Horoscopul dragostei pentru săptămâna 7-13 noiembrie. Noroc pentru Berbecii divorțați

Berbecii divorțați vor avea noroc în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Partenerul tău se poate simți singur în această săptămână. Așadar, acordă-i mai mult timp, în special dacă relația voastă e la început de drum. Atașamentul emoțional al partenerului/ei este inevitabil.

Este posibil ca Berbecii singuri să întâlnească pe cineva. Unii părinți singuri și divorțați ar putea găsi din nou dragostea. O nouă cerere în căsătorie poate fi pe drum. 

Citește și: Cum să-l faci să te ierte, în funcție de zodia lui

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Sunt mari șanse să te simți fericit/ă în această săptămână, lucru care se va reflecta în toate gândurile sau acțiunile tale.

Dacă intenționezi să te căsătorești, asigură-te că familia ta este de acord cu pasul pe care vrei să-l faci, altfel ar putea aduce haos în viața ta amoroasă.

Taurii divortați sau separați pot întâlni pe cineva care este înțelegător, matur, grijuliu și respectuos.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Intrarea în triunghiuri amoroase sau în aventuri sexuale nu este cea mai bună ideea pentru moment.

Astfel, astrele îți recomandă să te concentrezi mai mult pe crearea sau menținerea relațiilor de lungă durată.

Dacă ai o relație stabilă, fii atent/ă la obstacole. Pot exista unele neînțelegeri minore. Prin urmare, dedică-ți timpul partenerului/ei de viață, deoarece dacă faci din asta o prioritate, relația voastră va deveni mai puternică.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Poate că nu a fost să fie. Poate că a fost o învățătură de minte sau un apel de trezire care te îndeamnă să reflectezi la ceea ce îți dorești cu adevărat într-o relație.

Respectă-l ca pe un moment pentru a merge înainte, a-ți transforma experiențele în cunoștințe și a oferi spațiu partenerului/ei.

Dacă ești într-o relație de lungă durată, probleme mai vechi de comunicare ar putea să reapară.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești încurajat/ă de o forță creativă puternică, una care să te ajute să construiești o relație stabilă și sănătoasă.  

Problema este că mintea ta are obiceiul de a inventa probleme și de a te convinge că ceva ce ai construit se va prăbuși ca un domino chiar și atunci când lucrurile arată fantastic pentru tine.

Astfel, astrele își doresc să fii atent/ă la această tendință și să faci distincția între o relație autentică și un produs al gândurilor tale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În sfârșit, vei lua o pauză de la muncă. Astrele prezic că vei împărtăși acest răsfăț cu iubitul/a și nu de una singur/ă.

Este indicat ca voi doi să petreceți mai mult timp împreună, dacă nu unul în brațele celuilalt, atunci cel puțin unul în prezența celuilalt. Ar fi minunat să dați play unul serial bun sau să vă angajați în conversații interesante și amuzante.

În plus, conjuncțiile astrale din această săptămână vor, de asemenea, să evitați să vă adresați reciproc întrebări monotone, previzibile, deoarece acest lucru face discuția neinteresantă. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este timpul să îți extinzi obiectivele în ceea ce privește viața ta amoroasă. Dar, mai întâi de asta, trebuie să-ți dai seama cum să-ți canalizezi pasiunea.

O posibilă relație neobișnuită de dragoste ar putea apărea în peisaj în această săptămână.

Dacă ai deja pe cineva, petrecerea timpului împreună în afara casei îți poate revitaliza relația.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești deja logodit/ă, simți că vrei să începi un nou capitol al vieții tale, însă unul unic.

Pregătește-te pentru o schimbare generală în sfera relațiilor tale amoroase. O perioadă puțin mai tulbure poate apărea și te poate face agresiv/ă.

Dacă ești singur/ă, profită de această săptămână pentru a-ți exprima nesiguranța și a practica îngrijirea de sine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești singur/ă, visul tău se împlinește, deoarece vei găsi pe cine căutai.

Fără îndoială, întâlnirile romantice vor fi o idee perfectă de petrecere a timpului liber, indiferent dacă ești femeie sau bărbat.

Astrele prezic că într-una dintre serile acestei săptămâni vei avea parte de o întâlnire grozavă. Prezența unui admirator neașteptat îți va fura inima.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Sunt așteptate multe vești pozitive în această săptămână. Persoana iubită îți va promite să îți ofere mai mult decât o dragoste pură și profundă.

Vei putea să îți consolidezi relația prin mai multă apropiere, intensitate și dorință față de partenerul/a de viață.

Comunicarea va fi mai bună și vor exista o mulțime de oportunități pentru ca dragostea și pasiunea să crească. De asemenea, este posibil ca tu și iubitul/a tău/ta să aveți discuții energizante și fascinante.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei acorda mai multă atenție îmbunătățirii stării tale de bine emoționale și mentale în această săptămână.

Ai putea avea libertate deplină de a te răsfăța atât pe tine, cât și pe iubitul/a tău/ta. Relația voastră ar putea deveni mai puternică în timp.

Pe de altă parte, astrele spun că situația în familie ar putea fi supărătoare. Disputele sunt de natură să provoace tensiuni în casă.

Astfel de circumstanțe neplăcute ți-ar putea afecta chiar și viața profesională. S-ar putea să te poți concentra mai eficient la locul de muncă dacă îți rezolvi problemele personale.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Aspectul general al relației tale va rămâne probabil puțin plictisitor. Astrele indică probabilitatea unei aventuri în aceste zile.

Săptămâna ar fi mai bună dacă ai face ceva ieșit din rutină alături de persoana iubită, cum ar fi o excursie sau o ieșire la cină.

Cu toate acestea, fii precaut/ă când vorbețti, deoarece este posibil să apară dispute minore.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod