Horoscopul banilor pentru săptămâna 7-13 noiembrie. Racul va fi nemulțumit de ce se întâmplă

Racul va fi nemulțumit de ce se întâmplă pe plan financiar în această săptămână.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta, fă-ți treaba în liniște la locul de muncă și evită politica și, astfel, vei avea numai de câștigat.

Frica de a risca poate fi un obstacol ascuns în calea atingerii obiectivelor tale profesionale și financiare.

Încearcă să spui da câtor mai multe provocări și să ieși din zona de confort, fie că faci afaceri, fie că ești șef sau angajat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta s-ar putea să se producă câteva schimbări la locul de muncă și, implict, în ceea ce privește situația ta financiară. A rămâne motivat/ă și entuziast/ă poate face ca lucrurile să funcționeze frumos pentru tine.

S-ar putea să rămâi concentrat asupra obiectivului tău principal la locul de muncă, adică să câștigi mai mult.

De asemenea, e posibil să ai șansa de a-ți schimba job-ul sau de a primi proiectul vieții tale. În ambele situații e rost de mai mulți bani. 

Citește și: Cum să-l faci să te ierte, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Situația ta financiară rămâne favorabilă și în această săptămână. Pe măsură ce zilele trec, se anticipează că vei observa o îmbunătățire lentă.

Astrele prezic că un comportament analitic și organizat din partea ta te poate ajuta să îți gestionezi mai bine banii.

Chiar dacă familia ta ar cheltui niște bani, totul ar putea fi totuși în regulă. Cu toate acestea, ești sfătuit/ă să eviți astfel de situații pentru moment. Încearcă să pui bani deoparte!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Orice problemă legată de gestionarea banilor la începutul acestei săptămâni te poate forța să folosești metode de stingere a incendiilor. S-ar putea să fie nevoie să pui totul în așteptare, astfel încât să te poți concentra în întregime asupra provocărilor care urmează.

Astrele indică faptul că, indiferent de cauză, este posibil să fii în continuare nemulțumit/ă de situația ta financiară.

În loc să îți suprimi gândurile și sentimentele negative, direcționează-le către o acțiune pozitivă care, în cele din urmă, va fi în avantajul tău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va veni cu unele beneficii pentru tine, deoarece compania pentru care lucrezi ar putea genera mai multe venituri. Succesul în acest caz este imprevizibil.

Este posibil să îți vină o idee grozavă care va crește marja de profit. S-ar putea să ai parte și de provocări în față, dar vei găsi întotdeauna modalități de a le depăși și de a obține realizări extraordinare.

Astrele prezic un potențial flux numerar din investițiile anterioare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Începutul săptămânii ar putea fi stresant din cauza preocupărilor cu privire la investițiile anterioare.

Este recomandat să eviți să îți asumi angajamente majore la începutul săptămânii pentru a evita problemele în îndeplinirea obligațiilor.

Potrivit astrelor, weekendul poate veni cu vești mai bune. Sprijinul lor ar putea să îți sporească puterea financiară și să îți ofere capacitatea de a lua decizii mai informate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În general, săptămâna va fi bună, în mare parte datorită șansei de a recupera unii bani dați cu împrumut.

Astrele te sfătuiesc să eviți băncile pe cât posibil, indiferent de necesitatea nevoilor tale.

Costurile asociate cu mașinile, prietenii și efucația copiilor nu trebuie ignorate, deoarece nu sunt nesimnificative deloc. Unele rude mai avute te pot ajuta financiar.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Conform horoscopului financiar săptămânal, s-ar putea să începi să te simți posesiv/ă față de banii tăi și să fii foarte atent/ă la investițiile și economiile tale.

Acum este un moment fantastic pentru a schimba modul în care sunt folosiți banii.

Dacă te confrunți cu datorii și alte probleme financiare, vei primi în curând vești bune. Per total, vei avea o săptămână bună pe acest plan.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Atât cheltuielile medicale neprevăzute, cât și îmbunătățirile sau reparațiile casei pot apărea în această săptămână.

Pot avea loc călătorii neașteptate pe distanțe scurte, ceea ce duce la cheltuieli neașteptate.

Nu este momentul să faci investiții mari în terenuri sau imobiliare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta este excelentă pentru tine în ceea ce privește banii.

Îți poți ajuta financiar rudele apropiate, oferindu-le banii de care au nevoie.

Dacă lucrezi în comerț, poți avea câștiguri semnificative în aceste zile, deoarece strategiile tale ar trebui să te ajute să depășești eventualele obstacole.

De asemenea, e posibil ca în această săptămână să se contureze o nouă sursă de venit, profitabilă pentru tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te grăbi să iei decizii privitoare la bani în aceste zile. Atunci când intenționezi să faci unele schimbări substanțiale, ia în considerare o potențială pierdere sau ca avantajul financiar anticipat să nu se producă imediat.

Astrele prezic că tu partenerul tău de afaceri veți experimenta un dezacord neașteptate sau o ciocnire a ego-ului care te-ar putea costa bani. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta trebuie să fii atent/ă atât cu cheltuielile, cât și cu economiile, deoarece în situația de față ele sunt cele care te împiedică să îți îndeplinești obiectivele.

Conjuncțiile astrale indică faptul că sunt așteptate cheltuieli și facturi medicale substanțiale. Din păcate, toate acestea te dau peste cap și chiar te depășesc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod