Cum să-l faci să te ierte, în funcție de zodia lui

I-ai greșit și îți dorești o a doua șansă? Iată cum să-l faci să te ierte, în funcție de zodia lui!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Lasă-l să erupă, apoi arată-i că îți pare rău.

Berbecul este temperamental. La urma urmei, e guvernat de Marte, planeta războiului. Așa că, atunci când lucrurile devin dificile, e pe cale să înceapă să țipe.

Cu toate acestea, mânia Berbecului nu durează mult și are tendința de a ierta rapid.

Oricât de mult se poate supăra un Berbec, mai ales dacă îi rănești orgoliul, el e în cele din urmă un om optimist.

După o adevărată erupție de nervi, probabil va ridica din umeri și te va ierta atât timp cât faci tot ce trebuie pentru a-i arăta că îți pare rău. 

Citește și: Cele 3 tipuri de Gemeni în funcție de decada nașterii. Tu ce personalitate ai?

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Recunoaște că are dreptate.

Taurul nu crede niciodată că greșește și nu se răzgândește niciodată. Din această cauză, încercarea de a-l face să vadă lucrurile din perspectiva ta este un fel de cauză pierdută.

Calea rapidă de a obține iertarea lui este să pledezi vinovată în fața lui. Lasă-l să se creadă puternic. Lasă-l să aibă ultimul cuvânt, chiar dacă asta înseamnă să renunți la luptă și la adevăr.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vorbește.

Gemenilor le place să vorbească și au un dar de a mânui cu ușurință cuvintele. Din această cauză, partenerul tău din zodia Gemeni va dori să discute despre problema în cauză nu o dată, nu de două ori, ci probabil de multe ori.

Bărbarul Gemeni are tendința de a despica firul în patru, schimbându-și frecvent ideea. Simbolul Gemenilor sunt gemenii, deci practic sunt doi oameni într-unul.

Chiar și atunci când simți că ai spus totul, continuă să vorbești. De asemenea, Gemenii iubesc umorul și tind să fie veseli. Dacă poți cumva da o notă amuzantă situației, fă-o!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fii sinceră cu privire la sentimentele tale.

Da, când rănești un Rac, pregătește-te pentru o avalanșă de sentimente. Racul procesează adesea durerea intens și lent și nu va putea trece pentru nimic repede.

Deși te poți aștepta la o agresiune pasivă și la învinovățiri din partea lui, știi că i face doar pentru că îi este frică să nu fie rănit din nou.

Cel mai bun mod de a-l face să te ierte este să fii deschisă cu privire la ceea ce simți. Cere-i scuze din abundență și spune-i cât de mult îți pasă. Ajută-l să-și amintească de ce te iubești în primul rând.

Când îți dezvălui latura sentimentală, el va începe să se simtă nostalgic despre cum erau lucrurile înainte ca tu să faci greșeala respectivă. Nu blufa totuși, Racul își va da seama imediat dacă ești falsă și se va retrage și mai mult în carapacea sa.

Leu(22 iulie - 22 august)

Arată-i că crezi că este cel mai bun.

Pentru Leu nu există locul 2 în ceea ce îl privește. El investește multă energie în construirea și menținerea ego-ului său. Dar pentru că un Leu depune atât efort pentru încrederea de sine, atunci când faci ceva greșit, întreaga lui lume se va prăbuși.

Nu numai că va începe să se îndoiască de el însuși, dar va pune la îndoială și relația voastră.

Cel mai bun mod de a obține iertarea este să-l asiguri că este întotdeauna numărul 1 pentru tine prin gestul mari și îndrăznețe care să-i demonstreze iubirea pe care i-o porți.

După ce se va simți din nou ca o vedetă, probabil te va primi înapoi în brațele lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fii altruistă.

Fecioarele sunt dispuse să ofere tot ce au pentru cei dragi. Așa că atunci când sunt rănite de cineva pe care îl iubesc, nu le este deloc ușor.

Fecioarele tind să-și ascundă sentimentele în spatele unui comportament rațional și inteligent, părând calme în exterior, dar plângând în spatele ușilor închise.

Prima lor reacție va fi să te blocheze și să fugă de tine doar pentru a-și descărca toate gândurile și emoțiile.

Va fi nevoie de muncă grea pentru a-l aduce înapoi, pentru că bărbatul din Fecioară va dori să se convingă că ești serioasă cu privire la intenția ta de a te schimba în bine.

Trebuie să îi câștigi iertarea și, cu cât ești mai altruistă, mai darnică și mai atentă, cu atât mai repede te vei împăca. Fă-i cafea în fiecare dimineață, cumpără-i gogoașa preferată, fă orice e nevoie pentru a-i arăta că ești implicată. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pune relația pe primul loc.

Bărbatul Balanță face o prioritate din relația lui și din partenera sa. Probabil că ți-a plăcut să pună nevoile tale pe primul loc până acum, dar de îndată ce partenerul tău din Balanță se simte trădat, pregătește-te să dormi pe canapea.

Ai fost pe piedestal și acum ești atât de departe, iar Balanța se va asigura să știi asta.

Pentru a-l face să te ierte, este timpul să preiei conducerea și să pui relația voastră în fruntea listei de priorități.

Acest lucru presupune să faci tot posibilul pentru a-i arăta că ești serioasă în privința lui și a relației voastre. Planifică ieșiri romantice, celebrează aniversările voastre, cumpără-i cadouri și multe altele. Arată-i Balanței că încă formați o echipă și că așa va fi mereu.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Umilă... pentru totdeauna.

Chiar ai crezut că vei supăra un Scorpion și vei scăpa vie din asta? Ne pare rău, dar Scorpionul chiar nu iartă. După cum sigur știi, acest nativ înțelege puterea și știe cum să o folosească.

Când lucrurile au fost bune, probabil erați egali, dar cu fiecare dezamăgire sau trădare, vei simți că îți pierzi puterea.

Pentru a calma apele, va trebui să renunți la orgoliu și să devii umilă în fața lui. Nu există nicio cale de întoarcere pentru a reveni la vremurile de altădată, așa că fie te conformezi, fie pleci.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cere-ți scuze o dată, apoi lasă-l să se liniștească.

Din fericire pentru tine, Săgetătorul nu își dorește scuze nesfârșite. Nici nu vrea să audă de asta. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că Săgetătorul nu îți va lua greșeala în serios.

Cel mai bun mod de a-l face să te ierte este să fii scurt și la obiect. Spune-i că îți pare rău. Explică-i că regreți și că nu vei mai face niciodată și spune-i că ai învățat din asta. Săgetătorul nu este străin de vinovăție, încurcături și depășiri de limită, deoarece se îndreaptă mereu impulsiv spre pericol.

Apoi oferă-i puțin spațiu pentru a procesa totul și încearcă să nu-l ții împotriva voinței lui lângă tine doar pentru a obține o iertare forțată.

La sfârșitul zilei, probabil că iubitul tău Săgetător va reveni la tine cu sentimente mai bune.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Demonstrează-i că s-a întâmplat o singură dată și că nu vei mai repeta greșeala.

Acestui semn zodiacal nu numai că îi place să creadă că are întotdeauna dreptate, dar este și încăpățânat ca naiba.

Deoarece acesta ar putea privi greșeala ta ca pe un semn de slăbiciune, s-ar putea să poți apela la natura lui bună pentru a obține iertarea.

Explică-i că s-a întâmplat o singură dată și că nu o vei mai repeta niciodată. Capricornului nu prea îi pasă de explicații, scuze sau cuvinte mari. Adevărul este că l-ai rănit, așa că recunoaște și arată-i că poți fi mai bună.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Recunoaște-i superioritatea și nu fi defensivă!

Dacă i-ai greșit unui Vărsător, așteaptă-te să te trateze cu tăcere. La început, detașarea lui te poate face să te simți foarte rău și, într-adevăr, consideră greșeala ta insultătoare.

Apoi, pregătește-te pentru tiradă și nu îndrăzni să fii defensivă, altfel îl vei înfuria și mai tare.

Vărsătorul este un semn fix, ceea ce îl face deosebit de inflexibil. Dacă îi recunoști superioritatea intelectuală și morală și îți ceri scuze din toată inima, el tot nu își va recăpăta încredere în tine, dar te va lăsa să revii în viața lui în cele din urmă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Arată-ți vulnerabilitatea emoțională și procesați durerea împreună.

Nativul din Pești este atât de sensibil și, atunci când e rănit, se retrage și se prăbușește. Acest suflet blând nu poate face față conflictelor și adesea fuge în loc să se confrunte cu ele.

Acest lucru ar putea însemna că partenerul tău din zodia Pești îți va oferi o a doua șansă pentru a păstra pacea... sau s-ar putea să nu te mai lase niciodată să intri în sufletul lui.

Dacă vrei să te ierte, trebuie să vii încet, încet și să fii vulnerabilă înaintea lui. Arată-i că și tu suferi pentru că l-ai rănit. În acest fel, puteți depune împreună eforturi pentru a depăși durerea. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod