Cele 3 tipuri de personalitate ale Scorpionului în funcție de decada nașterii

Cele douăsprezece tipuri de personalitate de bază conturate de semnele zodiacale sunt doar atât: de bază. Dar, situația este mult mai complexă, iar personalitatea Scorpionului diferă în funcție de cele trei decade ale sale.

Evident, nu toată lumea se va încadra perfect într-una dintre cele douăsprezece categorii, dar astrologia este mult mai complexă decât își dau seama mulți oameni.

Poate te interesează și: 15 citate care descriu perfect o Balanță



Semnul Soarelui este doar un punct de plecare. Dar, dacă nu simți că te regăsești în caracterizarea de bază a zodiei tale, poate fi din cauza celor trei decade ale sale.

Fiecare semn zodiacal este împărțit în trei decani astrologici alcătuiți din perioade de 10 zile ale lunii zodiacale, fiecare având un mod special de a exprima calitățile acelui semn.

Fiecare decan poartă calitățile generale ale semnului pe care îl descrie, dar arată cum anumite calități sunt accentuate la unii oameni, în timp ce alții născuți sub același semn se comportă și răspund foarte diferit.



Nu e nevoie de nicio diagramă complicată pentru a-ți studia decanul, e nevoie doar de data nașterii.

Scorpionul pe decani


Scorpionul este un semn de apă guvernat de Marte și Pluto.

În timp ce tradiționalele date ale sezonului Scorpion sunt cuprinse între 23 octombrie și 21 noiembrie, acele date sunt împărțite în trei perioade de 10 zile pentru a forma cele trei tipuri diferite de Scorpion sau decanii Scorpionului, influențați de celelalte două semne de apă Rac și Pești.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  



În general, semnele de apă sunt sensibile, grijulii și emotive. Au tendința de a trăi o viață interioară bogată, dar trebuie să fie atente pe cine lasă să pătrundă în inima lor, deoarece tind să fie mai vulnerabile decât celelalte semne.

Racul iubește intimitatea și este extrem de devotat familiei lui.

Scorpionul este senzual și misterios. Peștii sunt visătorii zodiacului și dau dovadă de o empatie grozavă.

 

Primul decan (23 octombrie – 2 noiembrie)


Rezistența este cuvântul cheie pentru decanul I Scorpion.

Cei născuți în această perioadă sunt ambițioși, desigur, dar nu vor face prea mult zgomot în drumul spre scopul lor final.

S-ar putea să nu pară că fac un efort mare, dar au talentul de a se strecura sub radarul tuturor.

Nimeni nu realizează cât de mult control are acest Scorpion asupra unei situații până când totul se termină și a reușit cumva să obțină tot ce și-a dorit.

Al doilea decan (3 noiembrie – 12 noiembrie)


Această versiune misterioasă, magnetică, manipulativă a Scorpionului este condusă de Neptun și Jupiter cu o influență a zodiei Pești.

Enigme psihologice, emoțiile Scorpionilor născuți în această perioadă sunt îngropate în straturi nesfârșite.



Sunt fascinați de puzzle-uri și jocurile minții și au o modalitate de a te face să vrei să le faci pe plac chiar și în timp ce încearcă să vadă cât timp poți rezista.

Al treilea decan (13 noiembrie – 21 noiembrie)


Nu toate versiunile Scorpionului vor să vadă câți oameni sunt dispuși să le facă pe plac.

Decanul III poate părea cel mai intunecat și mai înfricoșător dintre toate, dar, guvernat de Rac și Lună, acest Scorpion este aici doar pentru a observa.

Să nu crezi că va fi total diferit, el poate face toate lucrurile standard dacă are chef, dar nu asta îl reprezintă.

Nu îți vor permite să îi descoperi vulnerabilitățile mai devreme decât celelalte decane Scorpion, dar este, de asemenea, mai puțin probabil să profite de pe urma ta și de tine.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod