Cele 3 tipuri de Gemeni în funcție de decada nașterii. Tu ce personalitate ai?

Fiecare zodie are 3 tipuri de personalități în funcție de decada nașterii.

Astrologia este mai complexă și mai nuanțată decât își dau seama mulți oameni. O hartă natală completă este esențială atunci când vrei să cunoști toate detaliile despre trăsăturile tale ascunse, talentele și neajunsurile.

Poate te interesează și: Cele 3 tipuri de personalitate ale Scorpionului în funcție de decada nașterii


De fapt, există 3 tipuri de personalitate pentru fiecare zodie în parte numite decani, care ajută la explicarea micilor diferențe de personalitate la cei cu născuți în aceeași zodie.

Gemenii pe decani


Semnul zodiacal Gemeni este un semn de aer guvernat de Mercur.

Gemenii sunt născuți între 21 mai și 20 iunie, dar această perioadă este împărțită în trei, fiecare de câte 10 zile.

Astfel se formează cele trei tipuri diferite de Gemeni sau decani Gemeni, influențați de celelalte semne de aer, Balanță și Vărsător.

Semnele de aer sunt intelectualii zodiacului. Sunt buni oratori, inteligenți și curioși în legătură cu tehnologia și tot ce e nou.

Gemenii sunt foarte sociabili, Balanța este pașnică și diplomatică, iar Vărsătorul tinde să fie excentric și umanitar.

Primul decan (21 mai-31 mai)


Gemenii clasici sunt mereu într-o misiune. Ei tind să caute provocări și se vor opune cu ușurință oricărui lucru pe care îl consideră rău. Ei se văd extrem de inteligenți și le-ar plăcea dacă și alții ar vedea asta.

Când se relaxează cu adevărat, pot fi foarte amuzanți și fermecători, chiar dacă par exagerat de dramatici și puțin prea vorbăreți.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Al doilea decan (1 iunie-11 iunie)


Decanul 2 Gemeni, influențat de Balanță și Venus, atrage tot felul de admiratori și priviri invidioase. Nativii născuți în această perioadă au acea audă de celebritate mereu în jurul lor.

Ei își pot face dușmani fără să facă nimic, pur și simplu pentru că alții sunt geloși pe cât de populari sunt.

Dar, sunt șanse să fie cel puțin parțial responsabili pentru problemele lor cu ceilalți, deoarece nu au nicio reținere în a folosi acest talent în propriul lor avantaj.

De asemenea, vor face tot posibilul pentru a-și proteja reputația și a ascunde orice deficiențe care i-ar putea face să pară mai umani.

Al treilea decan (12 iunie-20 iunie)


Acest tip de Gemeni cu influență suplimentară de la Vărsător și Uranus apreciază puterea. Nativii născuți în această perioadă își recunosc propria putere, o studiază pe cea a altora și vor lupta cu bucurie împotriva altora pentru a-și promova propriile aspirații.

Spre deosebire de alții din această zodie, decan III Gemeni nu este prea este influențat de opiniile celor din jur.

Odată ce aleg ceva, este mai probabil ca ei să-i convingă pe alții să fie de acord cu ei, decât să se răzgândească pentru a se potrivi cu perspectiva grupului.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Foto: depositphotos
Sursă: yourtango

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod