Cele mai norocoase 3 zodii în dragoste pe 1 noiembrie 2022

Este aproape imposibil să nu ai noroc în dragoste pe 1 noiembrie 2022 dacă te-ai născut într-una din cele trei semne zodiacale.

Astăzi, cuplurile decid să-și rezolve problemele odată pentru totdeauna. Tranzitul astrologic actual este benefic în special pentru cei care au deja o relație, deoarece ajută la consolidarea acesteia.

Citește aici horoscopul complet al lunii noiembrie: Horoscopul lunii noiembrie


De asemenea, astăzi se vor învăța multe lecțiii care vor influența pozitiv restul vieții sentimentale a celor trei zodii.

Astăzi este despre a zâmbi și a ști că le ai pe toate


Ceea ce face Venus astăzi pentru aceste 3 zodii este că aduce simplitate. Vor vedea frumusețea în aproape orice astăzi. Nicio parte din corpul lor nu vrea să se lupte, nu sunt agresive și nu strigă după atenție.


Pur și simplu vor să trăiască dragostea pe care au construit-o alături de persoana iubită.

Iată cele mai norocoase 3 zodii în dragoste pe 1 noiembrie 2022


Taur


Dacă cineva te-ar întreba dacă relația ta este ok, i-ai spune asta, da, dar chiar dacă nu ar fi așa, tot ai fi bine. Acolo te afli acum: ești bine, indiferent ce se întâmplă în viața ta.

Din fericire, ești cu cineva care nu are de gând să plece nicăieri, iar asta îți aduce multă bucurie.

Nu ai nevoi disperate, nu există nimic în bagajul tău emoțional care să semnaleze probleme.

Te vei bucura de frumusețea acestei zilei și de tot ceea ce îți va oferi ea atât ție, cât și partenerului/ei tău/tale.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Fecioară


Noiembrie face minuni pentru tine când vine vorba de speranță și promisiune. Este prima zi și deja simți că s-a declanșat ceva între tine și partenerul/a de viață.

Nici măcar nu ați discutat despre asta și, totuși, orice grijă ar fi putut fi în mintea voastră pare să fi dispărut în această zi, 1 noiembrie 2022.

Este prima zi după mult timp pentru tine în care nu ai de ce să-ți faci griji și, de îndată ce vei observa acest lucru, te vei simți atât de ușurat/ă, cât și liniștit/ă.

Persoana iubită nu cere nimic de la tine astăzi, în afară de prezența ta în viața ei.
Totul este atât de romantic și bun cu tine, încât vei fi nespus de bucuros/oasă să pereci pur și simplu timp cu persoana pe care o iubești, fără să faceți nimic.

Scorpion


Există o liniște care vine odată cu ziua de astăzi și este vizibilă și neașteptată. Această liniște este liniștea care există între tine și persoana pe care o iubești și, deși nu se rostesc cuvinte, amândoi știți ce înseamnă acea tăcere. Înseamnă iubire, este atât de simplu.

Ești norocos/oasă în dragoste astăzi pentru că poți să împărtășești ceva simplu cu persoana cu care ești.

Octombrie a fost o lună nebună și vei fi bucuros/oasă să întâmpini un noiembrie care nu pare să vină cu toată acea nebunie.



Te vei simți bine astăzi, liniștit/ă și neamenințat. Tu și persoana iubită vă veți bucura de o zi relativ blândă în raiul pe care îl numești acasă.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod