.

Leii își arată dragostea pentru partenerii lor și se așteaptă la același lucru în schimb. O relație cu un Leu se aseamănă cu un spectacol de artificii: seducția, întâlnirile și sexul vor fi toate foarte intense.

O relație cu un Leu te învață că trebuie să acționezi cu inima. Nu îți fie teamă să vorbești cu voce tare despre dragostea ta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Renunță la control!

Acest semn guvernat de Mercur planifică totul de la A la Z și se concentrează mai degrabă pe ceea ce poate aduce într-o relație decât pe ceea ce îi poți oferi tu.

Fecioarele văd detaliile pe care alții le omit și, atunci când oferă sfaturi, încearcă cu adevărat să-ți îmbunătățească viața.

Relația cu o Fecioară te învață să predai controlul și să-ți lași partenerul/a să preia conducerea. Cu cât poți accepta mai devreme pe cineva care dorește să aibă grijă de tine, cu atât te poți bucura mai repede de sprijinul și siguranța pe care le aduce acest lucru. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pune NOI pe primul loc!

O relație cu o Balanță te învață că un parteneriat înseamnă egalitate. Găsirea echilibrului este importantă, deoarece toate relațiile necesită flux și reflux.

Este vital să găsești pe cineva care să pună relația pe primul loc și nu pe el sau pe tine.

Balanța lucrează în echipă, nu ca persoană independentă. Când te întâlnești cu o Balanță, sunteți împreună!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este totul sau nimic.

Scorpionul este unul dintre cei mai pasionali iubiți din zodiac. Ca semn de apă, sentimentele lui sunt la fel de adânci la oceanul. Cu toate acestea, deoarece e guvernat de Marte, acest semn zodiacal are și o componentă de foc.

Practic, pentru Scorpion, este totul sau nimic. Nu există nuanțe de gri, fie ești înăuntru, fie ești afară. Împreună sau separa. Acum ori niciodată.

Deși acest lucru poate intimida unii oameni, relația cu un Scorpion te învață că jocurile și incertitudinea nu ajută pe nimeni. Este mai bine să ai intenții și limite clare decât să te întrebi câte ore trebuie să aștepți înainte de a răspune înapoi la un mesaj.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fii spontan/ă!

Pentru aventuroșii Săgetători, romantismul este despre călătorie, nu despre destinație. Ca semn de foc, Săgetătorul tânjește după pasiune, entuziasm și activitate constantă.

Condus de Jupiter, el caută mereu noi orizonturi. Pe de o parte, acest lucru îl poate face să devină neliniștit, dar pe de altă parte, îi dă curajul de a experimenta tot ceea ce are de oferit viața.

Cunoscut pentru natura lui spontană și impulsivă, Pentru Săgetător viața înseamnă a trăi clipa. Relația cu el te învață să nu-ți faci griji unde se îndreaptă relația și, în schimb, să trăiești în prezent. Așteaptă-te la o poveste de dragoste cu un Săgetător care să te împingă să încerci lucruri noi și să mergi în locuri noi, râzând.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie să știi ce vrei.

Capricornul puternic și robust abordează viața cu un plan și nu se teme de munca grea. Acest lucru este valabil și pentru viața lui sentimentală, el știe ce vrea și se așteaptă să obțină.

Capricornul va iniția încă de la început o discuție despre ceea ce cauți într-o relație. Dacă obiectivele voastre nu se aliniază, va merge mai departe.

Capricornul este un semn de pământ, guvernat de Saturn, ceea ce înseamnă că prețuiește longevitatea, consistența și caracterul practic.

Una dintre cele mai grozave lecții pe care le poți învăța dintr-o relație cu un Capricorn este să știi ce vrei în viața ta și să înțelegi cum se încadrează romantismul în acea ecuație. 

Poate te interesează și: Cum să-l faci să te ierte, în funcție de zodia lui

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Lărgește-ți orizonturile!

Vărsătorul inependent și unic nu este genul de iubit care poate fi ținut pe loc ori captiv. Relația cu el te învață să ieși din zona ta de confort, să-ți redefinești granițeșe și să-ți extinzi ideile despre orice.

S-ar putea chiar să devii mai curajos/oasă și să realizezi că își plac alte genuri de oameni.

Mai presus de toate, relația cu un Vărsător te învață să experimentezi lucruri noi și să-ți redefinești așteptările.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Romantismul este o formă de artă.

Peștii visători sunt una dintre cele mai romantice zodii. Ca semn de apă, Pești sunt deosebit de sensibili și tânjesc după relații profunde.

Sunt conduși de Neptun, planeta imaginației și iluziei, așa că, deși sutn capabili de o dragoste fermecătoare, ei se pot pierde într-o fantezie și se pot îndrăgosti de ideea de dragoste.

Totuși, acești optimiști eterni au calități cu adevărat irezistibile. O relație cu un nativ din Pești îți arată că dragostea este o formă de artă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod