Horoscop 20 octombrie: Dacă va continua ca în această zi, Berbecul va avea parte de un viitor măreț

Citește horoscopul zilei de joi, 20 octombrie, și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

Berbec


Te așteaptă un viitor măreț dacă vei continua să fii la fel de implicat/ă și să tratezi totul cu aceeași seriozitate! Părinții și prietenii tăi sunt extrem de mândri cu tine iar lucrul acesta îți dă energia necesară pentru a continua în același ritm. Nu trebuie să dai dovadă de modestie, chiar meriți toate vorbele frumoase care se spun despre tine!

Taur


Astăzi vei avea mai mult timp liber decât de obicei și, datorită acestui lucru, vei reuși să te ocupi de hobby-urile tale. Chiar dacă asta înseamnă să cheltuiești puțin din bugetul familiei, nu trebuie să te întristezi! Din când în când, fiecare are nevoie de un moment de relaxare!

Gemeni


Astăzi o să primești confirmarea din partea unui specialist că, într-adevăr, te confrunți cu o afecțiune mai rară. Deși pe internet tot ceea ce citești pare dramatic, în realitate, lucrurile nu stau chiar așa, mai ales dacă știi încotro să te îndrepți.
Esențial e să îți păstrezi calmul și să acționezi la momentul potrivit!


Rac


O rudă apropiată are nevoie de ajutorul tău, într-un moment mai dificil din viața acesteia. Drept urmare, trebuie să lași totul deoparte și să găsești cea mai bună modalitate să îi fi alături. Dacă doar vei schița că o ajuți, mai rău vei face, iar relația voastră va intra într-un impas major. Fii sincer/ă cu respectivă persoană și fă ceea ce depinde de tine ca să îi îmbunătățești situația!

Leu


Astăzi o să descoperi că încă ai aptitudini de mare sportiv/ă, deși nu te-a preocupat cu precădere acest aspect. Continuă să ai grijă de corpul tău, dar în același timp nu îți neglija sănătatea mentală! Învață să ignori vorbele urâte pe care le auzi și să te concentrezi doar pe activitățile care îți aduc zâmbete!

Fecioară


Din punct de vedere emoțional, această zi va fi destul de dificilă pentru tine.
Dacă nu reușești să ai încredere în partener, e firesc ca acesta să reacționeze și să îți reproșeze, la rândul său, cât mai multe lucruri! Comunicarea este cheia succesului așa că fiți maxim de deschiși unul cu celălalt!


Balanță


Trebuie să ai grijă astăzi de un copil sau poate chiar de un bebeluș, iar lucrul acesta te neliniștește peste măsură. Cu toate acestea, vei reuși să te descurci excelent, iar asta îi va încuraja pe respectivii părinți să apeleze la serviciile tale și cu altă ocazie! Dacă te temeai de postura de părinte, acum asta îți va părea o joacă de copil!

Scorpion


Ești extrem de impulsiv/ă iar lucrul acesta este mai grav decât credeai, mai ales când vine vorba de bani! Sincer vorbind, salariul pe care îl câștigi ar trebui să îți ajungă până la următorul, nu să se risipească după primele 3-4 zile! Gândește-te puțin, oare acest gen de exemplu vrei să îl oferi copiilor tăi?

Săgetător


De dimineață o să primeșți o sarcină inedită la locul de muncă, iar lucrul acesta te va încânta peste măsură.
Dacă te-ai săturat de rutină, acum vei avea ocazia să îți pui în valoare talentele și latura ta creativă! Cu siguranță că șefii tăi vor fi încântați de rezultat, mai ales dacă faci și mici economii în compania în care activezi. Ține-o tot așa!


Capricorn


Trebuie să ai mai multă încredere în forțele proprii și să înveți să iei inițiativa! Chiar dacă nu ai cea mai mare vechime în firma în care lucrezi, te bucuri de o mare popularitate, iar asta te ajută atunci când vine vorba să îi mobilizezi pe ceilalți. Să nu te surprindă atunci când o să ți se ofere o mică funcție de conducere pentru că, sincer vorbind, chiar o meriți!

Vărsător


În prima parte a zilei o să te confrunți cu dureri de burtă ori de cap, și din această cauza, o să ai un randament foarte scăzut la serviciu. Dacă superiorii tăi verifică mereu aceste aspecte, ar fi de preferat să le explici în avans situația prin care treci.
Altfel, nu te vor crede și vor avea impresia că inventezi o scuză.


Pești


Banii nu sunt deloc o problemă pentru tine în această perioadă, dar asta nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche! Altfel spus, e nevoie să rămâi la fel de concentrat/ă deoarece, cu un minim de efort, îți poți crește veniturile! Iar modalități de a cheltui surplusul financiar sunt infinite!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod