La ce să te aștepți din partea unui bărbat Scorpion în ceea ce privește dragostea, relațiile și familia

Bărbații Scorpion au reputația de a fi băieții răi ai zodiacului.

În general, caracterizați ca tipi solitari care preferă trenciurile lungi și negre, acești bărbați fac adesea parte dintr-o trupă, merg cu motocicleta sau practică o formă de magie neagră – sau, uneori, toate cele de mai sus!

Citește și: Cele 3 tipuri de Gemeni în funcție de decada nașterii. Tu ce personalitate ai?



Desigur, nu toți bărbații Scorpion pe care îi întâlnești se vor potrivi cu această descriere, unii chiar te vor surprinde.

Bărbații Scorpion sunt, de fapt, pasionali, misterioși și incredibil de romantici


Se întâmplă rar să întâlnești un bărbat Scorpion care nu se răzvrătește de normele societății. Acești tipi sunt cunoscuți pentru că au personalități foarte intense, cu ochii lor pătrunzători care par să privească direct prin tine.

Un Scorpion va sta pe margine, urmărind mereu ce fac toți ceilalți în timp ce își croșetează propriile planuri.

Nu lăsa reticența lui să te păcălească să crezi că nu este atent, chiar și cele mai mici detalii sunt păstrate pentru a fi folosite ulterior când va avea nevoie.



Cu toate acestea, nu te lăsa înșelată, deoarece cei mai mulți Scorpioni au emoții adânc înrădăcinate și sunt incredibil de sensibili. Chiar dacă ar putea părea cei mai încrezători oameni pe care i-ai întâlnit vreodată.

Bărbatul Scorpion: Dragoste și sex


Aspectele mai întunecate ale sexualității umane și ale dragostei vin adesea în prim-plan atunci când ai de-a face cu un bărbat Scorpion. Acestuia îi place să se adâncească în temerile și dorințele secrete ale partenerei sale și să găsească spațiile din interiorul ei în care este cel mai vulnerabilă.

În câteva momente de la întâlnirea cu el, s-ar putea să te trezești că îi digulgi cele mai adânci secrete ale tale.

Se știe că atunci când sunt îndrăgostiți, bărbații Scorpion sunt geloși și posesivi, manifestând chiar tendințe spre obsesie. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că, la fel ca și lupii, cei mai mulți dintre acești nativi își doresc o pereche pe viață. Așadar, dacă s-a conectat profund cu tine și te-a lăsat să intri în viața și sufletul lui, vrea să continue până la capăt.

Întâlnirile ocazionale și relațiile fără sens îi atrag rareori pe acești bărbați, care iubesc cu înverșunare și patos.



Odată ce i-ai câștigat inima, el te va trata ca pe o regină.

Scorpionii pot deveni extrem de severi atunci când sunt nemulțumiți de ceva, spunând adesea lucruri care sunt mult prea dure sau decisive.

Înțepătura veninoasă a cozii unui Scorpion trădat poate fi incredibil de dureroasă, așa că cel mai bine este să-l tratezi cu grijă și dragoste după ce i-ai câștigat încrederea. El trage rapid concluzii și poate fi fatalist în ceea ce privește relația și, de asemenea, poate fi dificil să ia lucrurile încet.

A te îndrăgosti de un Scorpion este întotdeauna o scufundare în adâncuri, așa că pune-ți costumul de scafandru și pregătește-te să vezi ce minuni se află dedesupt.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Bărbatul Scorpion: Casă și familie


Vizitarea casei unui Scorpion e ca și cum ai intra într-o peșteră. Un adevărat centru de control, cu computere și ascunzișuri secrete pentru toate comorile lui preferate și, pe lângă toate acestea, un mic bârlog în care doarme.



Dormitorul acestui bărbat poate fi un spațiu în care nu vei fi invitată să intri decât dacă ai dovedit că vrei să-l cunoști cu adevărat și profund.

Mulți bărbați Scorpion își construiesc un baldachin în jurul patului pentru a bloca lumina în timp ce dorm sau pentru a crea un mediu intim pentru explorări sexuale.

Această tematică se poate extinde și în alte camere ale casei sale, cu draperii grele și opace și pereți vopsiți în culoare închisă. Lumina naturală nu e foarte importantă pentru aceste creaturi nocturne care ar putea fi mult mai interesate să-ți arate lumina lor de noapte care proiectează stele pe tot tavanul.

Odată ce te afli în spațiul lor, cu canapelele sale adânci și catifelate care par să te tragă la fund și să te țină captivă, s-ar putea să simți că este greu să mai pleci.

Ca părinte, un bărbat Scorpion poate să nu fie candidatul perfect, deoarece are o natură mult prea intensă și solitară.

Bărbații Scorpion au tendința de a proiecta încrederea de sine și intrigi, făcându-te să crezi că nu au nevoie de tine sau de oricine altcineva, numai că lupii singuratici rareori supraviețuiesc mult timp.


A fi partener și tată poate oferi o ancoră și un sentiment de scop acestui suflet profund emoțional care se simte adesea izolat și neînțeles.

Foto: depositphotos

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod